Vakantiehuis Saunawoning in Otterlo Nederland beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Saunawoning

6,5

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Saunawoning

Otterlo
Vakantiehuis Saunawoning scoort een 7,4 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Saunawoning? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Saunawoning in Otterlo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Vakantiehuis Saunawoning vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiehuis Saunawoning met andere accommodaties in Otterlo.

17 beoordelingen over Saunawoning

6,5
met partner, 2011
"Heerlijk genoten!!!"
T. Boot
24-10-2011 Na een hele drukke periode, was ik wel toe aan een weekje rust.
Nou.. we hebben genoten!!
Heerlijk ruim huis...grote slaapkamers.
Eerst bijkomen.. met een glaasje witte wijn bij de open haard.
Na een fikse wandeling in de bosrijke omgeving, lekker gebubbeld in de jaccuzi. Die zeker schoon en warm genoeg was.
tsja..... de inrichting was niet mijn smaak maar hoef er niet te wonen.
Maar dat ik weer ontspannen en tevreden naar huis ben gegaan, was een feit.
Voor herhaling vatbaar dus.

met een groep, Juli 2011
"Volgend jaar weer!!"
Dominique
29-8-2011 Ik heb mijn verjaardag met vrienden gevierd. Het is er geweldig. Ik begrijp beslist niet waarover anderen zeuren. Het was allemaal prachtig voor elkaar, alles keurig schoon, vriendelijke mensen. De gas BBQ werkte heel goed en we hebben, omdat het regende, toch met z'n allen buiten onder het afdak gegeten. Het bubbelbad rook fris en er werd na een paar dagen zelfs tussendoor nog chloortabletten gebracht, Volgend jaar vier ik er mijn verjaardag weer.

Dominique

met jonge kinderen, 2011
"Wat een teleurstelling!"
Vakantieganger
6-7-2011 Via advertentie deze woning gevonden. Hierbij werd met hottub geadverteerd welke dus niet aanwezig is.

De helft van de faciliteiten functioneerde niet. De eigenaar was niet te bereiken en is dus niet opgelost tijdens het verblijf.
*Bubbelbad werkte alleen als je de knop voortdurend ingedrukt hield.
*Groot mierennest in de sauna (in het hele huis geen mier te bekennen maar wel in de suana!)
*Bij aankomst stinkende jacuzzi. Geen chloor aanwezig in huisje. Pas op de 3e dag een zakje ontvangen waarmee de jacuzzi op de dag van vertrek pas weer fris rook.
*Stoombad werkte niet. Geen stoom en geen geur die wel in te stellen zou moeten zijn. Alleen het licht deed het.
*Slechte schoonmaak
*Slechte staat

De omgeving is erg mooi en ook de pizzeria (Luna) in het dorp is aan te bevelen.
We willen best nog een keer terug naar deze omgeving maar al krijgen we geld bij, niet meer naar de aftandse saunawoning!
eigenaar Jan, 29-8-2011
Eigenaar zegt:  Opmerkingen van de eigenaar: Elke huurder krijgt 14 dagen vooraf een brief met routebeschrijving en een telefoonnummer wat men moet bellen bij aankomst. Als men na aankomst dat papier met telefoonnummer niet meer hebt, dan kan je niet meer bellen. Dat klopt, maar dat lijkt mij niet de schuld van de woningeigenaar. De klacht over het bubbelbad: Op de website staat dat het een bad betreft. Het is een bubbelbad geweest, maar doordat tot twee maal toe, huurders de kelder vol water hebben laten lopen, heeft de motor van het kelder bubbelbad het begeven. Omdat er buiten een bubbelbad staat, word het binnenbad alleen als bad aangemerkt. Mieren. Een natuurverschijnsel wat bij iedereen kan voorkomen. Als de huurder even gebeld had, was er iemand gekomen om het op te zuigen. Niet werkend stoombad. Na controle bleek dit gewoon te werken? Slechte staat? Slechte schoonmaak? Als je zelf tomatensoep opwarmt in de magnetron en je laat de boel koken, dan spettert dat tegen het plafond van de ov

met vrienden, 2011
"Heerlijk rustig"
Daniel
9-2-2011 Wij zijn met 3 andere paren in de saunawoning geweest. Bij aankomst was het 22 graden. Dat is best wel even wennen als het buiten 7 graden vriest. De temperatuur even omlaag was moeilijk, vanwege de warmte die via de vloerverwarming "in de vloeren" bleef zitten. Verder was het allemaal lekker voor elkaar. Een heerlijk rustig en ontspannen weekend gahad.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Echt GEWELDIG"
Henk en Thea Reuver...
15-8-2010 Deze vakantiewoning in Otterlo is ons heel goed bevallen. Uitstekende service, veel ruimte en rust en privicy. Wij zijn niet geschrokken van de energienota. Gewoon de sauna uit zetten als je hem niet gebruikt. De meterstanden worden bij aankomst op een formulier genoteerd, met een handtekening van ons er bij en bij vertrek worden de eindstanden weer gezamelijk genoteeerd en weer een handtekening er bij. Wij komen zeer zeker terug.

met vrienden, Nov. 2009
"Toch wel hoor!!!"
Dames Holiday In Am...
24-11-2009 Nog even terugkomen op ons bericht hiervoor: alle ongemakken die wij haden waren te danken aan de bewoners die voor ons in het huisje hadden gezeten. Deze hebben er zo'n puinhoop van gemaakt dat wij er de nasleep van hebben gehad. De eigenaar was genoodzaakt om de hottub van schoon water te voorzien en deze verwarmt niet zo snel in november (dit is ook dus helemaal vergoedt met excuses daarbij) De klachten werden serieus genomen en zijn in goed overleg en compensatie afgesloten. Dus wij zijn zeker van plan om nog eens terug te komen en te genieten van al het moois die dit huis te bieden heeft (we willen een keer ervaren hoe het is als alles goed is)

met vrienden, Nov. 2009
"Misschien"
Dames Holiday In Am...
17-11-2009 Wij hebben ons jaarlijkse meiden (lees:(ex) collega's uitje) gepland in een heerlijke saunawoning in Otterlo. 8 dames die heerlijk zouden gaan genieten van een hottub van 40 graden en een jacuzzi, heerlijk een sauna, het zou allemaal geweldig worden. Helaas: de hottub was bij aankomst maar 24 graden (zaterdagavond uiteindelijk 37,5 graden) dus maar 1x gebruikt van gemaakt. De jacuzzi zat onder de biervlekken, overal bierdoppen in de tuin, huisje ontzettend smerig (kippepootjes in het dressoir, verschimmeld brood in de keukenkastjes, mc donalds mayo bakjes tussen de bank) onderhoud erg slecht, veel schimmel in de badkamers en sauna gedeelte en de gashaard deed het niet (was juist zo gezellig met z'n allen met een glaasje prosecco) De borg van 350,= euro vonden wij erg veel en van de energie kosten krijg je een hartaanval. we zijn nog in onderhandeling over ons verblijf/compensatie,want dit pikken we niet. We zijn (helaas voor de eigenaar) allemaal afkomstig uit de hotellerie.

"Nooit Meer. "
Loner
3-11-2009 een verschrikkelijk geheel, dit staat niet vrij maar maakt onderdeel uit van een recreatiepark waar het verboden is om veel geluid te produceren. Acxhter de tuin staan vrij veel chalets die last hebben van geluidsoverlast die wordt veroorzaakt door de huurders. Je kan dus eigenlijk niets doen in die tuin, want bij overlast wordt je eruit gezet.
Wij gaan nooit meer

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Let op de extreem hoge energiekosten!"
van Gastel
8-2-2010 Na ieder gebruik van de woning worden zowel de Hottub als de Jacuzzi buiten
geheel voorzien van schoon water, wel zo hygienisch natuurlijk maar het duurt zeker een dag voordat het water weer aangenaam warm is. Jammer wanneer je maar een weekend gaat.
De energiekosten zijn echt belachelijk hoog en men kan achteraf niet aantonen
dat dit ook daadwerkelijk klopt! Let dus goed op en schrijf de meterstanden op!
Check ook voor je boekt de energieprijs per uur!
De keuken is in belabberde staat en het is erg vies her en der, weet niet waar de schoonmaakkosten naar toe gaan maar niet naar schoonmaakmiddelen!
Verder kregen wij een deel van de hoge borg pas maanden later terug na veel mailtjes en boze telefoontjes! (de energiekosten werden hierop ingehouden)

met vrienden, Juni 2009
"Voor een lekker luxe weekeinde"
De kaartclub
9-7-2009 Met 7 volwassen een langweekeinde genoten
Mooi gelegen huisje is de bossen. Alle rust om hier ontspannen te vertoeven. Ruime slaapkamers. Omdat de wirlpoel beneden het niet meer deed is er in de tuin een Jacuzzi neergezet. Hottub was bij ons defect en we kregen netjes de electriciteitskosten hiervan terug. Draaide op 2 elementen en dit kost voor een lang weekeinde al 60 euro) Voor ons dus de vraag wie er nog in de hottub gaat met deze lekkere jacuzzi. Sauna en stoomdouce prima. Barbeque was niet schoongemaakt.
Mooie omgeving en genoeg te doen. Zeker om nog een keer naar terug te gaan.
Hou wel rekening met de electriciteitskosten na afloop.