Camping Samoza Recreatiepark**** in Vierhouten Nederland beoordelingen 6.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 5.332 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Vierhouten > Camping Samoza Recreatiepark****

Beoordelingen Camping Samoza Recreatiepark****

-3  °C

10 februari 2012

6,5
Een kampeerplek op Camping Samoza

Camping Samoza Recreatiepark scoort een 6,8 uit 10, op basis van 82 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Samoza Recreatiepark****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Samoza Recreatiepark**** in Vierhouten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Camping Samoza Recreatiepark**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Samoza Recreatiepark**** met andere accommodaties in Vierhouten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over Samoza Recreatiepark****

met jonge kinderen, Okt. 2011
Waardeloos!!
Bron
28-1-2012 We zaten in een huisje. Het huisje was ontzettend vies,echt met schimmel op de plinten en vol spinnewebben. We hebben hier melding van gedaan en foto's meegestuurd van de situatie, en kregen als antwoord dat dit nooit had mogen gebeuren en dat ze hier absoluut op terug zouden komen. Nou van het hele park nooit meer iets gehoord zelfs de betaalde schoonmaakkosten zijn niet aan ons terug betaald! En idd het wegdek vol gaten. Jammer voor de mensen die wel goed willen. Er staan niet van niks tig huisjes te koop op dit park. Echt waardeloos! Zo ga je niet met mensen om die betalen om gast te mogen zijn.

Nooit meer
erik
28-8-2011 wij zijn net terug van twee weken samoza,wat een leuke vakantie had moeten worden is door een aantal dingen minder leuk geworden.Onder andere het golfslagbad was stuk en niet verwarmd blijkt nu al langer dan 1 1/2 jaar stuk te zijn alle zonnestoelen waren stuk.Er stond op de site een circus was er ook niet,stond op de site de hele zomer.Recreatie team was ook niet goed deden niet veel met de kinderen leek wel of ze geen zin er in hadden.We wilden een kinderfiets huren ook dit kon niet want er waren geen fietsen voor kinderen vanaf 7 jaar alleen voor een volwassen.Verder was het er relatief duur.Verder was het weg dek slecht vol met gaten was niet gemaakt.En de receptie en de eigenaar waren ook niet erg vriendelijk als we een klacht hadden dan werdt er gezegt u boekt toch geen vakantie alleen voor het zwembad.Nee maar het is met kinderen wel zo dat ze er naar uit kijken en als ,dan blijkt dat het niet allemaal klopt is dat een teleurstelling.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Eens maar nooit meer
Monique
13-8-2011 Net terug van een weekje Samoza in een chalet. Chalet is prima en was goed schoon. Het verplichte textielpakket is netjes verzorgd. Echter de eerste indruk als je het park oprijdt is slecht: wegdek vol gaten, onkruid staat erg hoog en gehele chaletpark krijgt hierdoor een onverzorgde indruk. Sommige eigenaren hebben hun plek goed verzorgd maar dit wordt overschaduwd door het slechte onderhoud eromheen.

Heerlijke vakantie!
Mariska
19-8-2011 Wij zijn er dit jaar voor het eerst geweest voor 2 weken. En we hebben een super vakantie gehad, wij zijn een gezin met 3 kinderen in de leeftijd van 8,6 en 4 jaar oud. Er wordt veel georganiseerd, alleen is het afwachten of het ook allemaal doorgaat want het recreatie team was niet helemaal geweldig. Het eten is heerlijk en niet duur. Kantine Saxenburgh is een echte aanrader, erg gezellig vooral de bingo avonden.

Verder het sanitair mag wel vaker schoongemaakt worden, wordt maar 1 keer per dag gedaan en dat is echt veel te weinig in het hoogseizoen als het zo druk is. Verder hadden we een hele ruime kampeerplek en speeltuintje voor de deur en het toiletgebouw. Ruime douches en voor de kinderen zijn er badjes en kinder toiletten.

Maar we hebben een heerlijke tijd gehad en voor volgend jaar alweer geboekt op dezelfde plek want die was ideaal!

Super vakantie!
nagelkerke
14-8-2011 Wij zijn net terug van 2 weken kamperen op camping Samoza! Wat een fijne camping met veel service. We hebben een week van te voren geboekt en de medewerker van Samoza is naar ons 'plekje' toe gefietst om te kijken of het is voor ons was. Toen we aankwamen mochten we evt ook nog wel een andere plekje hebben maar we hadden een super plaats. We waren er nog geen uur of onze zoontje van 7 was verdwaald en en kwam huilend bij de receptie. Zij gaven hem een pot met snoep en hebben zijn fiets in de kar gelegd en hem terug gebracht op ons veld. Geweldig! Ook vond ik de douches heerlijk, we hebben nog nooit een douche gehad waarvan je zelf de warmte kan bepalen. Ook het zwembad vonden we heerlijk, niet te koud.. Minpuntjes zijn natuurlijk overal en de kinderen van 7 en 10 vonden het erg jammer dat er nergens een speeltuin is waar je lekker kan klimmen en klauteren of bijv zo'n springkussen. Maar al met al vonden we het heerlijk en zijn ook van plan om volgend jaar weer te komen!

Leuke camping voor de kids
fam de Looze
11-9-2011 We hebben 3 weken op deze camping gestaan en ondanks het POKKE weer hebben we een leuke vakantie gehad. We stonden op een heel leuk veldje met leuke en gezellige mensen. Alleen in de eerste week hadden we een wolkbreuk die bleef hangen. Met als gevolg dat het hele veldje binnen no time onder water stond. Incl onze voortent. Dus vreselijke wateroverlast. Samoza zou de riolering 6 jaar terug al vervangen, maar was niet gedaan. Vandaar dat alles incl de receptie onder water stond. Snachts hebben ze 80 a 100.000 liter water weggepompt van ons veld.Sanitair mag idd vaker schoon. Verder waren er leuke dingen voor de kids te doen. Animatieteam was super. fotoshoot, Bo & Bibi waar ons zoontje van 2 helemaal gek van was. De manege waar onze dochter elke dag te vinden was. De ondergrondse disco. Het mooie bos. huttenbouwfeest, het cirkus, Een hypnose show enz enz. Er was veel te doen. We hebben ook weer geboekt voor volgend jaar op hetzelfde veldje. Hopen dat de zomer dan wat beter is qua weer

met jonge kinderen, 2011
Dit doen we dus niet meer
Vakantiegangers
23-7-2011 Wij hebben 2 weken doorgebracht op vakantiepark Samoza.
Ons vakantieplezier werd regelmatig verstoord doordat de slagboom niet openging, wij minutenlangs moesten wachten en van ellende de receptie hebben gebeld die net deed alsof dat aan ons zou kunnen liggen. Bij navraag bleek dat er veel klachten waren.
Het chalet was niet goed schoongemaakt, stof onder bedden en kasten en de vloeren gaven zwart af.
Ook het verplichte afnemen van een textielpakket gaf enige stress.
Steeds goed opletten of het niet in je eigen was terecht kwam en aan het eind stukken tellen.
We hadden bij het begin zelfs een pakket te weinig. Dat werd na een telefoontje aan de receptie wel snel gebracht.
Sommige eigenaren laten hun honden los lopen, ze vliegen je vanuit hun tuin aan en poepen midden op de paden.
De paden zitten vol met diepe kuilen.
Het opschepbestek was matig aanwezig en onder sommige borden zat nog een restje van de maaltijd van de vorige vakantieganger.

Wij houden het voor gezien.

met oudere kinderen, Juli 2011
Eerste en de laatste keer
Ilona
7-8-2011 De eerste week dat wij aankwamen was het nog rustig, schone wc's en douches. Dit veranderde al na de eerste week. De wc's en douches waren smerig en er werd maar een keer per dag schoon gemaakt. Er waren weinig speeltoestellen voor de kinderen, het animatieteam was niks bijzonders. Voor de oudere kinden is er alleen 's avonds wat te doen, namelijk de discotheek. Het water in het zwembad is niet erg warm. Er is snel wateroverlast op de kampeerplekken. In de omgeving kun je wel veel wandelen, maar als je een hond hebt is er weinig te doen. Heel veel honden lopen los bij hun kampeerplek, maar ook tijdens het uitlaten. Vaak geluidsoverlast gehad. De broodjes in de winkel zijn wel lekker.

met een groep, Juni 2011
Leuk voor een weekend
ajoffers
28-8-2011 Wij zijn hier met de gehele familie geweest. Wij stonden gelukkig aan de goede kant van de camping en vlak bij het sanitair gebouw. Het zwembad is binnen prima, maar het buitenbad is koud en de golfslag werkte gewoon niet. De administratie is dramatisch we hadden in december al geboekt maar bij navraag in april bleken wij niet bij elkaar te staan zoals was afgesproken.

met oudere kinderen, Juni 2011
Camping Samoza is een erg mooi gelegen camping.
Familie den Braber
18-6-2011 Wij hebben het erg naar ons zin gehad op camping Samoza. Het personeel bij de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is heel leuk. Het buitenbad is heel mooi maar het water is wel erg koud. We hadden een hele mooie plek, aan de rand van het bos. Voldoende ruimte op de plek voor tent, bijzettent, auto en aanhanger. De omgeving is erg mooi. We hebben iedere dag gefietst, elke dag een andere route. Hele mooie fietspaden. Wij komen hier zeker terug.

6,5

met een groep (3)