Camping Boerderij-camping Erve-Weemink in Neede Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Boerderij-camping Erve-Weemink

Camping Boerderij-camping Erve-Weemink Neede

Beoordelingen Camping Boerderij-camping Erve-Weemink

Borculoseweg 106, 7161 HC, Neede
Camping Boerderij-camping Erve-Weemink scoort een 8,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderij-camping Erve-Weemink? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderij-camping Erve-Weemink in Neede, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Camping Boerderij-camping Erve-Weemink vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Boerderij-camping Erve-Weemink met andere accommodaties in Neede.

7 beoordelingen over Boerderij-camping Erve-Weemink

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Weer even lekker onthaasten!!!"
jr.versteeg
10-5-2012 Tja, ook dit jaar weer geweest na 1 jaar over geslagen te hebben. Een weekje meivakantie. Koninginnedag in Eibergen helemaal TOP! Kids in de huttenbouw , dochter ponyrijden en kampvuur. Het weer was redelijk tot goed zoals altijd beter weer in het oosten dan in het westen. Kortom even er heerlijk uit en rust ! Was bang dat de oudste van 13 jr er niets meer aan zou vinden maar ook die heb ik hele dagen niet gezien. Kids blij ouders ook blij !!!

"Prima camping"
Erik Wittenberg
18-8-2011 Uitstekende camping. Prima en schoon sanitair(recent gemoderniseerd). Mooie plaatsen. Ruim speelveld. Deze camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen tot een jaar of 14. De kinderen kunnen spelen in het huttenbos, op het veld, helpen bij het voederen en verzorgen van de dieren. Ponyrijden behoort ook tot de mogelijkheden. "De boer"(Gerrit) en de "boerin" (Trudy) zijn gastvrij, vriendelijk. Ze vertellen over de omgeving, het leven en werken op een agrarisch bedrijf. De omgeving is fraai, wandelen, fiesten en zwemmen is allemaal prima mogelijk. Het dorp Neede ligt op ongeveer 500 meter en hier kunnen alle boodschappen worden gedaan (AH, Lidl, Kruidvat etc). Bij slecht weer is het zwemparadijs in Neede absoluut aan te bevelen. Voor de kampeerder van 55+ is het ook prima toeven.

"Dit nooit meer"
anoniempje
26-3-2012 De vaste gasten op de camping menen dat ze kunnen doen en laten wat ze willen. 23.00 campingrust, daar hadden een aantal caravans niet van gehoord.
En als je er dan wat van zegt zijn ze nog gepikeerd ook. .
Tevens vinden wij dat het toiletgebouw zeer slecht onder houden wordt.
Als je geluk hebt dan wordt het 2x per dag schoon gemaakt bij pech maar 1x een beetje vlug. Heel jammer is het dat net niet de puntjes op de i staan. Persoonlijk vind ik dat de svr hier wel is iets meer mag controleren.
En naar mijn idee moet een boerderijcamping een stuk goedkoper zijn dat valt hier vies tegen. Met 2 personen een nacht kamperen betaal je gemiddelt 14 euro voor en om de hoek maar 8 euro.
Veel succes met het voortzetten van deze camping!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Het was weer gezellig!"
Mark , Claire, Sam ...
8-5-2011 Waar kan een kind nog naar hartelust skelteren, hutten bouwen en pony rijden??
Wij zijn tot rust gekomen en hebben genoten van de ruime plek en het kampvuur!
Eigenlijk is niets te gek: de boer en boerin sloven zich echt uit.
We zijn al een paar keer geweest en dit was zeker niet de laatste x!

met oudere kinderen, Mei 2010
"T is een verslaving denk ik"
jr.versteeg
26-7-2010 ieder jaar zeggen we dit jaar gaan we niet meer hoor maar als we dan zo door het jaar heen gaan komen toch altijd weer even een twee of drie weken terug op deze camping, het lijkt wel een verslaving :-)
Het is voor ons altijd weer als een soort thuiskomen........

Familie, Mrt. 2007
Fam Versteeg
24-4-2007 Een erge leuke camping!
De kids mogen mee op de traktor en helpen met de kalfjes voeren.
Voldoende ruimte voor de kids om zich te vermaken en lekker kleinschalig opgesteld.
In het voor seizoen een oase van rust met mooie fiets en wandelroutes.
Groeten Fam Versteeg

met vrienden, Juni 2006
"Wij waren hier een paar dagen ."
fr_woning
11-2-2011 Met een antieke boerenwagen voor de deur , was de camping makkelijk te vinden . We mochten zelf een plaats uitzoeken en tussen de bomen door , kwam je op de plek waar je wilde staan . We hadden uitzicht op de weide en er werd druk gewerkt .
Men had ook weinig tijd voor de gasten . Op de dag waren we veel op stap . Op de camping hing een brochure , om eens te gaan eten bij "Berkel Palace in Borculo" . Wij zijn er met vrienden heen gegaan , ze hadden er een 3 gangen menu , voor een betaalbare prijs . We hebben er met zijn vieren , buiten op het terras , heerlijk zitten eten en werden door de eigenaar goed bediend . Burculo vertelde de eigenaar is een museumstad , leuk om eens te bezoeken . De volgende dag bij de boerin afgerekend en weer op weg .