28-5-2012
Gerard en Ursela, het beheerdersechtpaar, weten waar ze mee bezig zijn en hebben ALLES onder controle. Wij waren er, samen met het gezin van onze zoon met de kleindochtertjes, het Pinksterweekend en stonden bij de speeltuin. Gerard zorgde dat het om 21.30 uur stil was ivm slapende kleine kinderen op dit veld. Omdat het zo warm was, zette hij overdag een sproeier op het veld tot groot vermaak van klein en groot. Hij fietste regelmatig rond waardoor hij wist wat er op de camping gebeurde. Zulke vriendelijke mensen hebben wij nog nooit meegemaakt en zij hebben er alles voorover om het de gasten totaal naar de zin te maken. Een bakker reed s'morgens het veld op met de heerlijkste broodjes, zelfs op 1ste en 2de Pinksterdag. Het toiletgebouw was geweldig, wat schoon!
Wij komen terug!
20-5-2012
Wat een gastvrije camping. Als jebinnenkomt wordt je echt ontvangen en de eigenaren Gerard en Ursela stellen zich eerst netjes voor (waar heb je dat tegenwoordig nog) en brengen je naar je sta plaats toe
Het sanitair is keurig netjes en ruim genoeg voor de camping Opde campingis geen restaurant of bar en dat is wel lekker want dat geeft lekkere rust
Voor de kinderen is er een heerlijke speel tuin waar ook genoeg pleeken zijn waar de tent of caravan kan staan, zodat je je kleinje niet uit het ook verliest. Op de andere velden staan geen speel toestellen maar wel een zandbak, dus blijft heet heel centraal waar je kind kan spelen.
verder is er een prachtig bos waar je heerlijk kunt wandelen of met Ursela een leuk tocht kun maken en overal uitleg over kunt krijgen.
Dt is een camping waar we volgedjaar zeker nog een keer willen komen
15-5-2012
Mooie rustige camping met uitstekende sanitaire voorzieningen,
Echt iets voor natuurliefhebbers en rustzoekers, perfecte uitvalsbasis voor mooie fietstochten door het Montferland en Duitsland.