Bed and Breakfast Rezonans in Warnsveld Nederland beoordelingen 8.0 | Zoover

locatie

Beoordelingen Bed and Breakfast Rezonans

Oude Borculoseweg 12, 7231 PR, Warnsveld
Bed and Breakfast Rezonans scoort een 8,0 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Rezonans? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Rezonans in Warnsveld, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Rezonans vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast Rezonans met andere accommodaties in Warnsveld.

8 beoordelingen over Rezonans

9,6
met partner, 2011
"Fantastische plek"
Geke en René
3-8-2011 Wij huurden het appartement voor 7 dagen. De heerlijke rust heeft ons enorm goed gedaan!! Ans heeft ons fantastisch geholpen wanneer wij vragen hadden over wandeltochten en fietsroutes de omgeving. Tevens hebben wij de Reconnection mogen ontvangen via Ans. De begeleiding daarna was erg treffend. Wij zijn van plan om nog vaker bij Ans te logeren in het appartement of een kamer van de B & B

Lieve groet, Geke en René

alleenreizend, 2011
"Hele fijne plek"
Esther
31-7-2011 Ik heb een aantal nachten op deze plek door mogen brengen en ik heb het er ontzettend fijn gehad. Het is een prachtige plek om helemaal tot rust te komen. Het eten is biologisch, lekker en voedzaam. Er heerst een hele prettige sfeer waarin bezinning en rust voorop staan. Daarnaast zijn er heel veel workshops/consulten die je kunt doen en is er heel veel mogelijk. Alles zoals je het zelf wilt en in je eigen tempo. Tenslotte wil ik nog zeggen dat de eigenaresse een ontzettend lieve vrouw is die je de ruimte geeft die je nodig hebt en toch nabijheid biedt.

"Echt nooit en nooit meer !!!!!"
nathaliestorm
16-7-2011 Wij hadden ons echt zo verheugd op dit uitje,maar bij aankomst bleek dat we er niet echt welkom waren,en dan druk ik dit nog zacht uit.
Ik had dit geboekt via een veiling, bij het boeken via de eigenaarers(Ans),en ik de datum opgaf was deze nog beschikbaar,en ook nog toen ik zei dat dit via de veiling was,maar tot mijn verbazing vroeg zei mij wat het geboden bedrag was(wat ik nogal ongepast vond(dit was 35,00 voor 1 nacht) 2 dagen later belde ze mij dat er geen kamer vrij was...en dat ze ons niet meer wilde ontvangen,na wat heen en weer gebel,kwam ze erop terug,en bij aankomst werden we in een koffie kamer gestopt met een slaapbank tv mocht ook liever niet aan(ons verblijf B&B)ze bleef mij er maar op aanspreken dat ze er niks aan verdiende,(wat ik nogal vervelend vond)bij vertrek,werd ik voor alles uitgemaakt,nadat ik niet wilde betalen voor het ontvangst drankje en hapje,wat in het arrangement zat, kortom ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld
Ontbijt karig verblijf vie

"Schitterende plek met mooie acommodatie"
Fam Nicolai
7-8-2011 Wij hebben op Rezonans een heerlijk ontspannende midweek gehad.
Genoten van de oude boerderij met mooie tuin, hoge ruisende bomen en veel vogels
Alles was goed verzorgd met behoud van natuurlijk karakter.
Veel gewandeld en gefietst (bossen op 100 m).
De gastvrije en persoonlijke benadering van gastvouw Ans en medewerkers is ons echter het meest bijgebleven.
Fa. Nicolai.

zakelijk, Mei 2011
"Hele warme rustige plek midden in de natuur"
Jolly Key
29-7-2011 Bed and Breakfast Rezonans is een hele fijne plaats om tot rust te komen. Het ligt in het buitengebied van Warnsveld. De kamers zijn ruim en harmonieus ingericht. De gastvrouw Ans de Graaf is heel attent probeert er alles aan te doen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn fietsen waarmee je de omgeving kan verkennen. Zeker in de zomermaanden is er veel te doen in de omgeving. Indien gewenst kan men van het biologische ontbijt en diner gebruik maken. Ik heb er een paar maanden gelogeerd en heb het als heel erg fijn ervaren. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen. Ans heel erg bedankt daarvoor!

alleenreizend, Mei 2011
"Een prachtige, bijzondere plek"
Els
1-8-2011 Wat bedoeld was als een weekendje lekker tot rust komen in de natuur werd uiteindelijk een hele week. De boerderij staat op een prachtige plek, midden in de weilanden en bossen. De eigenaresse is een hele bijzondere vrouw, zeer gastvrij en warm, met een enorme dosis mensenkennis. Ik heb extra nachten bijgeboekt omdat ik die bijzondere omgeving niet wilde verlaten. Ik heb een aantal consulten gevolgd bij Ans die mij veel inzicht in mezelf hebben gegeven. Een aanrader voor iedereen die even uit het drukke leven wil stappen om op een hele bijzondere, energierijke plek tot zichzelf te komen (zonder geitenwollensokkerigheid, maar juist heel erg down to earth).

alleenreizend, Apr. 2011
"Heerlijke plek om te ontspannen"
w buijs
3-8-2011 Sinds april dit jaar kom ik regelmatig naar Rezonans om weer even bij te komen van het dagelijkse leven. Elke keer weer weet de gastvrouw me te verassen met heerlijke biologische maaltijden waarvan ik proeven kan dat ze met veel zorg zijn bereid. Het contact met de gastvrouw is altijd erg ontspannen en persoonlijk.

zakelijk, Apr. 2011
"Prima plek om te verbijven"
Annemarie
3-8-2011 Ik heb een aantal maanden wekelijks mijn verblijf gehad in Rezonans vanwege een werkopdracht elders in de omgeving. Het is een fantastisch plek! De eigenares heeft me altijd hartelijk ontvangen en was zeer klantgericht.
Zeer aan te bevelen voor wie een plek zoekt met een laag stess-gehalte, vriendelijke omgeving en een mooie natuur.
Annemarie