Bed and Breakfast De Zwanebloem in Oldebroek Nederland beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast De Zwanebloem

slaapkamer

Beoordelingen Bed and Breakfast De Zwanebloem

Zomerdijk 2, 8097 SM, Oldebroek
Bed and Breakfast De Zwanebloem scoort een 9,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Zwanebloem? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Zwanebloem in Oldebroek, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Zwanebloem vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast De Zwanebloem met andere accommodaties in Oldebroek.

8 beoordelingen over De Zwanebloem

met een groep, Mei 2012
"Goede bed and breakfast gezocht? Wij weten er 1!!"
Tjitske
28-5-2012 Op een mooie landelijk gelegen plekje ligt de bed and breakfast de Zwanebloem. Hier vind je een vriendelijke gastvrouw, appeltaart bij binnenkomst, schone, prettig ingerichten kamer en stilte. Het geloei van de koeien hoor je als je wakker wordt, maar dat is nu juist het landelijke.
Het ontbijt is er fantastisch, je hebt keus genoeg in broodjes, beleg en vers fruit en dan het lekker buiten op het terras nuttigen met een prachtig uitzicht over de weilanden. De BB ligt vlakbij Elburg en prachtig vestingstadje zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Kortom zoek je een goede bed and breakfast dan zit je goed bij de Zwanebloem!

met oudere kinderen, Sept. 2011
"De moeite waard"
arvdberg
2-9-2011 De afstand naar Elburg per fiets goed te doen. De kamer landelijk gelegen aan de zijkant van een boerderij. De hartelijke ontvangst is opmerkelijk.
Interieur: netjes, schoon en kompleet.
Totaal beeld: het is de stevige prijs meer dan waard!

"Heerlijke B&B"
Wilma en Ruud
25-7-2011 3 nachten verbeleven in deze heerlijke B&B. Landelijk en heerlijk rustig gelegen, het ontbijt was super, beter kan niet. Helemaal TOP.

met partner, Apr. 2011
"Gastvrij gevoeld."
Louis Zandbergen
28-4-2011 Laat in de avond ontvangen, zonder problemen. Geweldig ontbijt buiten in het zonnetje met een groots uitzicht. Bruine kiekendief paradeerde zelfs nog even voor ons.

met partner, Nov. 2010
"Bijzonder gastvrij"
c.van sprang klok
6-12-2010 heerlijk ontbijt en schone accomodatie. Men probeert het je echt naar de zin te maken.

met partner, Sept. 2010
"Onovertreffelijk !!!!!!!"
Frank en Annemiek
12-9-2010 Echt een aanrader !!. Mooie en bovenal schone kamers, heerlijke bedden, airco, draadloos internet en een fantastisch uitgebreid ontbijt, en dat allemaal in de mooie omgeving van Elburg, met een wijds uitzicht over de weilanden. Deze B&B ligt zeer rustig gelegen en is de prijs zeker dubbel en dwars waard. Elburg heeft een rijk historisch verleden, ligt aan de haven van Elburg en is een knus stadje welke zeker de moeite waard is om nader te onderzoeken. Ook fietsers kunnen hier naar hartelust de omgeving verkennen. Dit gezin straalt in zijn geheel gastvrijheid uit.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Topadres in nabijheid van Elburg!"
Fam. Blankstein
28-7-2010 Op onze 10 dgs. fietsvak. rond de Zuiderzeesteden was de Zwanebloem onze 2e slaapplaats. Een zeer warm welkom en appeltaart stonden al op ons te wachten! De (bad)kamers (omdat er geen andere gasten waren mochten we ook "De Morgenstond" gebruiken!) zijn ruim, zeer smaakvol ingericht en vooral schoon. Er is airco aanwezig en draadloos internet. Wij waren zeer verrast door alle luxe. De Zwanebloem is een grote lichte kamer met een luxe moderne keuken, eettafel, bank en daarachter is het tweepersoonsbed geplaatst. Dit is voor ons absoluut de beste overnachting geweest! Het buitenterras met overkapping was nog een extra buitenkamer om heerlijk te eten/ontbijten. We hebben veel lol gehad met het trampoline springen en genoten van de koeien die 's morgens vanuit de wei naar ons aan het kijken waren. Als stadsmensen zijn we niet gewend aan vliegen en de boerenlucht maar dat hoort er natuurlijk wel bij!!!Na een zeer luxe en overdadig ontbijt namen we afscheid van Joke.

met jonge kinderen, Juni 2010
"Fantastische plek met schitterend uitzicht!"
fam. Westerink
4-8-2010 Juni 2010

Wat hebben we genoten van ons verblijf in de prachtige bed & breakfast appartementen “de Zwanebloem. ’s Ochtends genoten we al van ons ontbijt buiten op het terras met wijds uitzicht over de omgeving, een onvergetelijk begin van de dag. Het was fijn dat we zelf konden koken, in alles was voorzien. Onze complimenten voor de kwaliteit en jullie stijl van inrichten.
Onze zoon genoot van alles wat er op de boerderij te zien is. Heel hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid, we hebben een onvergetelijk verblijf gehad.
Wij wensen jullie veel succes met jullie B&B
Steven, Hennie en Mattias.