Camping Lorkenbos Noord** in Otterlo Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Type korhoen

Beoordelingen Camping Lorkenbos Noord**

Mosselsepad 64, 6731 SM, Otterlo
Camping Lorkenbos Noord scoort een 8,3 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Lorkenbos Noord**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Lorkenbos Noord** in Otterlo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Camping Lorkenbos Noord** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Lorkenbos Noord** met andere accommodaties in Otterlo.

24 beoordelingen over Lorkenbos Noord**

met partner, Apr. 2012
"Is uitstekend."
S.J.B.van Neck
2-5-2012 Omgeving is schitterend.Bungalow,s prima.Personeel klantvriendelijk en
behulpzaam.Prijs/Kwaliteit verhouding is ok.Er is een restaurant(redelijk)
Vlakbij Arnhem(Burgers Zoo/Openluchtmuseum etc.Kindvriendelijk.(heel weinig verkeersdrukte)Kinderen hebben dus de ruimte.Bungalow,s worden
goed onderhouden.

"Fantastisch"
wilma
1-8-2011 Afgelopen weekend zijn wij op camping het Lorkenbos geweest en dat is zeer zeker voor herhaling vatbaar het is er heerlijke rustig terwijl je toch overal dichtbij zit, eigenaar en personeel zijn vriendelijk en de eetgelegenheid is super de complimenten hiervoor!!

met vrienden, Apr. 2011
"Weekendje Lorkebos"
-Marieke-
29-4-2011 Met Pasen ben ik samen met twee vriendinnen een weekendje wezen kamperen op Lorkenbos Noord.
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, we hebben dan natuurlijk ook ontzettend mooi weer gehad.
Niet alleen in de omgeving is van alles te doen maar op het park zelf ook.
’s Ochtends ging het recreatie team met de kinderen knutselen. Dat zag er gezellig uit en ’s middags gingen ze paaseieren zoeken op de heide die aan het park ligt. Je kan lekker eten bij eetcafé zuiderzand en je loopt vanaf het park zo het bos in. Het dorp is maar 5 minuten fietsen en ook het nationaal park de Hoge Veluwe is vlakbij. Het personeel is erg vriendelijk en staat open voor al je vragen.
Volgend jaar gaan we zeker weer.

met een groep, Nov. 2010
"Geweldig Familiehuis, gezellig weekend!"
Fam. P. van der Sta...
22-11-2010 Verbleven met de hele familie (opa, oma, kinderen, aanhang en kleinkinderen) in het familie huis de Eekhoorn. (lorkenbos midden). Midden in het bos, heerlijk gewandeld in relaxte sfeer. Alles in het huis aanwezig. Hoewel een oven een welkome aanvulling zou zijn, zeker als je voor zo'n groot gezelschap kookt. Woonkamer is groot genoeg en omdat het een ruimte is (Keuken, eettafel en zithoek) vonden wij het ook erg gezellig. Heel vriendelijke mensen aan de receptie. De jongste leden van de familie hebben zich goed vermaakt in de speeltuin en met de pingpong tafel. de Zandverstuiving is heel dichtbij, goed te belopen ook voor hele jonge kinderen. Door de beschutte ligging geen last van de koude wind gehad. Kortom een heerlijk weekend gehad. Restaurant was gesloten, dus geen oordeel daarover.

met oudere kinderen, Juni 2010
"Rustig en ongedwongen"
annemarie
24-7-2010 De camping van het lorken bos is prettig en rustig ook leuke animatie voor de kinderen in het hoogseizoen. Je hebt geen last van elkaar. Goede ruime plekken.
Ook de huisjes zijn erg aangenaam.

met een groep, Juni 2010
"Prachtig park"
Fam Haverkort
7-6-2010 Prachtig park met prachtige huizen, lekker ruim opgezet en de omgeving is al even mooi. Je loopt er zo de hei op. We komen er zeker terug.

met vrienden, Juni 2010
"Hartstikke leuke week!"
charel
15-6-2010 Begin Juni ben ik samen met vriendinnen wezen kamperen op Lorkenbos Noord.
De omgeving is erg mooi en het nationale park de Hoge Veluwe is zeker een bezoekje waard!
Bij de receptie kreeg ik erg veel informatie wat er allemaal te doen is in de omgeving. De kampeerplek was prima en het is erg rustig op de camping. Voor eten en drinken kon je terecht bij Eetcafe Zuiderzand. Voor boodschappen moest ik 5 minuten fietsen en was ik bij de Spar.
Het sanitair was prima douche munten kosten 0.50 eurocent.
Verder zijn er speeltuinen voor de kinderen.
Volgend jaar gaan wij zeker weer en dan waarschijnlijk in een bungalow.

met vrienden, Aug. 2009
"Heerlijk plekkie!!"
Anneke
10-8-2009 Afgelopen weekend voor de tweede keer dit jaar een weekend gaan kamperen op 't Lorkenbos!
De eerste keer nog voordat de zomervakantie begonnen was. Was er toen heerlijk rustig. Was dan ook erg benieuwd hoe het er zou zijn in het hoogseizoen. Ook met de drukkere bezetting (meer gezinnen met kleine kinderen) was de sfeer nog steeds fijn, rustig, gemoedelijk.

De camping is fijn klein, overzichtelijk en goed onderhouden.

Kinderen hebben de ruimte lekker te spelen in de speeltuin, of rond te racen op de skelters.

De beheerder is hartelijk en behulpzaam evenals de dame bij de receptie.

Naast het feit dat de camping een fijne plek is, is de locatie van de camping een waar genot!
Met bos en hei dichtbij zijn er mogelijkheden genoeg om uren lang 'buiten te spelen', te wandelen, te fietsen enzovoort.

Tja, wat kan ik zeggen? 't Is een heerlijk plekkie!

met jonge kinderen, Juli 2009
"Prima vakantie op Lorkenbos"
Corine
23-8-2009 camping Lorkenbos in Otterlo is een kleinschalige camping, die is opgedeeld in drie stukken: noord, midden en zuid. Op noord zijn o.a. een klein aantal toerplaatsen. Alle plaatsen zijn opgedeeld in "hokjes", dat wil zeggen tussen heggen. Dit was voor ons even wennen. Wij staan meestal op wat grotere velden met meerdere plaatsen en wat ruimer zicht. Campingbaas Erik kwam ons tegemoet met de mededeling dat hij de tweede plek (direkt naast ons) zou vrij houden, wat hij de volle drie weken ook heeft gedaan. Super ! De ligging van de camping is geweldig, je fietst aan de achterkant zo de Planken Wambuis op !! Dorp Otterlo is een paar minuten fietsen de andere kant op (met warme bakker voor de ochtendbroodjes!!) Verder is er een klein zwembad, waar men echter wel rustig dient te zwemmen ivm omwonenden (wat best lastig is voor kleine kinderen !) Het eetcafé laat ook nog wel wat te wensen over...echter voor een patatje kun je er prima terecht.
Al met al een prima vakantie gehad op Lorkenbos.

met partner, Juli 2009
"Camping Lorkenbos Noord, ons wereld stekkie"
Eric & Marianne Mol...
11-8-2009 We staan nu al voor het tweede jaar op een sessoens plaats op park Noord. als we aankomen komt de rust over je heen, heerlijke camping, waar we soms ook nog gezellige passanten tegen over ons hebben staan. vriendelijke mensen en altijd bereid om even te helpen. er heerst een vriendelijke sfeer. ik kan me voorstellen dat ook passanten hier graag terugkeren, voor hun vakantie! en nog even een exstra pluim voor de receptie in het midden, daar ga je voor je plezier even zitten voor een ijsthee of koffie helmaal TOP!