Camping De Meibeek*** in Ruurlo Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

ingang terras en kantine

Beoordelingen Camping De Meibeek***

Bekkenwal 2, 7261 RG, Ruurlo
Camping De Meibeek scoort een 8,1 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Meibeek***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Meibeek*** in Ruurlo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Camping De Meibeek*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Meibeek*** met andere accommodaties in Ruurlo.

32 beoordelingen over De Meibeek***

met jonge kinderen, Mei 2012
"Een van de leukste campings ooit gezien"
Alexander Swen
22-5-2012 de warme en persoonlijke ontvangst zijn een verademing. je voelt je hier meteen welkom en vrijwel alles is goed verzorgd.
bij de herentoiletten had ik net wat pech met papier en viezigheid. (mensen die het toilet goor achterlaten) en het papier zat een keer vast in het rolding en de tweede keer was het op. Mijn vrouw had dit niet bij de damestoiletten.
gastheer lijkt alle gasten te kennen en weet met iedereen leuk contact op te bouwen.
wij zaten in prachtige blokhut. eten uit de snack ook uitstekend.
broodjes vers gebakken waren precies goed.

"Vriendelijke camping"
MS
13-8-2011 Hele leuke en knusse camping in de achterhoek. Prima faciliteiten (waaronder een leuk zwembad) en een bevlogen echtpaar dat de zaken prima voor elkaar heeft.

met partner, Mei 2011
"Geweldig"
Frans & Jenny
5-6-2011 6-6-2011 Op 7-6-2005 ook al een recensie geschreven over Camping de Meibeek in Ruurlo. Na 6 jaar is de camping uitgegroeid tot een waar paradijs. Alle ruime kampeerplekken zijn voorzien van water en stroom. Er is een fantastisch zwembad gekomen inclusief een apart peuterbadje. De kantine heeft een metamorfose ondergaan, deze geeft de sfeer weer van de omgeving. Voor de kinderen is er ook een kleine kinderboerderij, er is tegenwoordige een ezel (Balkenende) op de camping. Daarnaast zijn er activiteiten voor de kinderen in de kantine, zwembad of elders op de camping. Het toiletgebouw is netjes en schoon. De camping eigenaren de familie Brosky, staan klaar voor hun gasten, geen vraag is teveel. Kortom wil ik alleen maar melden, dat het goed toeven is op de camping de Meibeek. Een camping waar je je met kinderen heel goed kan vermaken, maar ook als een “oudere kampeerder” kun heerlijk tot rust komen. En daarnaast is de omgeving ook mooi, via de bospaden kun je alle kanten op.

met een groep, Mei 2011
"1 keer..."
martijngemmink
16-7-2011 En snel weer! Toiletten schoon en vriendelijke eigenaren. Mooie plaatsen met leuke recreatie. 's Morgens vers brood van de bakker en de hele dag rust. Zwembad heerlijk om in te zwemmen en dat alles voor een goedkope prijs.

Zeker een aanrader!

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Landelijk maar niet kindvriendelijk genoeg."
Kristy
27-5-2011 Wij hebben een lang weekend met de pasen met onze twee kleine kindjes (2jr en 4 jr)gekampeerd op camping de meibeek. De plaatsen zijn royaal en voorzien stroom punt gedeeld met je buurman. Water idem. De gastheer is een zeer vriendelijke en enthousiaste man. Het ligt prachtig landelijk. Het waren warme dagen met de pasen en maar helaas was het zwembad dicht. Volgens gasten die hier vaker kwamen is het zwembad pas echt open met het hoogseizoen. Duidelijk een min puntje! De internetsite heeft dit niet vermeld en laat met foto's anders voorkomen. Juist om het zwembad hadden wij deze camping geboekt. De weer vooruitzichten waar heel erg goed voor zwem weer. De speeltuin die er bij is gedateerd op het middelste speelatribute na. Alleen ligt helaas daar omheen geen rubbere tegels maar voor het landelijke aangezicht hout snippers. Dit veroorzaakte elke dag diverse splinters in de voetjes van onze kindjes. Ondanks de sokjes en schoentjes. Wel landelijk, maar echt minder kindvriendelijk.

met oudere kinderen, 2010
"Altijd weer een plezier"
Fam Peemen
18-11-2010 We komen al vele jaren op deze camping en met zeer veel plezier. Onze kleinkinderen vinden het er ook heerlijk zelfs nu ze wat groter worden, want er was een ezeltje dat ze zelf mochten voeren en borstelen!
En dit jaar hebben we gehoord dat ze een nieuw toiletgebouw neer gaan zetten. We gaan zeker weer een keer terug.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldige ligging"
rene
7-8-2010 we zijn zeer vriendelijk ontvangen dat doet de ene negatieve reactie te niet . kind vriendelijke camping trekkershut ziet er netjes uit zelfs de kids zijn zeer opgetogen met de uitdrukking vet gaaf en dan zit het wel snor we zijn er nog een dikke week dus dat wordt fun hier vanavond een live band dus dat is wel sfeer dus

met partner, Aug. 2010
"Eenmalig"
de graaf
2-9-2010 mooie camping om te zien, mooie plekken, maar er werd niet goed schoongemaakt
de toiletten waren 5 dagen niet gedaan en misschien nog wel langer niet, maar daar hebben we niet op gewacht.
in het hoogseizoen wel hoogseizoen prijzen, maar geen hoogseizoen service

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijke camping!!"
Fam. Groeneweg
12-8-2010 Wij zijn een gezin met 5 kinderen en al 3 seizoenen zeer blij met onze vaste plek op deze camping. Onze kinderen vermaken zich hier prima. De eerdere reactie over kind-onvriendelijkheid sluit absoluut niet aan bij onze ervaringen. De eigenaren zijn juist zeer gastvrij en kindvriendelijk! Zoals eerder gezegd zijn ze recht door zee en hierdoor blijft de camping netjes en de sfeer goed! Wij genieten hier elke keer weer en hopen nog vele jaren hier te kunnen vertoeven!

met vrienden, Juli 2010
"Gewoon doen!"
martin korthuis
19-8-2010 samen met vrienden en kinderen (ook vrienden),hebben we camping de Meibeek bezocht.
dit is ons uitermate goed bevallen.
een prachtige omgeving, een knusse camping met goede voorzieningen en een vriendelijke gastvrouw en gastheer!
de kinderen voelden zich welkom.
wat mij betreft mogen de douchemuntjes (geld) wel afgeschaft worden.
gooi een paar centen bij de huurprijs op en laat iedereen vrij douchen.
dat brengt me bij de prijs van verblijf:de kosten zijn meer dan redelijk,goedkoop zou ik willen zeggen.
kortom,een plek om terug te komen !