30-5-2012
'Beek en Hei' is een kleinschalige, vriendelijke camping waar het goed toeven was, ondanks het drukke Pinksterweekend. Alles is goed onderhouden en schoon (sanitair!) en het management (met name Carla) is professioneel en hulpvaardig. De indruk van de andere camping-gasten (in onze buurt) is zeer positief. Als het een graadmeter is: NRC/Handelsblad en Volkskrant bij de receptie verkrijgbaar, vinden dus blijkbaar aftrek. Extra bonussen: 1. met Jan de boswachter op pad 2. de strategische ligging van de camping: dichtbij De Hoge Veluwe (incl. Museum Kröller Müller) en De Planken Wambuis.
3-10-2011
Zo'n 20 jaar geleden voor het eerst op de camping, in een trekkershut. Ik ging er vaak terug met alle neefjes, ze leerden er fietsen, kamperen.... en genieten van de natuur.
Als volwassenen bewaren zij en ik de beste herinneringen aan die prachtige vakanties!
Net terug van een driedaagse, in trekkershut! Nog steeds hartelijke ontvangst! Beek en Hei: een nette, prachtige camping, rustig midden de natuur! Daar vertoeven is fantastisch! Wat moet een mens nog meer?
17-7-2011
Op deze camping bevinden zich verschillende terreinen: het gezinsveld, het natuurkampeerterrein, de toeristische plaatsen en vrij kamperen in het Zwijnenbos (alleen voor tenten). Wij hebben voor het laatste gekozen en hebben genoten van de ruimte en de vrijheid. In het bos kun je water tappen. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Hier zijn overigens ijsjes, ansichtkaarten, kranten etc. te koop. Bij het ontwaken hoorde je een koor van vogels zingen en op het hele terrein kom je konijnen tegen. Het sanitair was dik in orde en wordt regelmatig schoongemaakt. Douchen doe je door het inwerpen van 50 cent.
Op de camping zijn verder o.a. aanwezig: tafeltennistafels, tv-ruimte, bibliotheek, fietsverhuur en koelservice. Je zit op 1,5 km van de ingang van park de Hoge Veluwe. Hier hebben we een rondleiding gehad in het door Berlage ontworpen Jachthuis Sint-Hubertus.