Vraag & Antwoord Wezep

6,4
Omgeving
Sfeer

24 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Vraag & Antwoord Wezep

Sanne smit
17-7-2012
Weet iemand of je ook zonder volwassen hier mag kamperen? Dus 4 meisjes in een blokhut van 13 jaar?

margrettervoort
30-7-2012
Geen idee maar dan kan je het beste de camping zelf bellen.

Michel
12-6-2012
Ik mis nog iets heel belangrijks voor deze tijd, en dat is : Is er draadloos internet, WiFi? Zo ja, wat is de prijs? Zeker voor een wat langer verblijf, wat wij (hopelijk) volgend jaar van plan zijn.

Camping de Heidegaard
18-6-2012
geachte Michel, We hebben op de camping wifi, Op dit moment zijn er voor het gebruik van wifi geen kosten verbonden. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Camping de Heidegaard

geleuidsoverlast (1 reacties)
Camping De Heidegaard (vh. De Heidehoek)****
Michel
7-6-2012
Is er geen geluidsoverlast van de A28? Die ligt er toch niet ver vanaf.

Camping de Heidegaard
10-6-2012
Geachte Michel, We hebben geen overlast van de A28 deze zit zo'n 1,5 km hier vandaan. Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geinformeerd. Met vriendelijke groeten, Camping de Heidegaard

nieuwe eigenaren (1 reacties)
Camping De Heidegaard (vh. De Heidehoek)****
Y Freriks
23-5-2012
Wij zijn één van de gedupeerde families die vorig jaar een seizoensplek hadden op deze camping. Het werd een grote teleurstelling doordat faciliteiten niet open waren en saniteer vaak erg vies. Bij de nieuwe eigenaar de heer Epe beklag gedaan, maar slechts klantonvriendelijke reacties terug. Ik wens de nieuwe beheerders veel succes en ik hoop dat jullie het slechte imago dat deze camping heeft opgebouwd teniet weten te doen. De recensies zijn goed, lees ik, PLUIM!!

fam.willemsen
28-5-2012
Klop goeie douches prima sanitair deze mensendoen er alles aan ontvangst enz

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit