Hotel Dennenhoeve*** in Nunspeet Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

Hotel Dennenhoeve*** Nunspeet

Beoordelingen Hotel Dennenhoeve***

Elspeterweg 14, 8071 PA, Nunspeet
Hotel Dennenhoeve scoort een 6,9 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dennenhoeve***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dennenhoeve*** in Nunspeet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Dennenhoeve*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Dennenhoeve*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Dennenhoeve*** met andere accommodaties in Nunspeet.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Dennenhoeve***

5,8
6,2
met partner, Mei 2012
"Een geweldig weekend voor mijn ouders"
Deborah
20-5-2012 Als huwelijks cadeautje voor mijn ouders een weekendje Dennenhoeve. Ze vonden het heerlijk en ik heb ze in lange tijd niet meer zo uitgerust gezien. Als leuke verrassing hadden ze van de directie en personeel chocolaatjes en een kaart gekregen om ze te feliciteren met hun 27 jarig huwelijk.
Ze hebben verder iedere dag lekker in het bos gelopen. Waar mooie routes te volgen waren. En ze zijn ook nog naar een leuke braderie geweest waar ook mensen in klederdracht liepen. Dat vonden ze erg leuk om te zien.

alleenreizend, Mei 2012
"Rust in een bosrijke omgeving"
monique
13-5-2012 verrassing.Via touroperator geboekt. even alles aan de kant en uitrusten, lekker wandelen en fietsen en dat kan daar goed. Prima gegeten en gezellig personeel. Prima hotel. kamers is standaard maar prima.

met partner, Mei 2012
"Persoonlijk en ongedwongen"
nicky
11-5-2012 heerlijk even weg geweest. Goed gegeten, goede verzorging en persoonlijke aandacht. personeel vriendelijk

met partner, Apr. 2012
"Er is van alles mis in dit hotel"
arija
5-5-2012 Wij kwamen af op het leuke uiterlijk en de ligging. Het lag op de route van onze fietstocht. Maar het verblijf viel tegen. De sfeer is er niet alleen oubollig en bejaard, we kregen ongewild ook informatie over het beleid. En dat wil je toch allemaal niet weten op je vakantie! Slecht hotel daarom. Zeer onaangenaam. Wij keren hier niet weer en zullen het anderen niet aanraden.

met vrienden, Feb. 2012
"Genieten en tot rust komen"
ria
29-2-2012 Heerlijk in de bossen. Lekker eten en er wordt voor je gezorgd. Een vriendelijk welkom, goed ontbijt en goede keuken. Super om te fietsen
Directeur Eigenaar De Directie, 7-5-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te mogen vernemen dat u genoten heeft en graag tot de volgende keer.

met vrienden, Jan. 2012
"Gewoon TOP, al jaren ons vast adres"
Rob
10-2-2012 Wij komen al jaren in dit Hotel, eigenlijk ons 2e huis !!
Niets is hier onmogelijk en vriendelijk personeel. Genoeg te doen in de omgeving en lekker betaalbaar eten in het hotel zelf.

zakelijk, Nov. 2011
"Gedateerd en oud, moet nodig gerenoveerd worden."
j v hoorn
29-11-2011 Dit is met afstand het meest aftandse hotel waar ik ooit heb gelogeerd. De inrichting van de hotelkamer doet nog het meest denken aan een verzorgingstehuis en is zijn geld beslist niet waard.

"Geweldig hotel!!!!"
fam. B.N. uit W.
3-10-2011 Hotel Dennenhoeve in Nunspeet vonden wij een geweldig hotel!
Sfeervol, nette kamers, behulpzaam personeel, uitgebreid ontbijtbuffet, dinerkeuze is zeer goed!
Echt een gezellig familiehotel! Zeer aan te bevelen, voor mensen die van rust houden en gezelligheid!

"Fantastische ligging voor mooie fietstochten!"
J
21-1-2012 Wij vonden Dennenhoeve een prima hotel, zeker wanneer je de omgeving per fiets wilt ontdekken. Het is fantastisch gelegen. Hotel heeft ook fietsroutes beschikbaar. Kamers mogen dan wat gedateerd zijn, we zitten er niet de hele dag. De algemene ruimten waren prima en gezellig. Personeel was ook heel vriendelijk. We kunnen de minder positieve opmerkingen die hier en daar vermeld staan niet altijd even goed plaatsen. Als je kijkt wat je krijgt en wat je betaalt, dan is dat prima in orde wat ons betreft. Een leuke midweek gehad hier!

"Verouderd hotel,vooral voor bejaarden"
Rita
18-8-2011 Via een veiling hier terecht gekomen. Hotel ligt prachtig aan de rand van Nunspeet, omgeving schitterend om te fietsen. Maar het hotel ademt geen fijne sfeer uit. Smalle donkere gangen, heel erg gehorig(je hebt geen wekker nodig ...), wij hadden superkleine kamer op 1e verdieping met schuin dak, dus nog minder ruimte, geen balkon, oubollige schilderijtjes, zeer oud tv.tje,2 oude rieten stoeltjes. klein badkamertje met douchegordijn, bijna tegen de wc. aan, slechte douchekop(plastic, nare straal), vieze citroenlucht daar. Je zou er depressief van worden. Matras had harde veren die in de schouder prikten.Ontbijt was niets bijzonders, geen croissantjes of luxere broodjes, geen fruit. Lauw theewater.Er waren alleen 70 plussers en overal rollators, scootmobiels of rolstoelen. 1 nacht was voor ons LANG genoeg!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende