Bed and Breakfast De Prince*** in Nijmegen Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

4,9

B&B in de mooie oude winkelstraat Lange Hezelstraat

Beoordelingen Bed and Breakfast De Prince***

Lange Hezelstraat 42-44, 6611CK, Nijmegen
Bed and Breakfast De Prince scoort een 6,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Prince***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Prince*** in Nijmegen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Prince*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Bed and Breakfast De Prince*** met andere accommodaties in Nijmegen.

10 beoordelingen over De Prince***

6,3
6,6
4,9
zakelijk, Mei 2012
"Prima voor1 nacht"
Kees
16-5-2012 Had 1 pers kamer met douche. Voor 60 eu. Prima ontbijt in bagels and beans

met partner, Jan. 2012
"Helemaal prima!!! Gewoon boeken!!"
anoniem
24-1-2012 Er is echt helemaal niets mis met deze B&B!! Ok je moet misschien wel even vragen welke kamers er nog vrij zijn, want kamernr. 1 is echt wel een beetje een bezemkast maar wij hadden kamernr. 2 en vrienden van ons nr.3 en daar is echt helemaal niks mis mee!! Heerlijke bedden, fijne douche en wij hebben totaal geen geluidsoverlast gehad. Ontbijt is perfect lekker bij bagels en beans en wij konden gewoon extra bagels bestellen en koffie tot we niet meer konden, dus ook de stevige eter komt echt wel aan z'n trekken. De lokatie is echt perfect. Kortom: gewoon boeken als je een gezellig weekendje in Nijmegen wil shoppen en stappen!!

alleenreizend, Jan. 2011
"Ideale bestemming in centrum van Nijmegen"
Gert
12-2-2011 Had kamer 4 op de eerste verdieping (1 persoons) met eigen w.c. en douche. De kamer is perfect geschikt voor als je er eigenlijk alleen moet slapen. Bed is goed, t.v. stoort een beetje, WiFi doet het perfect, w.c. en douche netjes. Het ontbijt was goed, maar voor de stevige eter aan de krappe kant. Het personeel was vriendelijk zowel bij ontvangst als 's morgens bij ontbijt.

Kan iedereen zijn mening/oordeel begrijpen, maar ga niet klagen over de prijs, dat staat overal duidelijk aangegeven. Op internet stonden de vierkante meters er ook bij, dus je weet wat je krijgt voor de prijs.

De beste prijzen en lastminutes voor Bed and Breakfast De Prince*** bi...

met partner, Jan. 2011
"Uitdaging voor goede nachtrust en diepe slapers"
De boer
10-1-2011 Ik kan me volledig vinden in de vorige reactie van november 2010. Wij zijn er begin januari geweest. De kamers zijn erg gehorig en elke keer als het water aangaat dan hoor je dat. Daarnaast is het tegenoverliggende pand waarschijnlijk gekraakt wat veel geluidsoverlast met zich mee brengt, dwz als je aan de voorkant slaapt. Slechte nachtrust als gevolg. Bedden liggen goed en ontbijt is prima. Alleen krijg je 1 maal ontbijt, wil je een extra bagel oid dan word je volledig genegeerd. Ik zat te twijfelen tussen het Mercure (75e excl ontbijt) of de Prince vanwege de ligging. Mijn advies: Als je lekker gaat stappen en laat thuis komt prima B&B. De prijs is aan de hoge kant voor een B&B. In mijn volgende bezoek aan Nijmegen geen B&B (De Prince) voor mij, maar de iets duurdere Mercure of andere B&B. Ik betaalde 90e, hiervan is inclusief 7,95 p.p. ontbijt.

met een groep, Nov. 2010
"Veel te duur voor wat er geleverd wordt!"
Elles Kooy
28-11-2010 We hadden dit B&B gereserveerd vanwege de ligging: in het centrum van de stad. De lokatie is perfect! Onze verwachting viel vies tegen. Bij aankomst wordt je via een soort intercomsysteem telefonisch in contact gebracht met de verhuurder. Al die tijd sta je buiten in de kou te wachten op iemand die je naar de kamer brengt.
Wij hadden 2 tweepersoons kamers geboekt met een toilet en douche op de gang voor € 79,50 per nacht. Voor een extra bed (campingbedje) op de kamer werd € 27,50 in rekening gebracht (totaal € 107,- per nacht). Veel te duur voor de kamer die we toegewezen kregen. Bij het boeken van deze kamers werden onjuiste foto's van de kamers getoond. Hierdoor was ons verwachtingspatroon veel te hoog. Voor mijn ouders van bijna 70 waren de steile en smalle trappen een heel geklim en geklauter. Er is alleen een douche en toilet op de 1e verdieping. Het pand is erg gehorig, dus oordoppen mee. Mocht er brand uitbreken, dan is er geen brandtrap, geen nooduitgang en geen brandblusser.

met partner, Juni 2010
"Prima voor een enkele overnachting"
arianneg
12-9-2010 Na een festival in het Goffertpark zijn we hier blijven slapen.
Mooie kamer, goed bed, goede tv, prima badkamertje.... wc was errug klein, maar wij zijn niet zo groot dus dat paste wel.
Ontbijt was op zich prima; het was een standaard ontbijtje bij Bagels & Beans. (heerlijk op het terras gezeten!) Ik had liever zelf één van hun overheerlijke bagels uitgezocht, maar dit was ook oké.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Apart"
liesbeth
20-5-2010 hotel is gelegen op de bovenverdieping van winkels. De sleutel moet je halen bij de Bagels en Beans aan de overkant. Daar krijg je ook je ontbijt.
Er is dus geen receptie oid, de entree van de kamers doet armoedig aan.
De douche was wel heel mooi.
Erg duur voor een B&B.

met partner, Mei 2010
"Mooi B&B middenin het centrum van Nijmegen"
ellen
16-5-2010 Mooi stijlvol B&B, super als je in het centrum van Nijmegen wil zitten. Lekkere bedden, mooie douche. Kamers zijn alleen beetje gehorig, dat is het enige minpunt. Ontbijt bij Bagels & Beans is lekker en genoeg.

"Leuk"
Corry
2-5-2010 leuke B en B.
Wij zijn hier 1 nacht geweest. Op een zaterdag. De kamer die wij hadden geboekt was in orde. Het ontbijt was ook prima. De B en B ligt midden in het centrum. Dat is overdag een voordeel, maar zaterdagnacht is dat niet zo prettig. Erg veel uitgaanspubliek wat langs loopt. Ook zijn de kamers erg gehorig. We konden de buurman horen snurken! Als er in een kamer de kraan wordt aangezet is dat ook erg gehorig. Conclusie: Leuke B en B, maar neem je oordoppen mee!

met partner, Apr. 2008
Marjolein
15-6-2008 Niet duur, maar het stelt ook niet veel voor. Echt vervelend is dat er geen deur, maar alleen een poortje tussen de slaapkamer en de badkamer is. Dat betekent dat je geconfronteerd wordt met alles wat je kamergenoot in de badkamer uitvoert... Goed ontbijt, maar het meisje dat er werkte zat vastgeplakt aan haar mobiele telefoon en gaf ons alleen met een hoofdknik te kennen dat we zelf van het buffet mochten opscheppen. Vanwege de ligging en prijs wel aantrekkelijk voor iemand die alleen reist en die met rust gelaten wil worden.