Vakantiepark De Scherpenhof**** in Terwolde aan de IJssel Nederland beoordelingen 6.1 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 14.765 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Terwolde aan de IJssel > Vakantiepark De Scherpenhof****

Beoordelingen Vakantiepark De Scherpenhof****

9 februari 2012

6,5
5,7
Ons verblijf op de Scherpenhof, mooi!
6,1

Vakantiepark De Scherpenhof scoort een 6,1 uit 10, op basis van 154 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Scherpenhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Scherpenhof**** in Terwolde aan de IJssel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 50 vakantiefoto's van Vakantiepark De Scherpenhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiepark De Scherpenhof**** met andere accommodaties in Terwolde aan de IJssel.

153 beoordelingen over De Scherpenhof****

met jonge kinderen, Dec. 2011
Nooit meer
steven vasen
Onderkomens
5-1-2012 Wij hebben geboekt via touroperator.
Daar staat vermeld dat je een bungalow boekt, maar het is een appartement.
Ook klopt de beschrijving over de indeling van de accomodatie niet.
Bovendien waren een aantal faciliteiten gesloten zonder dat daar iets over gemeld was vooraf.
Kortom, het was gezellig maar veel te duur voor wat er is.

met vrienden, Nov. 2011
Zeer leuk vooral met kinderen
breuer47
24-11-2011 zijn een weekend geweest met 18 man geweldige horeca
leuk speel paleis leuke omgeving deventer enz.
stapelbedden kunnen beter .receptie goed behandeld kamers voor derest prima

met jonge kinderen
Heerlijk genoten
Fam. Romkens
1-11-2011 Net terug van een midweek op deze camping. We hebben er gestaan met onze eigen caravan. Mooie ruime standplaats. Zeer mooi en schoon nieuw sanitair gebouw, met daarin een gezinsdouche. Nadeel douchemuntjes, maar daar tegen over wel fatsoenlijke douchestraal. Al het warmwater gaat op muntjes. Zeer mooie indoor-speeltuin, waar mij de netheid erg opviel. Klein zwembad maar groot genoeg voor een paar uurtjes vertier. Nadeel is alleen binnenkomst voor het draaihek moeten de schoenen uitgedaan worden (niet echt handig, krappe entree). Heerlijk gegeten in de restaurants en niet duur, er werd voldoende georganiseerd voor de kinderen maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. viel wel op dat er een zeer mooi knutsellokaal was.
Kortom wij hebben een heerlijke hersftvakantie gehad.

Viel hartstikke mee
t&g
6-9-2011 Echt wel een goede camping, toiletgebouwen keurig, jammer alleen dat de mensen hun rommel er achter laten. Leuk aan de IJssel. Wel heel erg belachelijk dat je 15 euro reserveringskosten aan Hogenboom moet betalen als je de zelfde dag al komt, zo wordt veiling toch nog duur.

Veel faciliteiten - ondanks dat niet geweldig
Hellen
Onderkomens
21-8-2011 Veel achterstallig onderhoud & apart volk.
Animatie door zeer jonge onervaren meisjes. Playcity in donkere, bedompte zaal. Muffe ruimte. Nieuwe sanitairgebouw is prima.
Leuk strandje.

met vrienden, Aug. 2011
Voor ons nooit meer!
elzing3
Activiteiten
19-8-2011 De toiletten en douche zijn smerig en van abominabele kwaliteit! Sanitair wordt wel schoongemaakt maar waarschijnlijk ligt het ook aan het publiek wat er komt. Toiletten en urinoirs worden niet doorgetrokken enz.
M.b.t. de douches, ik zou liever 50ct per 5 minuten o.i.d. betalen dan deze "gratis" douches....waar douches staat voor een zielig straaltje water waar net de kou vanaf is.

Ook de 2 euro voor een vingerhoedje bier vind ik wat aan de prijzige kant.

Op de bevestiging stond een heel andere plaats vermeld als wat we uiteindelijk kregen toegewezen. Een gigantisch open veld waar één centraal "pad" vol met putten op ligt.
Voor ons niet meer!

Nooit meer
Veldman
Activiteiten
10-8-2011 In een paar woorden ronduit smerig! Waarschijnlijk wordt er bezuinigd met name op personeel! En dat merk je!

Het is een gezellige famillie camping.
fam . houttuin
Onderkomens
26-8-2011 medewerkers waren erg vriendelijk tegen ons, en liet ons welkom heten erg belangerijk .ons kindje van 5 jaar had het ook erg naar haar zin op de disco , play city en in het zwembad heeft ze zich daar uitmutend vermaakt . de hond heeft zeg eigen er ook prima vermaakt.het is er netjes en schoon.het was fijn om de schoonmakers meerdere keren perdag bezig te zien .tot gauw

met jonge kinderen, 2011
Prima vertoeven
jaap
Onderkomens
7-8-2011 alleen jammer dat er vaak in de horeca gerookt wordt (niet tijdens kinderactiviteiten)

DOEN WE ZEKER NOG EENS!
joyce
Onderkomens
17-8-2011 we hebben dit park afgelopen vakantie geboekt...vooral om het slechte weer dachten we aan dit park er is genoeg binnen te doen de kidscity is helemaal top! mijn jongens ( 3 en 6 ) vonden ook de kidsclub helemaal leuk ze hebben van alles geknutseld en spelletjes gedaan! de chalet die we huurde was ook helemaal goed 2 2pers bedden en een stapelbed ruimte genoeg en erg belangrijk alles goed schoon! en netjes onderhouden!
ik vond het een superpark en we gaan zeker deze winter een keer terug!

6,2
6,6