12-4-2012
Net terug van een paar heerlijke paasdagen op deze camping. Jan, Wilma en de overige mensen die op de camping werken zijn allemaal erg vriendelijk en hartelijk. Alles op de camping ziet er zeer goed verzorgd en schoon uit; er hangt een goede, gemoedelijke sfeer. Omgeving is heel mooi en er zijn volop dingen te ondernemen. De wildspeurtocht per fiets die georganiseerd werd was ook erg leuk om te doen.
Het systeem van electriciteit en warm watergebruik (douche en afwas) werkt prima en is precies op maat. Je betaalt exact wat je gebruikt, heel rechtvaardig en milieuvriendelijk dus.
Vaassen ligt op ruim twee kilometer afstand en is een gezellige plaats met verschillende leuke eetgelegenheden. Iets verderop, 8-10 kilometer, vind je voor nog meer mogelijkheden Apeldoorn.
Al met al vinden wij deze camping een absolute aanrader en komen we zeker heel graag terug.
24-8-2011
Onze vakantie op Camping de Helfterkamp was geweldig helemaal top!!
Zeer gastvrij, net en schoon sanitair, leuke kinderboerderij, leuke animatie (Sabine en Justine bedankt), het hele camping terrein word super netjes onderhouden.
Wij zaten op het grote veld op de bekenkamp en daar hadden we een geweldig speeltoestel onze kinderen hebben zich er uitstekend vermaakt.
Oja de camping is helemaal omheind en de kinderen kunnen alleen bij de receptie het terein af.
Ik denk dat ik niet overdrijf met een vet gedrukte 10.
Jan en Wilma bedankt en ga zo door en tot een volgende keer.
27-8-2011
Wij zijn donderdag net thuis gekomen van deze geweldige camping,de camping beheerders zijn schatten van mensen.die altjd voor je klaar staan .ze denken met je mee.Van het sanitair kan je van de grond eten zo schoon is het .hele mooie ruime plaatsen.
Kortom een camping om in te lijsten,en zeker om weer naar terug te gaan.