Camping Ackersate***** in Voorthuizen Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Camping Ackersate***** Voorthuizen

Beoordelingen Camping Ackersate*****

Harremaatweg 26, 3781 NJ, Voorthuizen
Camping Ackersate scoort een 8,8 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ackersate*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ackersate***** in Voorthuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 47 vakantiefoto's van Camping Ackersate***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Ackersate***** met andere accommodaties in Voorthuizen.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Ackersate*****

met jonge kinderen, Apr. 2012
"In 1 woord! : GEWELDIG!"
jessica
16-4-2012 Wij zijn in het paaswekend naar ackersate geweest. Hebben daar een 4 persoons bungalow gehuurd. Bij aankomst zeer vriendelijke ontvangst op de receptie. De kuikentjes waren schattig!

Alles zag er piekfijn uit! Splinternieuw restaurant, echt van deze tijd. De prijzen in het restaurant vielen erg mee!. Je hebt alle keus, of een snelle en goedkope plate service of bijvoorbeeld een uitgebreid ala carte menu.
Snackbar zag er ook zeer netjes en verzorgt uit. Dat zag er ook nog aardig nieuw uit. Ook daar is alles te krijgen wat je in een normale snackbar ook kunt bestellen. Prijzen zijn ook gemiddeld en zeker niet hoog!

Verder hebben wij genoten van het mooie overdekte zwembad met het slechtere weer op 2e paasdag. De kinderen vonden het helemaal geweldig! Vooral de glijbaan viel erg in de smaak.

Het animatie team vonden mijn kleintjes ook harstikke leuk! Zo hadden wij ook nog wat tijd voor ons zelf :)

Winkeltje zag er ook netjes en verzorgt uit!

Een zeer goede camping met Top personeel!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Perfecte Camping om heerlijk te ontspannen!"
Gieneke
6-5-2012 Prima Chalet!
Leuk animatieteam met uitgebreid aanbod!
Vriendelijk personeel!
Mooi zwembad!
Mooie speeltuin!
Park goed overzichtelijk!
Kortom, prima aanrader!

met jonge kinderen, 2012
"De perfecte camping"
van der Geest
13-2-2012 Wij komen sinds 2006 op deze camping. Daarvoor gingen we elk jaar naar een andere camping maar sinds we op Ackersate zijn geweest willen we niet anders meer. We zijn nog wel eens op andere campings gaan kijken maar je blijft het toch vergelijken met Ackersate. De camping ligt prachtig net buiten het dorp (is nog loopafstand) en vlak bij de recreatieplas "Zeumeren". Vooral het zwembad op de camping is erg groot en mooi en zo'n mooi zwembad tref je niet snel op andere campings. Toch is de camping niet heel erg groot en blijft alles daardoor overzichtelijk en gemoedelijk.

met een groep, 2011
"Prima camping"
faraven
30-8-2011 We huren hier al jaren een 12-persoons bungalow (2 x 6persoons geschakeld en dan de tussenwand eruit) met 3 gezinnen. Prima accomodatie. Zwembad is erg goed. Speeltuin is ook erg leuk. Prima park!

"Voor herhaling vatbaar"
annie dokter
19-11-2011 schitterend park we huren al 4 jaar een chalet 2x per jaar
chalets zijn heel goed en personeel grandioos fantastische plek

"Super mooi , voor herhaling vatbaar"
Span
19-8-2011 Zijn een week in een chalet in Ackersate geweest. Geweldig mooi park. Hier kunnen de grote concurrenten nog veel van leren. kinderen hebbem zich ook prima vermaakt. Echt een aanrader.

"TOP !! TOP !!!"
Fam. de Ridder
19-8-2011 Wij hadden 6 pers. chalet op Ackersate te Voorthuizen. Mooie ruime schone chalet.
Prachtig zwembad (3 baden, met verschillende diepten en 3 glijbanen). Leuk en actief activiteiten team.
Mooie omgeving, voorthuizen (1 km) Barneveld(5 km), Strand Zeumeren (3 km)

Echt een aanrader !!

"Een en al lof...maar..."
brigittedonders
31-7-2011 Wij hebben een geweldige week gehad, ondanks het slechte weer.
Zaten in een chalet, welke super verzorgd was.Niks te klagen!
chalets zijn mooi aangelegd met flinke tuintjes erom heen, mooie paadjes naar ieder chaletje en speelgelegenheden tussen de huisjes.
Grote speeltuin en zwembad schitterend, zo ook de entree vd camping gezellig met frituur, terrasje, restaurant en animatie.Uitgebreid activiteitenprogramma!Omgeving is super veel te doen, ook bij slecht weer.Alleen minpuntje:op zondag is het rustdag ivm geloof.Alleen een soort godsdienstig toneelspel over Here Jezus...waarbij je kinderen door een soort clowns naar binnen worden gelokt. Zo werden we ook tijdens een wandeling aangesproken door een man die uit roeping van god mensen aan het 'werven' was voor zijn kerk met teksten uit de bijbel.Zelfs bij een bezoek aan de plaatselijke kermis stonden jongeren vd kerk mensen aan te spreken.Dit vonden wij een beetje vreemd en gaf ons een ongemakkelijk gevoel.

met jonge kinderen, 2011
"Super camping!!!"
levensgenieters
29-7-2011 Wij hebben sinds vorig jaar hier een heerlijk 4 pers. chalet gekocht! Service hierbij door de eigenaar was heel fijn en goed!!

Onze kinderen (4 en 8 jaar)vermaken zich echt super hier en mede dankzij de recreatie is ook bij slecht weer iets te doen!
bijvoorbeeld een heuze musical op de camping die veel kinderen de kans geeft om een `ster`te zijn!!

Gezellig dorp voorthuizen met in het seizoen ook van alles te doen! En de bossen in de omgeving waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen!

Gezellig en betrokken personeel maken een echt vakantie gevoel voor ons compleet.

Het zwembad is ideaal bij slecht en warm weer!! nu er een nieuw scan systeem is nog extra veilig voor kleine kids!!

"Een camping voor kinderen"
tontoos
7-8-2011 Een kindvriendelijke camping waar veel voor de jonge kinderen wordt gedaan maar weinig
voor de oudere jeugd en de senioren worden ook vergeten.
Ik vind dat de klachten die hun niet past niet wordt gereageerd.
In verband met de extra kosten die wij moesten maken voor het huren van een particuliere
stacaravan.
Verder is het een zeer nette camping.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende