Thermen Bussloo Voorst (bij Zutphen) Nederland. Informatie & Beoordelingen Thermen Bussloo ~ Zoover

Beoordelingen Thermen Bussloo

30 mei 2012

Thermen Bussloo

Beoordelingen Thermen Bussloo

Bloemenksweg 38, 7383 RN, Voorst (bij Zutphen)
Wil je weten wat anderen vonden van Thermen Bussloo in Voorst (bij Zutphen)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Thermen Bussloo.
Wil je weten wat anderen vonden van Thermen Bussloo in Voorst (bij Zutphen)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Thermen Bussloo. Je kunt 5 vakantiefoto's van Thermen Bussloo bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Thermen Bussloo in Voorst (bij Zutphen).

39 beoordelingen over Thermen Bussloo

met vrienden, Mei 2012
"Fantastisch welness resort"
Daniella
6-5-2012 Gisteren samen met een vriendin genoten van een fantastische saunadag! Prettige ontvangst, alles netjes schoon en fris, fantastische massage, veel faciliteiten, lekker eten en wijntjes, mooie rituelen/ opgietingen en super aardig personeel. Top dus

met partner, Apr. 2012
"Geweldige dag!"
Renate
23-4-2012 Een heerlijk complex. Het is groot, maar wel heel overzichtelijk en qua drukte heel goed te doen.
Er hangt een gemoedelijk, persoonlijke, rustige en ontspannen sfeer en de medewerkers zijn supervriendelijk.
Ook is er een ruime keuze aan behandelingen en ik heb er diverse mogen ervaren, ook in het verleden, en deze zijn altijd een verwenning voor het lichaam.
Het eten is zeer goed en na een dagje sauna een welkome en heerlijke geweldige afsluiter.
Nee voor mij de nummer 1!

met partner, Apr. 2012
"Echt een dagje ontspannen"
sandra
22-4-2012 Wij zijn in vrij veel sauna's geweest en zijn best verwend. Maar Bussloo is ook zeker een aan rader. Zeer uitgebreide accomodatie maar toch in een gezellig intime sfeer. Ze zijn wel vrij prijzig maar je krijgt zeker waar voor je geld. Elk uur of zelfs hals uur is er wel iets te doen. Denk aan opgietingen en andere sauna rituelen. Wij hebben echt een dagje genoten. Het eten in het hoofd restaurant vonden we minder. Volgende keer kiezen we het italiaans restaurant. Maar misschien zijn we gewoon een beetje erg verwend.

met partner, Feb. 2012
"Lekker onthaasten"
Deesje
20-2-2012 Een groot goed verzorgd en georganiseerd complex.

met vrienden, Feb. 2012
"Topper"
Els
13-2-2012 Thermen Bussloo in Voorst is een prachtige sauna. Ze hebben sinds kort ook een hele mooie beauty shop geopend. Prachtig! Ben al sinds de eerste dag dat ze open zijn vaste gast en het is werkelijk prachtig om te zien dat het een echt familibedrijf is. De zoon van de familie werkt er ook alweer een tijd en alles staat in het teken van de gasten. Leve de gastvrijheid van het familiebedrijf.

met partner, Jan. 2012
"Mooi, maar erg druk"
dve
27-1-2012 Op zondag middag / avond geweest. In middag was het te druk om te kunnen relaxen, jammer. In de avond een stuk rustiger. Mooie accommodatie, vriendelijk personeel.

met partner, Dec. 2011
"Nooit meer !!!"
kalebatsie
8-1-2012 Parkeerwachters, overbodige luxe ?? Welkomsdrankje een toneelstukje om lange wachten inchecken te verzachten. Vakantie drukte hadden wij al rekening mee gehouden. Gereserveerd dan verwacht je dat sauna bezoekers gefaceerd worden toegelaten....helaas !!! Bij binnen treden een rondje langs binnen/buiten faciliteiten gemaakt. Wat direct opviel is het saunaplein een drukte van mensen en veel badjassen/handdoeken, dit voelt een beetje rommelig aan. Je moet vechten voor de laatste haakjes om badjas/handdoek op te hangen, plaats nemen in sauna/bad is niet anders ?!! Alles was wel fris en schoon. Buiten zag het er ruim en gezellig uit. Liggend infrarood erg onhandig knopje voeteind, stoomsauna kuit verbrand stoom wat op beenhoogte uit muur komt ?!! Buitenzwembad is koud, je mag geen slippers aan in sauna ?? Opgietritueel was TOPPIE !!! Eten slecht bv sate koud, pannini geitenkaas met bakje chips ??? Ongezellig restaurant, alles bij elkaar een slechte ervaring wij verwachten meer van een sauna.

met partner, Dec. 2011
"NIET IN VAKANTIE KOMEN!!!"
h_wal690
29-12-2011 Gaan met veel plezier naar deze sauna, al jaren. Vandaag een avondentree gereserveerd, bij aankomst opgewacht door parkeerwacht die ons doorstuurde naar nr 2 en nr 3. Nog nooit zoveel auto's gezien. Al lopend richting ingang aan een vertrekkend echtpaar gevraagd of "het binnen wel te doen was met de drukte?" Niet dus, lang wachten op een plekje in een sauna en eten kan je vergeten, even zitten?? In rijen opstellen.. Ik ben blij dat het complex goed loopt maar er moet ECHT een limiet op, dit is niet meer genieten, dit is hoe prop ik mensen in een kleine ruimte. Heel slecht!!! Daar is een sauna niet voor, we zijn gelijk weer vertrokken na ons afgemeld te hebben, jammer dat we daar 100 km voor gereden hebben. Maar ik kom voor ontspanning en dat is zo niet mogelijk. JAMMER Thermen bussloo, Liever minder mensen en kwaliteit leveren zodat ze ook terugkomen,,,, DIT NOOIT MEER!! Er staan borden allen stilte geeft rust.. hoe???

met vrienden, Dec. 2011
"Heerlijk genoten van een dagje sauna!"
Ingrid
9-1-2012 Heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Bussloo. Wat een prachtige locatie! Alles was in stijlvolle kerstsfeer, de tuin was 's avonds werkelijk sprookjesachtig. Heerlijk genoten van diverse behandelingen, vooral de hotstone vonden we heerlijk. We hebben allebei een zalmsalade gehad, die was echt zalig bereid. In de Panoramasauna heb ik voor het raam echt de reiger aan de overkant van het water zitten aanstaren. Hoezo dicht bij de natuur. Ja, echt voor herhaling vatbaar.

met partner, 2011
"Sfeervol, gastvriendelijk en kwaliteit"
Sarah
2-12-2011 Als fanatiek saunabezoeker heb ik de meeste resorts in Nederland al wel bezocht. Maar toen ik twee jaar geleden Thermen Bussloo ontdekte, ben ik eigenlijk nooit meer ergens anders geweest. Het gehele complex ademt rust en sfeer uit, het gevoel alsof je thuis komt. Kwaliteit vind je in alle geledingen van het bedrijf terug. Van de sauna's tot en met het personeel. Het eten is voortreffelijk. De salades zijn een echte aanrader. Ik kan iedere saunafan van harte aanbevelen om een bezoek te brengen aan dit resort. Ik kan niet wachten tot hun hotel volgend jaar opengaat. Heerlijk na je saunabezoek in bed kruipen. Thermen Bussloo: ga zo door!