Hotel Courage*** in Nijmegen Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

De Voorzijde van het hotel

Beoordelingen Hotel Courage***

Waalkade 108-112, 6511 XR, Nijmegen
Hotel Courage scoort een 7,7 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Courage***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Courage*** in Nijmegen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Courage*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Courage*** met andere accommodaties in Nijmegen.

13 beoordelingen over Courage***

"Gezellig kleinschalig hotel"
Anoniem
12-9-2011 Leuk klein hotel aan de Waalkade met de vele terrasjes. 5 min van de binnenstad vandaan. Hotelkamer netjes en sanitair erg schoon. Ook ontbijt buffet was prima, niet overdreven, maar alles wat je nodig hebt. Parkeren konden we gratis voor de deur. We kregen een parkeervergunning welke wij in de auto konden leggen. In het hotel was verder weinig te beleven en erg rustig, maar als je hier niet voor komt is het prima.

"Leuk hotel.."
me
12-9-2011 Ligging is goed t.o.v. de binnenstad, vond het wel een beetje 'weggestopt'in doodlopende hoek. Ziet er wel heel leuk en gezellig uit maar verder had ik er meer van verwacht na het zien van de website en div. recensies. Kamer (waalzicht) was netjes maar wel oubollig en muf, badkamer schoon. De bedden waren voor ons veel te zacht. Het raam kon wel open maar was afgesloten met een grote glasplaat dus moesten op een stoel klimmen om die eerst open te kunnen doen. Misschien expres gedaan omdat je riool ruikt als het raam open is??!! In het hotel zelf weinig levendigheid, bar alleen open tijdens (prima) ontbijt, verder niks om even gezellig te eten of drinken (althans niet open toen wij er waren), laat staan een terras.., jammer! Voor een hotel waar je eigenlijk alleen maar komt overnachten vond ik t eigenlijk te duur..

zakelijk, Aug. 2011
"Mooi ligging, eenvoudig hotel"
Diego
4-9-2011 Dit hotel ligt erg mooi aan de Waalkade. Holland Casino is 100 meter lopen, net zoals alle kroegjes met terrassen aan de kade. De kamers zijn eenvoudig, niet zo groot maar wel netjes. De douche heeft een lekkere straal met voldoende druk. Ontbijt was niet heel bijzonder maar wel goed en lekker.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Courage*** bij:

met vrienden, Jan. 2011
"Uitstekend hotel."
J de Kort
6-2-2011 De ligging van dit hotel is voortreffelijk, dicht bij het centrum, casino en de waalkade.
De kamer en de badkamer waren schoon en goed ingericht alsook het uitzicht op de waal. Ook het bezoek aan het Velorama is aan te bevelen.
Zeer goed en uitgebreid ontbijt.
Let wel op de afstapjes.

met vrienden, Nov. 2010
"Zeer geschikt voor city- trip"
Jessica
5-2-2011 Hotel Courage ligt op loopafstand van het centrum. Leuk uitzicht op het water. Bedden sliepen lekker. Badkamer schoon en netjes. Indruk hotelkamers; Jugendstile stijl. Ontbijt voldoende. Parkeren kan gratis op eigen terreintje, weliswaar weinig plekken. Je kunt je autosleutel achterlaten, kan personeel auto evt. verzetten wanneer nodig zodat anderen er bij kunnen staan. Pas op afstapje bij het uitstappen van de lift! Personeel vriendelijk en behulpzaam. Qua ligging ideaal en hotel om nog eens naar terug te komen.

met partner, Juni 2010
"Mooi gelegen"
Mark Mulder
15-6-2010 Begin juni in dit hotel overnacht. Wij hadden het Romeins arrangement geboekt. De kamer die je dan krijgt is erg mooi en vooral ruim. Er stonden 2 2-persoonsbedden op de kamer en verder nog een ligbank en 2 heerlijke stoelen. Badkamer is ook heerlijk ruim met een fijn bad erbij.
Ligging van het hotel is prachtig. Je loopt de deur uit en je staat aan de Waalkade. We keken vanuit ons raam uit over de Waal. Verder loop je vanuit het hotel zo de stad in, dus dat is ook mooi meegenomen.
Ontbijt is niet echt heel erg uitgebreid, maar datgene wat er stond, smaakte goed.

Familie, Aug. 2008
"Leuk stadshotel gelegen aan de Waal"
Fam. Boersma
10-10-2008 Gezellig familiehotel, kleinschalig en knus.
De kamers waren zeer schoon, alles blonk je tegemoet. Aardige mevrouw bij de receptie. De ligging vonden wij wat minder ten opzichte van de binnenstad. Je moest steeds de heuvel op. Ook de Waalkade vonden wij armoedig. (heel Nijmegen trouwens).

Familie, Nov. 2007
John
16-11-2007 klein hotel, maar zeer gemoedelijk! Je wordt zeer netjes geholpen. Kleine kamers, maar alles wat je nodig hebt is er! Ontbijtbuffet was klein, maar met heerlijke verse broodjes en croissantjes. Zoet beleg, kaas, worst, fruit, yougurt, melk,sappen koffie en thee, kortom genoeg!
Vanuit het hotel loop je binnen 5 minuten het winkelcentrum in en als je naar buiten gaat zit je zo bij het casino en restaurantjes. Klein nadeeltje is dat je de auto in een parkeergarage moet zetten en dat je daar via een paar steile trappen naar toe moet lopen.

Bianca en Coen
19-11-2006 Vond de kamers aan de krappe kant en de bedden waren allesbehalve comfortabel (hadden kamer aan de achterkant). Ontbijt was prima, maar niet zo uitgebreid als door anderen is beschreven. Is gelukkig niet zo'n massaal hotel, waardoor er nog wel persoonlijke aandacht is. Prima service.
De kamer is aan de prijzige kant.

Ilja en Evelien
19-10-2006 Leuk hotel, mooi gelegen aan de Waalkade en dichtbij de binnenstad.
Het uitzicht over de Waal is erg mooi (als je kiest voor Waalzicht). Ook wij waren zeer te spreken over het ontbijt, genoeg keuze en er wordt gelet op tijdige aanvulling (handig als je wat later bent).