Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum*** in Voorthuizen Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum***

30 mei 2012

Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum*** Voorthuizen

Beoordelingen Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum***

Harremaatweg 34, 3781 NJ, Voorthuizen
Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum scoort een 7,4 uit 10, op basis van 84 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum*** in Voorthuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bungalow De Boshoek Recreatiecentrum*** met andere accommodaties in Voorthuizen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

84 beoordelingen over De Boshoek Recreatiecentrum***

met jonge kinderen, mei 2012
"Super vakantie in ruime safaritent"
familie B
30-5-2012 Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad op De Boshoek. Mooi Recreatiepark met vele faciliteiten. De ontvangst bij de receptie was perfect, alles werd duidelijk verteld. WIj hebben vakantie gevierd in een mooie Safaritent op het kampeerpark. Een superschone mooi ingerichte ruime tent met alle faciliteiten. Fijne bank en heerlijke bedden. Buiten stond een steigerhouten tafel en banken. Echt genieten.En bij de tent is ook prive-sanitair. Wat een luxe. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het zwembad en op de voetbalvelden. Hele mooie interactieve voetbalmuur. Animatieteam is erg leuk voor jonge en iets oudere kinderen.
's Avonds hebben we heerlijk gegeten in het op het park gelegen restaurant. Fijne bediening en de kids mochten hun eigen pizza klaarmaken. Er werd oprechte aandacht aan de kinderen gegeven. Een echte aanrader. Komen zeker terug.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Camperplaatsen niet tof gelegen!"
marytje
28-5-2012 Zwembad leek heel wat op foto site, maar in werkelijkheid maar een zwembadje. Camperplaats t.o. sportveld; talloze keren per dag leren ballen tegen onze camper, op ons bord, tegen ons hoofd... Géén aanrader met camper erheen te reizen. Sanitair prima!, alleen wat weinig toiletten en douches voor 't aantal staplaatsen. Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit; te duur.

met partner, Mei 2012
"Voor een overnachting geweldig"
Fam. Kemp
27-5-2012 Wij sliepen in een countryroom, en voor 2 personen ruim genoeg. Alles was aanwezig en zag er goed verzorgd uit. Ook de ontbijtmand was goed gevuld. Alleen jammer dat de info in de room niet overeen kwam met wat bij de receptie hing. Het is zeer aannemelijk om nog eens terug te komen.

met jonge kinderen, 2012
"Prijs kwaliteit verhouding onder de maat"
Jos van Boxtel
4-5-2012 Te krappe ruimte voor een bungalow voor 9 personen ! toilet doucheruimte een kant van de bungalow te krap.
Vreidelijkheid in het restaurant op z'n westerns laat wat te wensen over met een heel lange wachttijd. Manager weet niet dat midget golf voor gasten gratis was wij moesten het boekje halen waar het in beschreven stond !!! ?? achteraf kregen wij gelijk het staat erin hoezo manager !
Winkel was een juweeltje dat is een dikke plus.
Alleen het terugstorten van de borgsom liet lang op zich wachten terwijl bij aankomst het bedrag van €81,00 direkt betaald moest worden .
Al met al keren we hier met de familie niet meer terug !

met een groep, Feb. 2012
"Bungalow 10 pers. = 2 gekoppelde huisjes"
Familie Schaeffer
2-3-2012 De buitenkant van de huisjes zijn modern, maar binnenin laat dit nog wel wat te wensen over. Het kleinste huisje had een keuken waar je met de voordeur binnenkomt. De tv is zo geplaatst dat deze niet te draaien is.
De vloeren van beide huisjes bestaan uit verschillende soorten plavuizen en/of zijl en bleken heel erg vochtig te zijn.
Brood dient vooraf besteld te worden anders ligt er niets in de winkel.

met een groep, Nov. 2011
"Ideale schakelhuisjes"
Sjoerd
15-11-2011 Wij zijn hier afgelopen weekend geweest, met een groep van 13 Volwassen en 3 kinderen. De locatie was gekozen voor de schakelhuisjes met de geluidsdichte muur. Zodat de kinderen lekker konden slapen, terwijl de ouderen tot in de late uurtjes een biertje konden drinken.
Achteraf bleek het niet eens nodig te zijn om de deur dicht te doen, waardoor we een lekker grote woonkamer hadden.

De accommodatie was keurig schoon (ondanks dat het een huisdieren huisje was). En we hadden goed de ruimte.
Het Park zelf ziet er goed een schoon uit. Behalve de kleedkamer van het binnenbad (is net een gevangenis).

De interactieve voetbalmuur, is echt geniaal. Hier hebben we aardig wat uren gespendeerd. Ook voor de kleintjes zijn er fantastische zeer goed onderhouden speeltoestellen (eigenlijk allemaal nieuw).

Bij de manege konden de dames lekker paardrijden en borstellen, geassisteerd. Door zeer vriendelijk personeel (Paarden zien er ook echt goed uit).

met partner, Okt. 2011
"Wat een service!"
Gemma
18-10-2011 Afgelopen weekend zouden we naar een andere overnachtingsplek gaan, maar hebben we hier fietsen gehuurd. Door een fout in de boeking zijn we 5 minuten voor sluiting van de receptie alsnog hier naar binnengestapt met de vraag of er nog een countryroom beschikbaar was. Dat was gelukkig zo, waardoor wij de nacht op de boshoek hebben doorgebracht.
De countryroom was prima ingericht, kussens waren wat plat, maar alles was prima in orde. De ontbijtmand ook in orde: zelfs aan het zout voor de eitjes was gedacht. Komen graag nog eens terug.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Een mooi park"
R.A.P. Vroone
21-10-2011 een correct voor alle onderdelen.

"Voor herhaling vatbaar"
Fam.Reuvekamp uit H...
2-9-2011 Helaas het weer was de spelbreker!
Maar de Boshoek is Fantastisch vooral met kinderen!En de omgeving is prachtig.
We hopen nog eens terug gaan,maar dan met beter weer hopelijk.
En het animatietheam krijgt van ons een pluimpje!
Wat we wel jammer vonden is,als je geen auto bezit,dat de weg vanaf de bushalte
heel ver is naar de Boshoek! Vooral met kinderen.

"Zeker voor herhaling vatbaar."
E.M. Adriaansen -va...
17-9-2011 Goede voorzieningen, sanitair op camping ruim en schoon, medewerkers receptie, winkel, restaurant/bar vlot en vriendelijk, in restaurant kun je lekker eten.
Leuke dorpen in de omgeving, volop gelegenheid voor uitstapjes.
Wel wat minder is dat er met name druk auto-verkeer is in de directe omgeving; dus opletten met het fietsen !

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende