6-5-2012
Wij hebben echt al heel wat km rond gefietst in Nederland , maar deze locatie zowel de camping als omgeving zijn gewoon weg SUPER !
de Camping heeft alles wat wij nodig hadden , maar boven al een héél mooi toilet gebouw en heerlijk verwarmt. Kampeerplekken zijn netjes en open maar toch het gevoel je eigen stukje grond te hebben.
Ik kan deze camping dan ook echt Aanraden !
12-8-2011
We werden hartelijk onthaald door de eigenaar, welke ons ook hielp de caravan op de plek te zetten. Vervolgens uitgenodigd voor een kopje koffie, om informatie over camping en omgeving te ontvangen. Een kleine camping met keurige campeerplaatsen. Sanitair is schoon en zelf voorzien van een muziekje. Camping is auto-vrij en de eigenaar stelt karretjes beschikbaar voor boodschappen e.d.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.
Tijdens ons verblijf van 14 dagen, geen gezinnen met kinderen gezien. Vooral 40-50+ stellen die graag wandelen en fietsen en genieten van rust en ruimte. Gelegen direct aan de uitgestrekte heide, waar je werkelijk hertjes en zwijnen ziet.
Vierhouten heeft uitstekende horeca met leuke terassen. Het is een klein dorpje, echter met alle dorpen in de omgeving, een gebied waar je heerlijk je vakantie kunt doorbrengen.
31-5-2011
camping Bunders is een leuke kleine camping prachtig gelegen tegen de heidevelen van Vierhouten. De kampeerplekjes zijn aan de kleine kant maar doen geen afbreuk aan de genot van de camping. Schitterend schoon sanitair en ruim voldoende in aantal.
Leuke camping eigenaars en ontvangst met een bakje koffie. Geen auto`s op de camping ,prima. Wij komen hier zeker nog eens
29-10-2010
Wij zijn net terug van een lang weekend op deze mooi verzorgde camping, super mooi gelegen. een echte aanrader voor wie wil fietsen en wandelen over bos en hei. Mooi sanitair gebouw, en zeer behulpzame eigenaar, die ook uitstekend kan koken.