Vraag & Antwoord Putten

Putten
Vraag & Antwoord Putten

loes
2-3-2013
Is het ook all-in? Zo Niet weet u dan een andere accomadatie in de buurt?

kaatje72
5-5-2013
Het is niet All-in, eten moet je zelf kopen en maken of uit eten gaan.

marion
14-12-2012
Kan iemand mij vertellen of je er veel vis vangt, en welke soorten vis je er vangt. Alvast bedankt, Marion.

Kooijman
24-5-2013
Onlangs is een karper van 50 cm. gevangen! en ...... weer terug gezet, dus weer opnieuw te vangen!! Doe je best! De vijver op de Veluwse Hoevegaerde is een ideale stek om rustig te vissen. Een gratis visvergunning kan afgehaald worden bij de receptie.

pepper_ndj
9-6-2013
Mag ik vragen met welke hengel? Een vaste of werp?

marionebben
10-6-2013
vissen met een werphengel

Nellie
10-6-2013
Bedankt!!

petra
11-10-2012
tot hoe laat kun je in de sauna en het stoombad?

Tompoesje
14-10-2012
tot 10 uur 's-avonds. Stuur het hotel even een mailtje, dan weet je het 100% zeker: hotel.amersfoort@postillionhotels.com

3-8-2012
hallo allemaal hoe zijn de bedden/matrassen in dit hotel?

peterroeleven
26-8-2012
De matrassen voelen zacht, doch met voldoende ondersteuning. Dus niet een standaard hard matras, maar zeker ook niet iets waar je volledig in wegzakt.. Heerlijk geslapen.

3-8-2012
hallo allemaal hoe zijn de bedden/matrassen in dit hotel?

bliss013
7-8-2012
Ik vind ze heel erg prettig liggen een beetje aan de harde kant.

7-8-2012
bedankt voor de snelle reactie.

eekhoorns (1 reacties)
Vakantiepark Landal Heihaas***
richard
10-5-2012
wilde graag weten of er veel eekhoorns zijn in het park ,daar hou me dochter zo van bvd

Minke
31-7-2012
Ja er zijn eekhoorns in het park, elk huisje heeft ook een voederplateau.

Koffiezetapparaat (1 reacties)
Vakantiepark Landal De Veluwse Hoevegaerde*****
eveline
16-4-2012
Weet iemand of er in een D6-huisje een gewoon koffiezetapparaat of een senseo staat?

Vreugd
6-8-2012
Geen idee, als het niet speciaal bij de omschrijving staat, staat er hoogstwaarschijnlijk een gewoon koffiezetapparaat. Maar als je het park even belt, weten ze het vast!

Annie
19-2-2012
Kan iemand mij meer vertellen over de wellness die daar is. Alvast bedankt

paula
21-2-2012
wat ik van andere gasten heb gehoord moet de sauna heel prettig zijn

wie kan mij iets vertellen over huisje 4B1 (1 reacties)
Vakantiepark Landal De Veluwse Hoevegaerde*****
Annet
22-10-2010
Hallo, Ik zat net te kijken op de site van Landal maar ik zie bijna geen informatie staan over de inboedel bij het huisje. Heb je bijvoorbeeld een oven in de keuken zitten? Is er een waterkoker aanwezig of een Senseoapparaat? Beetje beperkte informatie vind ik! Als jullie het antwoord weten mail me dan even. Alvast bedankt, groeten Annet

P
12-4-2011
Hallo, Wat je op de website en in de brochure van Landal ziet staan is aanwezig. Verders zou je eventueel contact op kunnen nemen met het park of met het contact center van Landal Greenparks. Deze kunnen je alle vertellen wat er precies allemaal aanwezig is. P.s. Hoop dat je onlangs de laten reactie toch er nog iets aan hebt.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?