22-5-2012
de warme en persoonlijke ontvangst zijn een verademing. je voelt je hier meteen welkom en vrijwel alles is goed verzorgd.
bij de herentoiletten had ik net wat pech met papier en viezigheid. (mensen die het toilet goor achterlaten) en het papier zat een keer vast in het rolding en de tweede keer was het op. Mijn vrouw had dit niet bij de damestoiletten.
gastheer lijkt alle gasten te kennen en weet met iedereen leuk contact op te bouwen.
wij zaten in prachtige blokhut. eten uit de snack ook uitstekend.
broodjes vers gebakken waren precies goed.
13-8-2011
Hele leuke en knusse camping in de achterhoek. Prima faciliteiten (waaronder een leuk zwembad) en een bevlogen echtpaar dat de zaken prima voor elkaar heeft.
5-6-2011
6-6-2011 Op 7-6-2005 ook al een recensie geschreven over Camping de Meibeek in Ruurlo. Na 6 jaar is de camping uitgegroeid tot een waar paradijs. Alle ruime kampeerplekken zijn voorzien van water en stroom. Er is een fantastisch zwembad gekomen inclusief een apart peuterbadje. De kantine heeft een metamorfose ondergaan, deze geeft de sfeer weer van de omgeving. Voor de kinderen is er ook een kleine kinderboerderij, er is tegenwoordige een ezel (Balkenende) op de camping. Daarnaast zijn er activiteiten voor de kinderen in de kantine, zwembad of elders op de camping. Het toiletgebouw is netjes en schoon. De camping eigenaren de familie Brosky, staan klaar voor hun gasten, geen vraag is teveel. Kortom wil ik alleen maar melden, dat het goed toeven is op de camping de Meibeek. Een camping waar je je met kinderen heel goed kan vermaken, maar ook als een “oudere kampeerder” kun heerlijk tot rust komen. En daarnaast is de omgeving ook mooi, via de bospaden kun je alle kanten op.