Bed and Breakfast De Grote Byvanck in Westervoort Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast De Grote Byvanck

_
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bed and Breakfast De Grote Byvanck

Klapstraat 172, 6931 CN , Westervoort
Bed and Breakfast De Grote Byvanck scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Grote Byvanck? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Grote Byvanck in Westervoort, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast De Grote Byvanck met andere accommodaties in Westervoort.

2 beoordelingen over De Grote Byvanck

met jonge kinderen, 2012
"We komen graag terug!"
Senna
30-4-2012 Voor het eerst met de kinderen in een B&B. We worden ontvangen met een kopje koffie, de kids met een sapje. Voor de jongste staat een logeerbedje klaar en voor de oudste (5) is de slaapbank uitgeklapt en opgemaakt. Als blijkt dat de jongste niet meer in slaapzak slaapt, scharrelt gastvrouw Irene meteen een dekentje en laken op. Ze heeft een goede tip voor het eten (Wong's, ook erg goed bevallen). Hoewel het zondag is, staat ons ontbijt om 8 uur klaar: vers afgebakken broodjes en croissants met allerlei beleg en gekookt eitje. Onze dochter vindt dit 'het allerleukste dat er is'. De slaapkamer is ruim, schoon en met eigen badkamer. Openslaande deuren naar een mooi onderhouden tuin, waar de kids even hun energie kwijt kunnen. Irene is constant in de weer in de B&B, zonder opdringerig te zijn. Alles wat je verwacht vanB&B, maar toch voelt het als extra. We komen graag terug!

met partner, Mrt. 2011
"Goed adres"
John en Nicole
28-3-2011 Prima plek. Mooie ruime kamers.
Prima om van hieruit naar de Geldredome of het centrum te gaan.
Gastvrij. Goed ontbijt.