Appartement TienGebodenTien in Ooij Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement TienGebodenTien

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Appartement TienGebodenTien

Ooijse Bandijk 10, 6576 JD, Ooij
Appartement TienGebodenTien scoort een 8,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement TienGebodenTien? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement TienGebodenTien in Ooij, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Appartement TienGebodenTien met andere accommodaties in Ooij.

3 beoordelingen over TienGebodenTien

met partner, Okt. 2010
"Prachtig appartement met een prachtge omgeving"
Thijs Kuperij
25-1-2012 Het appartement TiengebodenTien ligt op korte fiets afstand van Nijmegen in de ooijpolder heerlijk midden in de natuur. Door deze ligging hebben wij met volle teugen kunnen genieten van beide.

Met een zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw voelden ik en mijn partner ons meteen welkom in het ruime appartement met net sanitair en een complete keuken. Ruimte, rust en privacy genoeg zowel binnen als buiten. Een appartement waar ik zeker nog een keer terug wil komen!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Een oase onder de rook van Nijmegen!"
Leontine Born
23-2-2011 Appartement TiengebodenTien in Ooij is een absolute aanrader voor een heerlijke tijd in het groen, bij het water, en uit de stad. Nijmegen is op fietsafstand, dus de mogelijkheden van de stad zijn om de hoek. Het appartement is fraai ingericht, voorzien van alle gemakken, en voldoende royaal qua ruimte. We hebben in alle opzichten genoten!

met jonge kinderen, Okt. 2009
"Heerlijke bedden"
Arjan
24-10-2009 Met de kinderen (6 en 2) hier een weekend verbleven. Leuk appartement, wat een onderdeel is van een gernoveerde boerderij langs de dijk bij Ooij.
Leuke uitstapjes mogelijk in de omgeving. Nijmegen op 10 min. met de auto. Beek en dal is leuk maar ook kun je prachtig wandelen in de omgeving.
En de bedden zijn heerlijk. Er is voldoende ruimte. Je wordt ontvangen met een fles wijn, nootjes en zelf chocolaatjes!. (jonge) Kinderen kunnen er niet buiten spelen. Te dicht bij de weg waar auto's rijden. Er is wel een netje te spannen maar echt handig is dat niet. Al met al een aanrader.