Camping Zennewijnen (+ B&B)*** in Tiel Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Zennewijnen (+ B&B)***

ingang camping Zennewijnen

Beoordelingen Camping Zennewijnen (+ B&B)***

Hermoesestraat 13, 4062 PP, Tiel
Camping Zennewijnen (+ B&B) scoort een 8,3 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zennewijnen (+ B&B)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zennewijnen (+ B&B)*** in Tiel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Camping Zennewijnen (+ B&B)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Zennewijnen (+ B&B)*** met andere accommodaties in Tiel.

29 beoordelingen over Zennewijnen (+ B&B)***

met jonge kinderen, 2012
"Leuk voor een weekend"
Wendy
28-5-2012 Net terug van het Pinksterweekend Zennewijnen. Mooie camping, verzorgd en netjes. Is leuk voor een weekend maar om er de hele zomervakantie te verblijven....nee. Zo veel is er ook niet voor de kids te doen. Een leuk zwembad, met de warme dagen fantastisch, maar als het regent? De camping heeft voornamelijk vaste gasten met vaste plaatsen. Minpunt was dat wij zondag ruim 1 uur en 15 min op onze (afhaal) frietjes hebben moeten wachten. Voor de rest, wel vriendelijk personeel. Afwaswater 20 cent, douchen 50 cent.

met partner, Apr. 2012
"Zeer goede camping"
Fam J Strijkert
10-5-2012 Wij zijn een lang weekend 4 dagen (Koninginnedag) op deze camping geweest. Onze conclusie is: een prima camping in een prachtige natuur vooral al de fruitbomen bloeien, sanitair is top, de prijs kwaliteit verhouding is top, eten op de camping prima voor een normale prijs. Maar het allerbelangrijkste vonden wij de vriendelijkheid van de eigenaar en personeel niets is deze mensen teveel en willen je overal mee helpen ze stralen echt het plezier en de vriendelijkheid uit. Een plek om zeker nog eens terug te komen.

zakelijk, 2012
"Personeel weekend"
jeffrey
2-4-2012 Gastvrijheid op en top, deze ondernemers begrijpen dat de gasten hun salaris betalen en dat zie je in alles terug! Wij waren met 10 personen van ons bedrijf hier in de blokhut en ik kan niet anders zeggen dat het geweldig georganiseerd is!
Ga zo door,

mede ondernemers

met partner, 2011
"Aanrader voor Camperaars"
Cornelius
25-9-2011 3 dagen gestaan in September. Wij hebben hier kunnen zien hoe een camping behoort te zijn, daar kunnen vele camping bedrijven wat van leren. Zeer schoon, sanitair perfect en super schoon, muziekje op de toiletten!!
Appels en peren vallen in dit seizoen zo uit de boom op je bord.
De herberg sfeervol, prima eten en je wordt er niet uitgemolken qua prijs.
Faciliteiten voor campers prima verzorgd en schoon.
Om dit te realiseren heb je gemotiveerde leiding en personeel nodig, en dat hebben ze!
Uitermate vriendelijk en gastvrij.
Mooie omgeving met prachtige fietsroutes. Dicht bij de rivier gelegen met natuurgebieden en op een paar kilometer van Tiel.

Wij komen zeker terug.

"Gewwon perfect"
hans
10-5-2012 het is een omwijs gave camping de accomodatie voor de kids is uitstekend

"Tegenvaller"
Familie Venhuizen
31-7-2011 Het is een familiecamping, maar toen wij aankwamen stond er een waterpoloploeg midden op ons veld. Een groep van ongeveer 50 personen met jongeren in de leeftijd van 11 t/m 18 jaar. Op zich was dat wel gezellig, maar zij horen eigenlijk op een scoutingveld. Tot 's avonds laat was er muziek en rumoer. Onze jongste van 4 jaar kon je de eerste week opvegen. Zij hebben ook een winkeltje, waar je informatie over de streek kunt krijgen. Maar op de vraag, hoe lang je je er kunt vermaken en of ook nog doe dingen zijn, daarop konden zij niet antwoorden. Ook zou er in het hoogseizoen animatie zijn. Ja, op de zaterdag; fiets versieren met crepepapier en een ballonnetje. De echte animatie kwam pas als heel nederland vakantie had!!
En wanneer wij een dagje weggaan, dan blijven wij weg, totdat het park gaat sluiten en dan pas gaan wij een hap eten. Dit kon bij hun niet. Hun keuken was open van 17.00 tot 18.00 uur.
De camping was mooi en goed verzorgt, maar de rest viel ons toch wel erg tegen.

met partner, Mrt. 2011
"Heerlijk!!!!!"
Jan en Ietje Cavé
19-6-2011 Ons seizoen op camping Zennewijnen zit er op.En wat hebben wij genoten.Wij stonden op een mooi grasveld en hadden een ruime plaats. Zeer vriendelijke,behulpzame en gastvrije eigenaren en medewerkers. Het sanitair is comfortabel en heel erg schoon. De ligging is prima. De camping heeft een gemoedelijke en knusse locatie voor een hapje en een drankje.Veel mogelijkheden voor mooie fietstochten. Vanaf de eerste dag voelden wij ons"thuis".De activiteiten welke goed werden georganiseerd waren gezellig. Bingo! paaseieren zoeken, en een fancy fair zorgden voor een afwisselend seizoen. Maar ook waren er veel weekenden waar we heerlijk konden genieten van de rust en de prachtige bloesem. Kortom een heerlijk vakantieplekje. Waar we volgend jaar weer graag naar terug gaan!.

met partner, 2010
"Fantastische camping"
CEES
25-12-2010 Regelmatig bezoeken wij deze camping om in Tiel de familie en festiviteiten te bezoeken. Prima campin, rustig, schoon sanitair. Vriendelijke eigenaren.

Normaal zijn wij in Zeeland woonachtig en van origine uit de Betuwe. Dus een thuiswedstrijd

met een groep, Aug. 2010
"Geweldig weekend gehad!!"
Fam Bakker , Groot ...
8-9-2010 Wij zijn met 6 gezinnen ! een weekendje naar zennewijnen geweest , waar we 4 trekkershutten gehuurd hadden. Echt helemaal perfect ! De hutten waren schoon , de bedden sliepen heerlijk , sanitair erg netjes. Wat voor ons ook echt lekker was , dat de hutten op een eigen afgeschermd gedeelte stonden , waardoor de kleine kinderen niet weg konden lopen , maar evengoed een heel groot veld hadden om lekker te spelen. Bedankt voor het fijne weekend en we komen zeker volgend jaar weer terug!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer goede camping, vriendelijk en zuiver."
Frans De Smedt
25-8-2010 Na drie maal een periode van 1 tot 3 weken op deze camping te hebben vertoefd, met kleine kinderen, blijf ik er bij dat het hier gaat om een camping met een hart voor de gebruikers. Al onze wensen zijn steeds naar vermogen vervult, wat betreft plaats op de weide als wat betreft de genomen maaltijden.
Ik hoop nog meerdere malen hier terug te komen.

Frans