Camping Tamaring** in Ruurlo Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Grote veld

Beoordelingen Camping Tamaring**

Wildpad 3, 7261 MR, Ruurlo
Camping Tamaring scoort een 8,6 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Tamaring**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Tamaring** in Ruurlo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Tamaring** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Tamaring** met andere accommodaties in Ruurlo.

29 beoordelingen over Tamaring**

6,5
"Superknusse, kleinschalige groene camping!"
gezin met 2 kindere...
31-8-2011 Met een gezin met 2 kinderen (7 en 8) hebben wij ons uitstekend vermaakt. De camping is idd mooi "groen" en prachtig verzorgd. Wij verbleven in stacaravan nr 15 (net achter de jeu de boules baan). Caravan ligt in een hoek en heeft veel privacy, maar kijkt toch over het hele veld uit. De speeltuinen en zwembad zijn letterlijk om de hoek en de kinderen kunnen in principe de camping niet zomaar af. Wij hebben zelden zo'n ruime en vooral sfeervolle caravan gehad. Leuke kleine details maken het helemaal af. Wij hadden helaas veel regenbuien, maar desondanks hebben wij ons perfect vermaakt. Katinka is heel gastvrij en coulant. Wij hadden veel last van muggen in de stacaravan (kan niemand wat aan doen..) en om het "leed" een beetje te verzachten mochten de kinderen een ochtend gratis gebruik maken van de prachtige skelters! Superleuk! Het speelbos op de camping (plek met waterpomp en volop plek om slootjes te graven en dammen te bouwen..) is werkelijk geweldig! Kortom: aanrader!!

"Fijne rustige camping in een schitterende omgeving"
SP Zegel
14-3-2012 de camping is ruim en voorzien van mooie plaatsen, de beheerder zijn vriendelijk en staan altijd voor je klaar, wij hadden geen kinderen bij ons maar het leek ons heel geschikt voor kinderen

"Supermooie camping"
C. Mastenbroek
14-6-2011 Tamaring is een supermooie en schone camping welke in een schitterende omgeving ligt. Vooral geschikt voor oudere stellen (55+) en gezinnen met jonge kinderen. Zeer behulpzame en vriendelijke leiding (Rob en Katinka).
Zijn hier nu voor 3e maal geweest en gaan zeker nog terugkomen.

"14 dagen Achterhoekse gastvrijheid"
Rudy
5-7-2011 Bijzonder te lezen dat er veel regels worden ervaren op deze camping, wij hebben er niets van gemerkt (buiten natuurlijk de gewone regels die je overal tegenkomt).
De gastvrijheid is prima, de rust op de camping heerlijk, en de 'groene camping' duidelijk aanwezig. En, de leercurve is er klein, alle sanitaire units waren open, dus geen wachtrij.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Geweldig"
wendy
7-6-2011 We zijn net een paar dagen terug van een lang weekend tamaring. Het was er weer super om te staan. De kinderen van 8 en 10 hebben zich er erg goed vermaakt. Wij komen zeker volgend jaar weer terug.

met jonge kinderen, 2011
"Erg leuke camping"
Grks
31-5-2012 Rustig, groen, zeer vriendelijk eigenaren, super kindvriendelijk

met partner, Apr. 2011
"Groene vogelrijke camping"
Gerard & Mirjam
29-4-2011 Een mooi en rustig plekje, aandacht voor de gasten, modern en schoon sanitair, prachtige omgeving. Een aanrader.

met partner, Apr. 2011
"In één woord geweldig"
Fam. Schoester
18-4-2011 Zeer vriendelijke eigenaren, perfect en superschoon sanitair. Zeer rustig gelegen. Aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.

met partner, Sept. 2010
"Een prachtige, goed verzorgde, rustige camping"
Lisa
4-12-2010 Dit najaar voor de 1e keer gekampeerd op Camping Tamaring. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Wat een prachtige camping! De camping is sfeervol, schoon en zeer kindvriendelijk. Sanitair is uitstekend, warme douches en heerlijke vloerverwarming. De eigenaars zijn vriendelijk en altijd bereid voor een praatje. De camping heeft ruime plaatsen, verschillende velden met ook schaduw plekken. Contact met de familie thuis was mogelijk via internetverbinding. Op de receptie hebben ze informatie voor het fietsen en wandelen, lekkere broodjes en de krant. We hebben genoten! Wij zijn natuurliefhebbers hebben dan ook met plezier deelgenomen aan de paddenstoelenwandeling. Ja, wij komen zeker terug het voelde als thuiskomen..

met partner, Sept. 2010
"Mooie,rustige en schone camping"
henk
4-10-2010 Camping "Tamaring" is een camping voor 50+ en gezinnen met kleine kinderen( tot 12 jaar).
Vel variatie in staanplaatsen en voldoende sanitaire voorzieningen.