21-4-2011
Het is een fijne camping. Het grote zwembad en de winterstalling zijn voor ons echt een plus. Verder natuurlijk de animatie, ruime groene velden, speelmogelijkheden (veel speeltoestellen in de grote speeltuin zijn ook voor fitness), receptie en winkeltje ook op zondag open. Even wennen is dat je voor warm water voor de afwas een hele douchemunt (50 cent) kwijt bent. Ook draadloos internet is niet kostenloos. En je kunt bij de horeca niet met pin betalen. Je kunt bij de receptie wel pinnen, maar als die dicht is moet je naar de Rabobank in Renswoude om te pinnen. Dus niet vergeten contant geld mee te nemen. Er zijn weinig auto's op het terrein, wel veel honden, maar die zitten netjes aan de lijn. Veel attracties 'in de omgeving' zijn niet makkelijk bereikbaar zonder auto. Maar Renswoude en Scherpenzeel zijn natuurlijk goed per fiets te bereiken en er zijn ook treinstations op fietsafstand (Veenendaal De Klomp of Lunteren). De wandelroutes (klompenpaden) moeten we nog uitproberen.
9-1-2011
Heerlijke camping midden in de natuur en je kan er alle kanten op.
31-7-2010
Dit jaar hebben wij een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Het was een probeersel, want we vroegen ons af of voor dit tarief het wel een goede/fijne camping zou zijn. Nou, zeker weten! We waren zeer verbaasd dat tijdens het hoogseizoen er nog zoveel lege campingplekken waren.
Een echte aanrader voor zowel gezinnen als senioren. Nog nooit zo vriendelijk te woord gestaan bij de receptie. De manege (gerund door vrijwilligers) is zeer leuk voor met name kinderen (de onze van 9 en 10 vonden het ge-wel-dig). Ook als deze geen rijervaring hebben.
Zwembad eenvoudig, maar doeltreffend.
Absoluut een top camping voor een lekkere, rustige vakantie in een mooi stukje Nederland.
8-8-2010
Allurepark De Lucht, tegenwoordig in Renswoude (nieuwe ingang) is een prima camping! Heerlijk ruime toerplaatsen, waarvan in het hoogseizoen lang niet alles vol is. Kinderen kunnen zich zowel voor de deur als elders op de camping vermaken. Prima fiets- en wandelmogelijkheden. Leuke dorpjes als Barneveld en Ede in de buurt en voor de aan- en afreis makkelijk te bereiken via 1 toegangsweg naar de snelweg A30 (vanaf de camping geen geluidsoverlast van de snelweg). Sanitair niet hypermodern, maar wel schoon! Warm water sanitair met muntsysteem te verkrijgen. Zwembad niet verwarmd, maar door mobiel dak- en wandsysteem voor elke weersomstandigheid toegangelijk. Kinderanimatie goed. Manege heel leuk en vriendelijk geprijsd, voor zowel beginners als gevorderden.
Kortom... aanrader.