20-2-2012
Hotel De Gelderse Poort is een rustig kleinschalig hotel in het dorpje Ooij. Binnen 10 minuten ben je in Nijmegen. De omgeving is rustig. De kamer was heel schoon en goed onderhouden. 't Enige kleine minpuntje was dat de muren niet dik genoeg waren en we vrijwel alles konden meekrijgen van de mensen in de kamers ernaast.
Beste mevrouw,
Wij vinden het zeer prettig te vernemen, dat u een fijn verblijf heeft gehad in ons hotel.
Wij hopen u in de toekomst nogmaals als gast te mogen verwelkomen.
Team Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort
6-3-2012
Wij zijn de eerste maar ook de laatste keer in dit hotel geweest! Echt geen aanrader. Denk je lekker een weekendje weg te gaan, nee hoor. De kamers zijn erg oud, en de ramen waren smerig. Bah... Voor de rest is het erg gehorig. Leuk als je tot 2 uur in de nacht wakker bent van de buren. Aan de ene kant hoor je de tv, en aan de andere kant hoor je iemand snurken. En als je hier wat van zegt bij de receptie, tja....dan krijg je alleen maar te horen dat de muren erg dun zijn. Dat is pas klantvriendelijk.......doe er dan wat aan.
Voor de rest was het ontbijt matig. Ook zijn er weinig parkeerplaatsen. Je kan de auto niet eens op het eigen terrein zetten. Nee, voor ons zeker geen tweede keer meer.
Beste mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend dat uw hotel overnachting in ons Fletcher Hotel de Gelderse Poort niet naar wens is verlopen. Echter, zowel positieve als negatieve reacties worden door ons zeer op prijs gesteld. Zodat wij deze kunnen aanwenden om onze kwaliteit verbeteren.
Met vriendelijke groet
Team Fletcher Hotel-Restaurant de Gelderse Poort
14-1-2012
Ons verblijf in dit hotel was voor slechts één nacht. Tijdens deze nacht (vrijdag) is ons opgevallen dat er snel sprake van geluidsoverlast kan zijn. De deuren en muren zijn wat dat betreft niet toereikend.
Het interieur was oud. Scheuren in het behang, geen thermostaat op de kamer, verschrikkelijke print op de stoelen en een televisie die al 10 jaar nergens meer te krijgen is zó klein...
Al met al zeker geen drie sterren waardig!
Wat betreft de bouw achter het hotel. Deze is nog steeds bezig en gelukkig wordt er niet gewerkt op zaterdag, anders hadden wij daar zeer waarschijnlijk hinder van gehad.
Beste heer,
Zeer vervelend dat uw hotel overnachting in ons Fletcher Hotel de Gelderse Poort niet naar wens is verlopen. Echter, zowel positieve als negatieve reactie worden door ons zeer op prijs gesteld. Zodat wij deze kunnen aanwenden om onze kwaliteit verbeteren.
Graag zouden wij persoonlijk op uw opmerkingen ingaan. Wij verzoeken u dan ook contact met ons op te nemen, via webcare@fletcher.nl.
Met vriendelijke groet,
Fletcher Webcare Team