Hotel Apollo*** in Nijmegen Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Apollo***

Hotel APOLLO, boven de Kijkshop!

Beoordelingen Hotel Apollo***

Bisschop Hamerstraat 14, 6511 NB, Nijmegen
Hotel Apollo scoort een 7,7 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Apollo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Apollo*** in Nijmegen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Apollo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Apollo*** met andere accommodaties in Nijmegen.

14 beoordelingen over Apollo***

met partner, Feb. 2012
"Leuk voor een weekend!!"
Franktanke
13-2-2012 Wij hebben 2 nachten in dit hotel geslapen, ligt lekker centraal, je bent zo bij het station en bij de winkels! Gehorig?? Ja, we hoorden wel eens wat, maar niet wat ons stoorde, weet natuurlijk niet hoe het in de zomer is, als de terrassen vol zitten, we waren nu ook door de weeks. Bedden lagen lekker, kamer lekker ruim. Ontbijtruimte wel wat klein, kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen zo vol is. Ontbijt was verder prima, wat er moest zijn, was er. Idd vriendelijke receptionistes. Wij willen best nog wel eens terug, en dan om gewoon lekker een weekend weg te zijn, nu was het meer noodzaak i.v.m. ziekenhuisbezoek.

met partner, Mei 2011
"Prima hotel voor een nachtje weg!"
Karel
9-5-2011 Prima ontvangst, nette en schone kamer, uitstekende bedden. Uitgebreid ontbijt, alleen had men de moeite moeten nemen om 's morgens even bij de bakker langs te gaan. De bolletjes kwamen duidelijk uit de vriezer en de harde broodjes waren van een dag ervoor. Een kleine smet op een verder uitstekend verblijf!

met vrienden, Nov. 2010
"Mooi centraal gelegen"
Fani
14-4-2011 Gelegen in het centrum, je loopt zo de winkelstraat in.

Kamer + badkamer was prima. Heerlijke (Hastings) bedden.
Op de 1e kamer kon het raam niet goed dicht, kregen gelijk een andere kamer aangeboden. Prima service wat dat betreft.
Deze bevond zich aan de voorkant van het hotel. In het weekend is het dan wel gehorig wb jongeren die terug komen van het stappen.

Wij waren er in november, koud weekend.
Ontbijtgelegenheid bevindt zich beneden bij de receptie. De automatische deur ging af en aan open als je er te dicht bij stond om je eten te pakken. We hadden het dus koud tijdens het ontbijt! Dit is wel echt een nadeel!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Apollo*** bij:

met vrienden, Okt. 2010
"Prima hotel!"
CM Brandsma
31-10-2010 Fijn, klein hotel in het centrum van Nijmegen. Goede kamers, service en ontbijt. Jammer dat er geen bar in het hotel zelf is, maar gelukkig is er in de stad genoeg gelegenheid voor een drankje.

met vrienden, Apr. 2010
"Voor herhaling vatbaar"
Teleurgesteld
22-4-2010 Als je het pand van buiten ziet, verwacht je niet dat het zulke prachtige kamers heeft. Zeer groot, met ruime badkamer. Bedden zijn fantastich. Minibar (betaalbaar) en koffie en theemogelijkheden op de kamer. Mooie flatscreen tv. Minpuntje is dat er geen lift is (twee etages) maar de kamers en de service maken dit ruimschoots goed. Centrum van Nijmegen ligt op loopafstand, evenals het station. Zeer persoonlijke en vriendelijke service van de receptioniste.

met partner, Aug. 2009
"Prima hotel"
gerard en bert
20-11-2009 prima hotel, goed ontbijt, ruime kamers. Enige nadeeltje is tijdens de zaterdagnacht het kabaal van aangrenzende horeca.

"Prima hotel in hartje centrum"
jeanet
1-3-2009 Wij hadden een kamer aan de voorkant van het hotel. Ondanks het levendige centrum, klonk er geen straatlawaai door. 's Nachts uitstekend geslapen op erg goede bedden. Kleine ontbijtruimte met uitgebreide keus. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamer en prima badkamer. Flatscreen TV en goed gevulde minibar.
Als we in de buurt zijn komen we zeker weer terug naar dit hotel.

karin
8-6-2008 Prima ligging nabij centrum en parkeergelegenheid. Allemaal op loopafstand. Keurige kamers alleen jammer dat er geen raam open kon alleen de balkondeur.
Badkamer met douche in prima staat. Ontbijt niets op aan te merken en vriendelijke receptioniste.

alleenreizend, Nov. 2007
Carianne
18-12-2007 Goed hotel met zeer ruime kamer. Prima verzorgd. Grote flatscreen tv, minibar, goede badkamer. Ontbijt is zeer uitgebreid met allerlei soorten brood, eitjes, jus 'd orange. Ligging hotel midden in centrum op loopafstand van het centraal station. Zeker dus een aanrader!

Remco
5-7-2007 Heb al 14 jaar lang ditzelfde hotel en dezelfde kamer tijdens de vierdaagse van Nijmegen. De ligging en bereikbaarheid zijn perfect (vlakbij het NS station en, belangrijk voor mij: vlakbij de start!). Ook ideaal na 50 km is het ligbad, goed voor de stramme spieren! Het ontbijt is prima verzorgd. Warm eten doe ik altijd in het centrum, dat is ook op loopafstand (< 1 km). Over de service heb ik niets te klagen: die is voor mij goed. Het enige nadeel is dat er geen airco is, vandaar mijn cijfer 6. De volgende jaren blijf ik zeker komen!