17-5-2013
wij zijn al vaker op deze camping geweest. goed verzorgde camping direct gelegen aan het veluwemeer. onze kids hebben leren hier surfen en zeilen (7 en 9 jaar oud) en omdat het water niet diep is, gaat het aanleren stuk makkelijker.mooie grote plaatsen voor toercaravans en tenten. de vaste plaatsen liggen het dichts bij het meer, helaas.
13-5-2013
Wij komen al 10 jaar op de Hooghe Bijsschel en het bevalt nog steeds supper goed. Vanaf de camping kun je goed windsurfen en varen. De staplaatsen zijn ruim genoeg en het zijn mooie ruime velden. Het zwembad is groot genoeg en word verwarmd naar 20 graden op warme dagen is dit lekker maar als het onder de 18 graden komt buiten is het toch wel koud maar na een paar baantjes ben je zo warm. Het sanitair is oud maar schoon word in het voorseizoen 1x per dag schoon gemaakt en in schoolvakanties 2-3x per dag de douches werken op 50 cent en blijven dan ongeveer 6 minuten aan. Voor de kinderen is er in de schoolvakanties een animatie team met voldoende activiteiten zoals een kinderbingo. Kortom een Leuke Camping!
19-3-2013
Zwemmen,zeilen,surfen,bossen Veluwe van nunspeet tot Apeldoorn ,fietsen,motor toeren,goed gedraineerde velden ,water stroom antenne achter de ruime kampeerplaats
Alleen slecht restaurant op de camping,in het dorp zijn er goede.