Beoordelingen Camping De Bunders***

25 mei 2013

De Bunders***
Beoordelingen Camping De Bunders***
t Frusselt 91, 8076 RG, Vierhouten
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Bunders*** in Vierhouten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Bunders*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping De Bunders scoort een 9,1 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping De Bunders*** in Vierhouten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping De Bunders***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping De Bunders*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Camping De Bunders*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Bunders*** met andere accommodaties in Vierhouten.

30 beoordelingen over De Bunders***

9,6
met partner, Apr. 2013
"Mooie rustige camping"
N van Sinderen
5-5-2013 zeer verzorgde kleine camping met vriendelijke mensen, zeer behulpzaam.
Je kunt er ook nog lekker eten voor een vriendelijke prijs in een leuk restaurantje waar van alles te zien is.
Een hond is er welkom en je loopt zo van de camping op de hei.
Het sanitair zit in een verwarmd gebouwtje en ziet er prachtig uit.

alleenreizend, 2012
"Slechts 1 nachtje"
Freek
10-9-2012 Heerlijk om na 45 km wandelen een camping op te lopen waar je meteen hartelijk ontvangen wordt. Heerlijk douchen in geweldig sanitair. Echt een dikke plus ! Eten in het knusse restaurantje wat er keurig uitziet. Eenvoudige kaart maar uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar, aardige enmvlotte bediening. Zelfs de stoel die ik te leen kreeg was een goeie zet ! Kortom, Kom nog wel eens terug...

met partner, Aug. 2012
"Geweldige plek en omgeving"
w_kleingeld
18-8-2012 Deze kleine camping is zeer geschikt voor de wandelaar of de fietser.
De camping heeft mooie plekken en verder is het sanitair zeer netjes.
je kunt er terecht voor een biertje op het terras of een hapje.
Vriendelijke eigenaars.
Zeer de moeite waard om daar eens te gaan kamperen. Wij zijn net terug en de heide staat in volle bloei, prachtige fietspaden en wandelpaden door bos en heide. We hebben er een week gestaan en elke dag gefietst en gewandeld. Zo mooi is Nederland. En geboft met het weer natuurlijk/

met partner, Apr. 2012
"Wat een omgeving !! zeker bij de top 10"
Biker N-Holland
6-5-2012 Wij hebben echt al heel wat km rond gefietst in Nederland , maar deze locatie zowel de camping als omgeving zijn gewoon weg SUPER !
de Camping heeft alles wat wij nodig hadden , maar boven al een héél mooi toilet gebouw en heerlijk verwarmt. Kampeerplekken zijn netjes en open maar toch het gevoel je eigen stukje grond te hebben.

Ik kan deze camping dan ook echt Aanraden !

"Een aanrader"
Wim Westenberg
12-8-2011 We werden hartelijk onthaald door de eigenaar, welke ons ook hielp de caravan op de plek te zetten. Vervolgens uitgenodigd voor een kopje koffie, om informatie over camping en omgeving te ontvangen. Een kleine camping met keurige campeerplaatsen. Sanitair is schoon en zelf voorzien van een muziekje. Camping is auto-vrij en de eigenaar stelt karretjes beschikbaar voor boodschappen e.d.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.
Tijdens ons verblijf van 14 dagen, geen gezinnen met kinderen gezien. Vooral 40-50+ stellen die graag wandelen en fietsen en genieten van rust en ruimte. Gelegen direct aan de uitgestrekte heide, waar je werkelijk hertjes en zwijnen ziet.
Vierhouten heeft uitstekende horeca met leuke terassen. Het is een klein dorpje, echter met alle dorpen in de omgeving, een gebied waar je heerlijk je vakantie kunt doorbrengen.

met partner, Apr. 2011
"Geweldig ontvangst"
Leo
31-5-2011 camping Bunders is een leuke kleine camping prachtig gelegen tegen de heidevelen van Vierhouten. De kampeerplekjes zijn aan de kleine kant maar doen geen afbreuk aan de genot van de camping. Schitterend schoon sanitair en ruim voldoende in aantal.
Leuke camping eigenaars en ontvangst met een bakje koffie. Geen auto`s op de camping ,prima. Wij komen hier zeker nog eens

met partner, Okt. 2010
"Mooi gelegen goede camping"
Fer en Angele Schee...
29-10-2010 Wij zijn net terug van een lang weekend op deze mooi verzorgde camping, super mooi gelegen. een echte aanrader voor wie wil fietsen en wandelen over bos en hei. Mooi sanitair gebouw, en zeer behulpzame eigenaar, die ook uitstekend kan koken.

met partner, Sept. 2010
"Geweldige ervaring!"
Lucy & Ron Lahay
12-9-2010 Mooie kleine camping, gelegen in een heel mooi stukje Nederland. Zeer vriendelijk en hardwerkend eigenaarsgezin die maar een doel hebben, n.l. het tevreden stellen van de gasten.

Ongeloofelijk wat de eigenaar in de kleine keuken van het restaurant allemaal klaar maakt, hier kan menig top-kok nog wat van leren!

Geweldig om te zien hoe moeder en zoon op elkaar ingespeeld zijn en de bediening op zich nemen. Ook de twee dames die af en toe helpende hand bieden weten van aanpakken.

Buiten de horeca zorgt dit eigenaarsgezin er ook nog voor dat de camping er piekfijn en zeer goed onderhouden uitziet. Niets is teveel gevraagd en er is altijd tijd voor een vriendelijke gesprek en tips over de vele bezienswaardigheden in de omgeving.

Wij kunnen (en zullen) deze camping bij iedereen aanbevelen die van een heerlijke en zorgeloze vakantie op de Veluwe wil genieten.

met partner, Aug. 2009
"Top Camping"
Fam Buurman
22-8-2009 Ideale ligging, mooie velden, schitterend sanitaire gebouw. (met een heerlijk muziekje erbij) De eigenaar en zijn vrouw zijn gezellige en hartelijke mensen
Wij hebben het heerlijk gehad en komen zeker nog een keer terug
Echt een aanrader voor mensen die van fietsen houden in de bossen en heide.

Een klein minpuntje is het paaltje dat op de donkere weg ligt naar het toiletgebouw.
'sAvonds als het donker zie je dit niet, ik heb me de eerste dag behoorlijk gestoten.
Wil je ongelukken voorkomen: of weghalen of anders verlichting aanbrengen is mijn advies

met partner, Mei 2009
"één TOP CAMPING !!!!!"
frans en ans van st...
7-5-2009 Voor ons een Topper onder de camping's , echt super waanzinnig toiletgebouw, nog nooit eerder zoiets gezien op een camping , voor ons is de bunders echt zijn 3 sterren waardig , het restaurant/ bistro is gezellig en super goed eten wat je eigelijk niet snel verwacht op een camping aan tetreffen, wij hadden 1 week geboekt en kregen voor het 45 jarig bestaan nog een een heerlijke schnitzel aangeboden *( gratis ) echt top.

Bent u in Vierhouten neem ga dan voor deze camping.

mvg,

frans en ans

En we schrijven dit nu vanaf de camping daar is wifi !!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?