Camping Strandparc Nulde**** in Putten Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Strandparc Nulde****

Alle kampeerplaatsen aan het water!

Beoordelingen Camping Strandparc Nulde****

Strandboulevard 27, 3882 RN, Putten
Camping Strandparc Nulde scoort een 8,1 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Strandparc Nulde****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Strandparc Nulde**** in Putten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Camping Strandparc Nulde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Strandparc Nulde**** met andere accommodaties in Putten.

23 beoordelingen over Strandparc Nulde****

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Kleinschalige camping in een mooie baai!"
bianca
5-5-2012 Entree is zeer verzorgd en gezellig. Uitzicht is geweldig mooi over het Nuldernauw. Plaatsen zijn allemaal bij het water gelegen, allen comfortplaatsen.
Parcbeheerder is zeer betrokken en kent zijn gasten persoonlijk. Hij werkt hard en zorgt altijd voor een oplossing.
Restaurant heet Afslag 10 en hier kun je zeer goed eten met uitzicht op het water en voor een goede prijs.
Het is fijn dat het zo overzichtelijk is, alles is op loopafstand.

met jonge kinderen, 2011
"Schoon en lekker eten"
Joffrey Cecile en E...
21-8-2011 Als toevoeging willen we nog graag het eetgelegenheid op het park benoemen. We hebben daar uitstekend gegeten EN ook belangrijk is de bediening. Super vriendelijk geholpen door de dames en ik geloof de bedrijfsleider/eigenaar Wiljan? ook onze dochter (bijna twee) had het reuze naar haar zin. En als afsluiter mog ze ook nog een leuk kado uitzoeken! We komen zeker weer! Groeten Joffrey Cecile en Estelle uit Assen

met jonge kinderen, 2011
"Super camping"
sjon
19-6-2011 leuke camping waar we inmiddels voor het 4e seizoen naar toe gaan. Net als vele andere gasten komen we elk jaar terug. Sommige staan er al meer dan 14 jaar. Dat zegt voldoende denk ik.

met oudere kinderen, 2011
"Al jaren goed toeven!"
janet en john
18-6-2011 Wij staan al twee jaar met veel plezier op Strandparc Nulde. De sfeer is uitstekend en de plaatsen liggen prachtig aan het meer. Ook het restaurant is mooi en heeft een goede kaart. Strandpark Nulde, ga zo door!!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Fantastische camping"
michelle
18-6-2011 Zeer nette en schone camping met ideale stranden voor de kinderen en super uitzicht over het water. De camping beschikt over schoon en net sanitair. De campingleiding en restaurant organiseren veel activiteiten voor alle leeftijden. Onze kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Vriendelijke mensen"
van Baar
12-7-2010 We zijn er vorig jaar geweest en toch weer tereug. Gevraagd waarom het in kijn moest en een goede duidelijke uitleg gehad.
Was een goede camping degene bij de receptie was erg vriendelijk. We hebben een leuk weekend gehad ondanks dat het vreselijk weer was. Snachts met auto bij de caravan wat niet mag maar met de bliksem en onweer vonden wij dat nodig met drie kinderen, zij vonden het eigenlijk niet maar met uitleg dat onze luifel de lucht was in gegaan mochten we de auto laten staan, gelukkig want de kids waren helemaal overstuur wat de volgende dag bleek er was ingeslagen bij de camping. Jongens succes met het maken van alles en vast tot de volgende keer.

met oudere kinderen, Juni 2010
"Lijkt mooi, maar is erg matig"
Pieter
19-9-2010 De camping heeft een prachtige ligging en goed restaurant. Het sanitair en de afwasgelegenheid is veel te weinig en daardoor vies en veel wachten. Verder qua voorzieningen erg beperkt. Bij slecht weer is er niks te doen. Bij mooi weer is het er water wat voor de kids ideaal is.

Daarnaast veel overlast van snelweg en activiteitenterrein aan overzijde (zeewolde) van nuldernauw.

Kortom voor een rustige vakantie ga ik niet meer naar Nulde.

"Super camping!"
van Dongen
5-4-2010 Super goed verzorgde camping, veel activiteiten en een zeer mooi uitzicht over het Veluwemeer! Wij staan inmiddels twee seizoenen op Strandparc Nulde en gaan hier voorlopig niet meer weg.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Goede mooie camping"
van Baar
12-7-2009 Ik vond het raar dat je als caravanparkeerder allemaal in een lijn moest staan, wij waren met twee gezinnen 1 grote caravan en 1 heel kleintje die we op de wind wilde zetten maar die moest tegen de bebossing staan in lijn met de andere. Vonden wij heel vervelend. We waren met drie auto`s en de grootste auto moest op de grote parkeerplaats maar daar zaten nog veel te gebruikte spullen in, deden we niet. Hebben het wel naar onze zin gehad, eten was goed sanitair was wel goed (hebben niet gedoucht) wc schoon. Het zag er over het algemeen verzorgd uit. Echt voor de waterliefhebber en de oudere onder ons.

met partner, Juni 2009
"Mooie rustige gezellige camping aan het water"
J dekens
19-6-2009 De camping is zeer goed verzorgd sanitair is altijd schoon en het is rustig ,iets meer water bij het doorspoelen zou nog een verbetering zijn.