Bed and Breakfast De Heidehoeve in Wezep Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

30 mei 2012

Bed and Breakfast De Heidehoeve Wezep

Beoordelingen Bed and Breakfast De Heidehoeve

Engelandsweg 12, 8091 BB, Wezep
Bed and Breakfast De Heidehoeve scoort een 8,7 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Heidehoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Heidehoeve in Wezep, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Heidehoeve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast De Heidehoeve met andere accommodaties in Wezep.

5 beoordelingen over De Heidehoeve

9,5
met partner, Okt. 2010
"Fantastische plek, bijzonder gastvrij"
A. van Oeveren
20-10-2010 Ik had in de Heide Hoeve met mijn moeder van 84 (slecht ter been) een heerlijk weekend en de zorg van de gastvrouw was bijzonder attent. De Riek (de B&B) is een heerlijk plekje van waaruit je op allerlei manieren de prachtige omgeving en mooie stadjes kunt verkennen, een echte aanrader!

met partner, Mrt. 2008
kees, heleen & Elia...
7-3-2008 Een heerlijk rustig gelegen b&b. Uitermate gastvrij (we werden verwelkomd met een drankje en een hapje), heel gezellig ingericht. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De gastvrouw had zich ontzettend ingespannen om rekening te houden met voedselallergie van 1 van ons. Hartelijk dank nogmaals!
Een paar dingen die ons naast al het positieve opvielen: de tv hangt erg hoog, dat kijkt niet zo prettig. De tussendeur naar het andere huisje is niet echt geluiddicht, dat zou overlast kunnen geven (afh. van hoe luidruchtig de buren zijn). Er is weinig ventilatiemogelijkheid, de badkamer blijft lang nat/vochtig en ook in de kamers kan er geen raam op een kiertje vastgezet worden. Dit alles zal ons er niet van weerhouden deze b&b zeker aan te raden aan anderen en er misschien zelf ook nog eens heen te gaan. Tip: ga heerlijk eten bij Taveerne De Heidehoek, de camping daar vlak in de buurt.

Familie
Tineke Seegers
12-12-2007 Landelijk gelegen prima b&b, zeer goede verzorging, heerlijk ontbijt, lekker openhaardje!

met partner, Juli 2007
Joop van Riet
5-8-2007 De uitstraling op de website gaf precies het karakter van hartelijkheid, zorgvuldige smaak, gastvrijheid en vriendleijkheid aan die we hoopten te vinden. De drie dagen dat we er bleven maakten dat beeld werkelijkheid. De Gastvrouw (mevr. Regeer) is er in geslaagd om haar ziel in dit sfeervolle bed & breakfast verblijf te leggen. Daarvoor dank.

met partner, Aug. 2006
Annelies
22-1-2007 Mooi en zelfstandig gelegen gastvrije B&B. Heerlik ontbijt; verse broodjes, gekookt eitje van eigen kip, en zelfgemaakte jam. Kamer met eigen douche en toi-
let compleet met zeep,shampoo en badjassen.
Wij ontbeten fijn buiten in het zonnetje!