Camping 't Erinkveld in Westendorp Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.671 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Westendorp > Camping 't Erinkveld

Beoordelingen Camping 't Erinkveld

22 februari 2012

zonsopgang

Camping 't Erinkveld scoort een 9,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Erinkveld? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Erinkveld in Westendorp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Camping 't Erinkveld vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping 't Erinkveld met andere accommodaties in Westendorp.

7 beoordelingen over 't Erinkveld

met een groep, Okt. 2011
Zeker de moeite waard om heen te gaan
De kameradengroep
2-11-2011 Wij zijn met 11 volwassenen en 8 kinderen in de groepsaccomodatie geweest, de accomodatie zag er netjes schoon en verzorgd uit.
De kinderen hebben zich goed vermaakt, in de speeltuin, met de skelters, en het aaien en voeren van de dieren vonden ze ook geweldig.
De kinderen konden vrij buiten spelen, je had er geen last van auto's e.d.
Bij de groepsaccomodatie zat een eigen tuin, met veranda en prieeltje waar we nog heerlijk in hebben gezeten en hebben genoten van de zon.
Je bent op een loopafstand in het dorpje, en leuke activiteiten om de toe in de omgeving zijn, het zwembad Bahia in Bochelt (D) en als je er met kinderen heen gaat tussen de 6-12 jaar dan kun je in Hengelo (G) de koen kampioen wandeltocht lopen, deze is ongeveer 2 kilometer lang, waarbij de kinderen bij het beginpunt en onderweg allerlei spelletjes kunnen doen op het gebied van voetbal.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Knus in een echte pipowagen
Familie de Waard
20-10-2011 Wij waren de eerste bewoners van de pipowagen op deze camping. Wij waren aangenaam verrast door de smaakvolle inrichting van 'ons huisje'. Vrolijk gekleurde kussens, mooie rode fluwelen stoelen, gestippelde dekbedovertrekken, kortom met oog voor detail. dat is nog eens wat anders dan een caravan! De kleine ruimte is zo handig mogelijk ingericht, je kunt er goed vertoeven met twee volwassenen en twee kinderen. Met het eten moet je even improviseren met de tafel, om allemaal goed te zitten, maar dat lukte ons aardig. De pipowagen staat op de mooie boederijcamping, de kinderen kunnen de hele dag zich vermaken, met de dieren, trampoline, skelters en een speelkamer mocht het regenen. Wij zijn gastvrij ontvangen door Saskia en Ruud, wij vonden het heel fijn om een paar dagen op hun camping te verblijven. Wij komen zeker nog eens terug!

met een groep, Sept. 2011
Groepsacco en camping mooi en kindvriendelijk
riet en nol
5-10-2011 Deze camping en groepsaccomodatie ligt in de prachtige Achterhoek waar je heerlijk kunt fietsen,wandelen en excursies maken.
De groepsaccomodatie heeft een met groen omzoomde tuin waar de kinderen veilig en prettig kunnen spelen. Ook zijn er speeltoestellen op het terrein. Saskia en Ruud(beheerders) zijn vriendelijk en behulpzaam.
Plaatsen op de camping zijn goed evenals het nieuwe en schone sanitair.

met een groep, 2011
Prachtg gelegen natuurcamping
Klaas en Els van Ho...
29-8-2011 Niet alleen een mooie camping; wij hebben met 16 familieleden in de prachtige accommodatie gezeten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Eigen grote tuin en een gezellige verblijfsruimte; met mooie slaapkamers. De kinderen konden gebruik maken van de speeltoestellen en het speelgoed van de camping. Een mooie combinatie! Saskia en Ruud zijn betrokken en vriendelijke eigenaars, die vragen en probleempjes ter plekke oplossen. Wij vonden het zeer geslaagd.
Klaas en Els van Hout

Geweldig, landelijk, thuis gevoel.
tessa
29-8-2011 Camping t'erinkveld is een hele fijne mooie ruime camping.
Met hygiene hoog in het vaandel. Alles wordt keurig dagelijks schoongemaakt.
Het dorpje is op loopafstand, en je zit zowat midden in de bossen.
Het is heel erg landelijk, met allemaal leuke dieren op de camping zelf.
Ook voor de kinderen was er zat te doen.

complimenten voor saskia en ruud !!!!!

wij komen zeker weer terug!!!! een echte aanrader.

met partner, 2011
Fantastische plek
famvanlent
25-7-2011 Al verschillende keren op deze camping geweest en het altijd naar ons zin gehad. Met en zonder kleinzoon. Deze zomer gekozen voor een camping in Luxemburg maar al direct bij aankomst spijt dat we niet naar Westendorp waren gegaan. Daar krijg je tenminste waar voor je geld. Ruud en Saskia zijn minimaal 100 x zo aardig en het sanitairgebouw is zeker 10 x zo schoon (en er is gewoon warm water) om nog maar niet te spreken over de leuke dieren die er rondlopen, de vele speelgelegenheden voor de kinderen. Als het enigszins meezit gaan we dit jaar zeker nog een keertje een weekendje daar bivakeren.

Rust ruimte en gastvrijheid.
Fam. van den Berg
10-7-2011 Een heerlijke camping om tot rust te komen. De konijnen lopen langs de tenten. Keurig verzorgd sanitair, alles netjes schoongehouden. De eigenaars zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Een camping voor iedereen die van fietsen houdt, door de prachtige knooppuntroutes in de omgeving en voor mensen met (kleine) kinderen, door de vele speelgelegenheid op de camping. Kortom: EEN AANRADER!

met een groep (3)