Camping De Tol**** in Nunspeet Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

de trampoline

Beoordelingen Camping De Tol****

Elspeterweg 61, 8071 PB, Nunspeet
Camping De Tol scoort een 8,5 uit 10, op basis van 32 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Tol****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Tol**** in Nunspeet, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 55 vakantiefoto's van Camping De Tol**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Tol**** met andere accommodaties in Nunspeet.

32 beoordelingen over De Tol****

"Mooie camping maar laat kansen liggen"
Nanita
20-8-2011 De camping op zich is prima. Ruime plaatsen. Mooie vijver en leuk zwembad. Jammer dat er juist allemaal ouderen rond de vijver staan, wij hadden gehoopt op gezinnen met kinderen.
Animatie wat oubollig en gericht op kleine kinderen. Onze dochter van 11 had er niks aan. Verder overheersen de vaste en seizoensgasten. "Ons-kent-ons"-cultuur dus daar kom je niet snel tussen, vooral niet als kind. Wij vonden de familie niet echt klant-vriendelijk. Heel plichtmatig . Totaal niet belangstellend ook niet bij vertrek, geen enkele interesse. Sanitair is oke, wel nadeel is dat je elke x moet betalen voor een douche of afwas.
Nunspeet is een erg leuk dorp maar een ramp om te parkeren. Ga vooral op de fiets boodscappen doen want je bent min. 20 minuten kwijt om een parkeerplaats te vinden. Wij hadden geen goed weer, maar dat heeft er niks mee te maken dat wij niet weer naar deze camping terugkeren. Een beetje gastvrijheid doet wonderen...

"Mooie camping!!"
familie
30-8-2011 We hebben 9 dagen op de camping gestaan, i.v.m. de weersverwachting zijn we een dag eerder naar huis gegaan. De mensen op de Tol zijn erg vriendelijk en willen wel meedenken.
Wel veel oudere mensen in naseizoen, wij kwamen pas op 17 augustus aan, de zaterdag erna ging het naseizoen al in. Tja krijg je als je laat vakantie hebt.
Het team van de Tol heeft dit goed opgepakt, de animatie nog een week door laten lopen en het sanitair 3 x per dag blijven schoonmaken, desnoods met eigen mensen. Altijd netjes.
Een nadeel is dat je ampere's moet bijkopen en dat je de douchemuntjes en muntjes voor afwassen hebt, maar de prijs van de camping is dan ook niet duur.
Wij waren erg tevreden, maar gaan volgend jaar op zoek naar iets waar je ook binnen kunt spelen met slecht weer en waar voor oudere kinderen (dan 12 en 9) ook wat is te doen.

"Leuke camping voor weinig geld !"
Fam. van der Kraats
4-9-2011 Super leuke camping voor weinig geld. Wij hebben met onze twee dochtertjes van 2 en 7 jaar twee weken op deze camping gestaan, we waren 450,00 euro kwijt. Hiervoor heb je een zeer ruime plek op een veldje of aan het meer. Wijzelf stonden op een veldje. We zijn in 2010 ook hier geweest. Het komt niet gauw voor dat we twee keer naar dezelfde plek gaan. Mevrouw Kruithof is een super lief mens en geen vraag of verzoek is te gek voor haar. Heerlijk verwarmd zwembad met peuterzwembadje. Goed restaurant met betaalbare plates. Snackbar ook heerlijk. Animatie was ook top, kinderen vonden dit geweldig ! "Ons kent ons" opmerkingen uit eerdere beoordelingen echte onzin. Er komen idd. vaste gasten maar ook zeer veel nieuwe mensen. Wij hebben dit beide jaren niet zo ervaren. Sanitair schoon en verzorgd. Nunspeet gezellig dorp met leuke winkeltjes. Wij komen zeker hier weer terug !! Bedankt mevrouw Kruithof voor uw hartelijkheid en service. Wij vinden uw camping geweldig !! Afz. Fam. van der Kraat

"Heerlijke camping"
Marion
11-8-2011 Zijn twee jaar achtereen op vakantie geweest bij de Tol (heerlijk..!!!)
Toch een kritische noot: zorg alstublieft voor een GOED activiteitenteam, want dit kan in de toekomst klanten gaan kosten, dit heb ik namens overige gasten doorgegeven aan mevr. Kruithof, die meteen actie ondernam.
Is het misschien mogelijk in het vervolg door het activiteitenteam een ontmoetingsavond (bijv. op zaterdag) oid. te laten organiseren voor de kinderen die moeilijk zelf actie ondernemen om met andere kinderen contact te leggen, onze dochter van 15 had pas 3 dagen voordat ze vertrokken een vriendin ontmoet, dus heeft de rest van de twee weken zomaar rondgehangen.
De fam. Kruithof is heel aardig en er wordt door iedereen van deze familie hard meegewerkt.
Onderhoud van het sanitair is bijzonder goed, in het hoogseizoen worden de toiletten en douches 3 of 4 keer per dag schoongemaakt. Maar misschien kunnen mensen na gebruik zelf iets netter zijn..!!!

"Leuke camping"
Mark
14-8-2011 Twee weken op deze camping gestaan met onze tent. Mooie ruime plek bij het meertje. Ondergrond is mooi gras. De camping heeft een leuk zwemmeertje en een zwembad en nog allerlei andere mogelijkheden voor de kinderen. In de directe omgeving ook tal van mogelijkheden om te voet, per fiets of met de auto te verkennen.

De leiding van de camping is heel vriendelijk en houdt de moet er in ondanks slecht weer. Het sanitair van de camping is niet bijzonder, maar wordt goed schoon gehouden. Animatie is wel aardig, maar niet bijzonder. Nadeel vind ik dat voor zowel douchen als afwassen gebruik moet maken van muntjes.

Op de camping staan heel veel vaste gasten die daar al vele jaren komen. Dat is voor nieuwkomers zoals wij soms lastig, maar je voelt je niet buitengesloten.

Conclusie: ondanks koud en regenachtig weer hebben we 2 leuke weken beleefd op deze camping.

met jonge kinderen, 2010
"Voor kinderen erg leuk!!!!"
6-persoons huishoud...
18-8-2010 Wij zijn net terug van ruim twee weken ''de tol''. We hebben niet super weer gehad maar desondanks hebben de kinderen zich goed vermaakt. De trampoline op het veld en in het water zijn geweldig voor de kinderen. Ook op het strandje waren ze veel te vinden. Het animatie- team was wel leuk, maar voor de iets oudere kinderen ( lees: 9- 14 jaar) is het knutselen en de ''slaaptrein'' niet leuk meer, dus dan was het wachten op 1 van de ''bos spelen''. Misschien dat daar wat meer aandacht voor kan komen. Ook lijkt het me een idee om een wat andere animatie te kiezen. Bijna alles wat er te doen was is het zelfde dan de vorige jaren,en als je er dan 6 jaar komt willen de oudsten wel es wat anders zien. Het stenen toiletgebouw:vaak smerig, 1 wc zat op slot!!
Wel is het personeel erg vriendelijk! Ook tegen de kinderen en je kunt de kleinsten met een gerust hart iets op laten halen bij de kantine of snackbar. Prachtige omgeving en super om te fietsen!! Nunspeet mooi dorp en vlakbij de caming.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Kindercamping"
Froentjes
22-8-2010 Ook wij hebben na diverse jaren kamperen bij De Tol besloten komend jaar een andere camping te zoeken. Afgelopen winter is er aan het veld en het toiletgebouw helemaal niks gebeurd en dat is ons erg tegen gevallen, reeds jaren geleden heb ik gevraagd om verlichting bij het pad naar het toilet... daar was men destijds mee bezig nu vele jaren later is dit nog niet gerealiseerd. Ook om ons heen horen we steeds dat vaste bezoekers voortaan hun heil elders gaan zoeken. Toch kunnen we dankzij het weer en de prachtige ligging terug kijken op een fijne vakantie.

Wel wil ik de tip geven dat er wel eens kritisch naar het recreatieprogramma gekeken mag worden! Ik ken ondertussen het verhaaltje van de slaaptrein wel uit mijn hoofd, ieder jaar wordt hetzelfde verteld. Erg jammer en een gemiste kans!

Ook misten we belangstelling van de eigenaarsfamilie naar de klanten toe, ik kreeg het gevoel dat ze de klanten ontliepen. Dit waren wij niet gewend daar!

met partner, Mei 2010
"Mooie gezellige camping."
An en Louis
22-7-2010 De camping is ons uitstekend bevallen, wij hebben het juni arrangement gehad. Natuurlijk speelde het goede weer ook een rol mee . Erg vriendelijk personeel bij de receptie en zeer hulpvaardig. Ook de sfeer onderling op de camping was erg goed. We werden niet weg gekeken ondanks dat wij tussen kampeerder stonden die hier al tientallen jaren komen. Erg mooi parkachtig aangelegd met mooie veldjes en ruime plaatsen. Sanitair is schoon en ruim voldoende aanwezig. Je kunt ook langs het meer gaan staan maar natuurlijk ook op de veldjes. Schitterende fietsomgeving bij Vierhouten en Elburg, mooie routes dus voor de liefhebbers. Boodschappen op 10 minuten fietsen in Nunspeet waar ook alle belangrijke winkels aanwezig zijn. Helaas ook wel wat geluidsoverlast van de snelweg A28 vooral als de windrichting uit het noorden komt. We komen hier zeker volgend jaar terug!

met jonge kinderen, Mei 2010
"Prima verblijf"
Bannink
18-5-2010 deze camping is zeer geschikt voor kinderen (met zwemdiploma). We hadden een kampeerplek aan het water en ondanks het weer hadden de kids (9 en 11 jr)zich vorstelijk vermaakt. Er is rondom het water een leuk strandje en ze mogen gebruik maken van surfplanken. Helaas hadden we koud weer gehad en door de ongustige windrichting kwam het geluid van de snelweg ook onze kant op. We zijn geen voorstander van douchemuntjes ( 50 ct) en vinden het onhandig om 20 ct te moeten betalen voor een bak afwaswater. Verder is de omgeving perfect voor een wandeling of fietstocht maar een bezoekje aan Nunspeet is zeker niet af te slaan.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Heerlijke camping voor knderen"
Fam. van Liempt
16-5-2010 Camping de Tol is echt leuk voor jonge en ook wat oudere kinderen. Trampoline, zwembadje, meertje, mingolf, leuke speeltoestellen. En wat vooral goed geregeld is, is de animatie. personeel is erg vriendelijk. Je kunt er ook nog lekker eten. Een leuke camping in de natuur en dichtbij Nunspeet. We gaan volgende week nog een weekend!