Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort*** in Ooij Nederland beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort***

6,6
5,7

Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort*** Ooij

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort***

Koningin Julianalaan 32, 6576 AS, Ooij
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort scoort een 6,8 uit 10, op basis van 101 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort*** in Ooij, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort*** met andere accommodaties in Ooij.

99 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort***

6,6
5,9
met partner, Mei 2012
"Eten valt tegen"
Bert Oppers
30-5-2012 Hadden geboekt voor een Culinair Verwen Arrangement.We hebben niets gemerkt van het Culinair Verwen Arrangement. Het eten was heel gewoontjes.
Ook de fietsen met trapondersteuning deden het niet.
Ook de Scooters deden het niet.
Dus weinig verwen arrangement
Personeel is heel vriendelijk.

met vrienden, Mei 2012
"Een heerlijke plek om te overnachten"
francis125
15-5-2012 Rustig gelegen en vriendelijk personeel
medewerker E-Commerce Team De Gelderse Poort, 23-5-2012
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie op Zoover. Het is prettig om te vernemen dat u uw verblijf zo aangenaam heeft ervaren. De complimenten zijn doorgegeven aan de medewerkers het hotel. Met gastvrije groet, Team De Gelderse Poort

met partner, 2012
"Leuk met een bon, maar anders niet waard!"
P.T
6-4-2012 1 nacht in hotel geweest. Kamer goed, tv erg klein, water van douche niet goed op temperatuur te krijgen ( bleef wisselen), geen kledingkast. Ontbijt wordt niet goed aangevuld. Voor 13,50 had ik meer verwacht. Personeel aan receptie vriendelijk en behulpzaam! Ligging van hotel midden in woonwijk in klein plaatsje. T.o.v Nijmegen prima, goed te doen! Wij waren er middels bon maar ik zou er niet het "volle pond" voor betalen!
medewerker E-Commerce Team De Gelderse Poort, 9-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie op Zoover. Het is prettig om te vernemen dat u uw verblijf grotendeels als aangenaam heeft ervaren. De complimenten zijn doorgegeven aan de medewerkers van de receptie. Wat betreft het wisselen van de watertemperatuur, hier zijn wij van op de hoogte en hier wordt aan gewerkt. Wellicht mogen wij u nog eens in de toekomst verwelkomen in ons hotel! Met gastvrije groet, Team De Gelderse Poort

met partner, Apr. 2012
"Goed hotel"
Blanchefort
4-4-2012 Was hier met echtgenote omdat ik de volgende dag training gaf in Nijmegen. Het bedienend personeel is ontzettend vriendelijk en in dit hotel voelden we ons erg op ons gemak. Eten was goed en geen last gehad van lawaai. Werden in de ochtend juist wakker met vrolijk gefluit van vogels. Officieel was ontbijt vanaf 08.00 uur maar vanwege de te geven training konden we al vanaf 07.00 uur ontbijten.

Prima hotel waarop niets is aan te merken.
medewerker E-Commerce Met gastvrije groet, Team De Gelderse Poort, 9-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer/mevrouw Blanchefort, Hartelijk dank voor uw positieve woorden betreffende onze medewerkers en het eten. Service leveren, zoals een vervroegd ontbijt indien nodig, is voor ons belangrijk en zijn content dat dit door u wordt gewaardeerd. Wij hebben uw compliment overgebracht aan al onze medewerkers. Graag verwelkomen wij u nog eens in het hotel. Met gastvrije groet, Team De Gelderse Poort

met partner, Mrt. 2012
"Maart 2011"
ton
5-3-2012 uitstekend hotel ligt rustig in het dorp
mensen moeten niet zo zeuren als je een hotel bon koopt bij kruitvat moet je niet denken dat je in een hilton hotel kan verblijven
het personeel was vriendelijk 2x handdoeken v
erwisseld mooie schone kamer aan de voorkant
badkamer heel netjes ik heb dan ook geen min punten kunnen ontdekken en als je lawaai horen was de rede dat de mensen de deur te hard dicht gooiden kom zeker nog een keer terug
medewerker E-Commerce Team Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort, 6-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste Ton, Wij willen u hartelijk danken voor het plaatsen van uw positieve beoordeling. Wij vinden het fijn te vernemen, dat u een prettig verblijf heeft gehad met uw vouchers. Graag ontvangen wij u in de toekomst nogmaals in ons hotel te Ooij. Met vriendelijke groet, Team Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort

zakelijk, Mrt. 2012
"Prima hotel"
Yolanda
1-4-2012 Moest voor cursus naar het St Radboud,zodoende 4 overnachtingen in het hotel gehad.Afstand naar ziekenhuis goed te doen,afhankelijk van de drukte +/- 20 minuten.De kamer was schoon,goede bedden,jammer dat er geen kledingkast was.Personeel was zeer vriendelijk en het eten was super goed.Rustig hotel,echt een aanrader als je 's avonds moet studeren!
medewerker E-Commerce Met gastvrije groet, Team De Gelderse Poort, 9-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste Yolanda, Hartelijk dank voor uw lovende woorden betreffende onze medewerkers, de keuken en de hotelkamers. Service leveren is voor ons belangrijk en zijn content dat dit gewaardeerd wordt door onze gasten. Wij hebben uw compliment overgebracht aan al onze medewerkers. Graag verwelkomen wij u nog eens in het hotel. Met gastvrije groet, Team De Gelderse Poort

"Keurig hotel"
corbeij
24-2-2012 Een keurig hotel. Nette kamers. Vriendelijk personeel. Een beetje saai. Een prima uitgangsplaats voor wandelen, fietsen en een bezoek aan Nijmegen of Arnhem.
medewerker E-Commerce Team Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse, 6-4-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer, mevrouw Corbeij, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, TeamFletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort

met partner, Feb. 2012
"Klein gezellig hotel dicht bij Nijmegen"
Deesje
20-2-2012 Hotel De Gelderse Poort is een rustig kleinschalig hotel in het dorpje Ooij. Binnen 10 minuten ben je in Nijmegen. De omgeving is rustig. De kamer was heel schoon en goed onderhouden. 't Enige kleine minpuntje was dat de muren niet dik genoeg waren en we vrijwel alles konden meekrijgen van de mensen in de kamers ernaast.
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw, Wij vinden het zeer prettig te vernemen, dat u een fijn verblijf heeft gehad in ons hotel. Wij hopen u in de toekomst nogmaals als gast te mogen verwelkomen. Team Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort

"Zeer slechte ervaring"
Jackie
6-3-2012 Wij zijn de eerste maar ook de laatste keer in dit hotel geweest! Echt geen aanrader. Denk je lekker een weekendje weg te gaan, nee hoor. De kamers zijn erg oud, en de ramen waren smerig. Bah... Voor de rest is het erg gehorig. Leuk als je tot 2 uur in de nacht wakker bent van de buren. Aan de ene kant hoor je de tv, en aan de andere kant hoor je iemand snurken. En als je hier wat van zegt bij de receptie, tja....dan krijg je alleen maar te horen dat de muren erg dun zijn. Dat is pas klantvriendelijk.......doe er dan wat aan.
Voor de rest was het ontbijt matig. Ook zijn er weinig parkeerplaatsen. Je kan de auto niet eens op het eigen terrein zetten. Nee, voor ons zeker geen tweede keer meer.
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw, Wij vinden het zeer vervelend dat uw hotel overnachting in ons Fletcher Hotel de Gelderse Poort niet naar wens is verlopen. Echter, zowel positieve als negatieve reacties worden door ons zeer op prijs gesteld. Zodat wij deze kunnen aanwenden om onze kwaliteit verbeteren. Met vriendelijke groet Team Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort

met partner, Jan. 2012
"Gedateerd hotel met idem interieur"
Stefan
14-1-2012 Ons verblijf in dit hotel was voor slechts één nacht. Tijdens deze nacht (vrijdag) is ons opgevallen dat er snel sprake van geluidsoverlast kan zijn. De deuren en muren zijn wat dat betreft niet toereikend.

Het interieur was oud. Scheuren in het behang, geen thermostaat op de kamer, verschrikkelijke print op de stoelen en een televisie die al 10 jaar nergens meer te krijgen is zó klein...

Al met al zeker geen drie sterren waardig!

Wat betreft de bouw achter het hotel. Deze is nog steeds bezig en gelukkig wordt er niet gewerkt op zaterdag, anders hadden wij daar zeer waarschijnlijk hinder van gehad.
medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 23-1-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer, Zeer vervelend dat uw hotel overnachting in ons Fletcher Hotel de Gelderse Poort niet naar wens is verlopen. Echter, zowel positieve als negatieve reactie worden door ons zeer op prijs gesteld. Zodat wij deze kunnen aanwenden om onze kwaliteit verbeteren. Graag zouden wij persoonlijk op uw opmerkingen ingaan. Wij verzoeken u dan ook contact met ons op te nemen, via webcare@fletcher.nl. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team