Hotel IJsselzicht** in Veessen Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel IJsselzicht**

6,6

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel IJsselzicht**

IJsseldijk 40, 8194 LE, Veessen
Hotel IJsselzicht scoort een 8,4 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel IJsselzicht**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel IJsselzicht** in Veessen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Hotel IJsselzicht** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel IJsselzicht** met andere accommodaties in Veessen.

5 beoordelingen over IJsselzicht**

6,6
"Helemaal top"
mrfleetwood
25-6-2011 Ik denk voor de 10 de keer in Ijsselzicht overnacht.
Altijd een feestje.Lieve mensen,aardig en gastvrij.
Prima om te eten en te drinken.Alles kan!!
Super locatie!!!een van de mooiste streken van Nederland.
tot de volgende keer
Jan uit de Elzass France

Jurry, Sylvia en Sa...
25-4-2008 super aardige eigenaren, niets is hen te gek. Mooie ligging aan de Ijssel en mooie omgeving. Hotelkamers eenvoudig maar netjes en een aantal met uitzicht op de Ijssel. Goed ontbijt en lekker eten.
de rest van het personeel is ook superaardig. Onlangs hebben ze een aanbouw met serre gemaakt.
Nu hebben we een dochter van 6 maanden en een caravan en gaan binnenkort voor de 2e maal met de caravan erheen.

Familie, Mrt. 2008

25-4-2008 We zijn al meerdere malen in het hotel geweest, de kamers zijn klein maar van alle gemakken voorzien , en bovendien heb je naar wens uitzicht op de Ijssel!de omgeving is prachtig.
De eigenaren zijn superaardig en niets is ze te gek.
Ontbijt top en verder kun je er ook prima eten en drinken. Inmiddels hebben ze een uitbouw met serre schitterend.
Inmiddels hebben we een dochter van 6 maanden en een caravan en gaanwe de komende week voor de 2e keer op hun camping staan en hebben er weer zin in.
Ook met grote groepen kun je er prima heen, ze hebben ook stacaravans tot hun beschikking.
groetjes en veel plezier in Veessen!

harry en mareike
24-7-2007 ben er een nacht geweest, het is gewoon een houten keet waar je boven in slaapt, hotel kun je het niet noemen het is gewoon een camping vind hotel niet kloppen. we hebben tussen de middag gegeten hier en mijn vrouw vond het verschrikkelijk. we zijn toen naar het naast gelegen camping gegaan en daar hebben we ons diner gebruikt. gewoon top. nee dit is geen aanrader

kees vn rietschoten
7-2-2006 fantastische eetgelegenheid. super gastvrij en enorm vriendelijk