31-5-2012
Wij zijn op de Vossenberg geweest met hele jonge kinderen in een bungalow. Daarvoor is het een superplek omdat het kleinschalig is en midden in de bossen. Een eigen tuintje bij de bungalow. Zandplas en centrum op loopafstand dus je kunt makkelijk van de camping af.
Accomodatie erg netjes en alles op orde.
Vooral de bossen zijn geweldig.
30-9-2011
Als je van plan bent een luxe camping te bezoeken met rijk geasfalteerde paden, luxe voorzieningen en waarbij elk huisje op de ander lijkt… ga dan niet naar camping De Vossenberg. Als je houdt van rust, bossen, fietsen en gemoedelijkheid…dan is deze klassieke camping een ideale vakantieplek. Wij zijn een lang weekend weg geweest naar Nunspeet. De prachtige, rustieke omgeving conflicteert niet met de uitstraling van De Vossenberg. Alsof de tijd heeft stilgestaan. Flora en fauna vormen het decor van een omgeving waarin je teruggevoerd lijkt naar een tijd dat haast, stress en spanning alleen in detectiveromans voorkwamen. In ons huisje was voldoende comfort. De vraag aan de sympathieke eigenaar Niels Huiskamp om een oventje te regelen zodat wij afgebakken broodjes konden bakken werd zonder morren gehoor gegeven. De volgende dag hadden wij het oventje. Zomaar een voorbeeld van de “dorpsgemoedelijkheid” . De omgeving van Nunspeet is geweldig. Ideaal voor fietsers!
9-8-2011
Superfijne camping. Niet te massaal, heerlijk rustig en op een ideale locatie. Het gezellige Nunspeet is op loopafstand, echter, een klein stukje de andere kant oplopen en je staat midden in de natuur. Er is een grote waterplas met strand vlakbij en in de omgeving is zeer veel te zien en te doen.
De voorzieningen zijn prima, met name het sanitair is netjes. Voor een klein bedrag kan er gebruik gemaakt worden van een bubbelbad of sauna en alles is keurig onderhouden. In de kantine zijn de mogelijkheden om te eten wat beperkt, maar met zoveel andere gelegenheden in de nabije omgeving is dat niet heel erg.
Personeel is vriendelijk, prijs/kwaliteit verhouding is goed en voorzieningen prima. Ik kom hier nog wel eens terug!