Bed and Breakfast Herberg in Otterlo in Otterlo Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Herberg in Otterlo

Bed and Breakfast Herberg in Otterlo Otterlo

Beoordelingen Bed and Breakfast Herberg in Otterlo

Westenengerdijk 55, 6731 EC, Otterlo
Bed and Breakfast Herberg in Otterlo scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Herberg in Otterlo? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Herberg in Otterlo in Otterlo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Bed and Breakfast Herberg in Otterlo vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast Herberg in Otterlo met andere accommodaties in Otterlo.

2 beoordelingen over Herberg in Otterlo

met een groep, Sept. 2011
"Top!!!"
Ineke
5-9-2011 We hebben een heerlijk weekend gehad in de bed en breakfast Herberg in Otterlo. Op een paar km verwijderd van het nationaal park Hoge Veluwe. Wij met twee oudere dames en een kind van 9 jaar. 's Avonds het zwembad verlicht prachtig weer . Mijn dochter heeft tot 22.00 uur gezwommen. We hadden allen een goed en prachtige grote (bruidsuite) kamer met uitzicht over het stuk land. Een heerlijke rijstafel gekregen en een lekker ontbijt. De stallen met paarden en pony's zijn groot. De safari tenten zien er prima en uiterst luxe uit. Jullie hebben ons een onvergetelijk weekend bezorgd met prima bediening en ongedwongen sfeer. We komen zeker terug voor de safari tent.

met partner, Nov. 2009
"Ver boven verwachting"
Dekker
13-11-2009 Wij hebben met onze paarden een weekemd hier doorgebracht. Zowel mens als dier hadden een fantastisch onderkomen en een uitstekende verzorging/service.
Wij zouden iedereen dit graag aanbevelen. Overtuig jezelf!!