Hotel Vijverhof** in Lochem Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.442 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Lochem > Hotel Vijverhof**

Beoordelingen Hotel Vijverhof**

-2  °C

10 februari 2012

9,6
Vanaf de overkant van de grote vijver uitzicht op De Vijverhof

Hotel Vijverhof scoort een 9,0 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vijverhof**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vijverhof** in Lochem, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Vijverhof** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Vijverhof** met andere accommodaties in Lochem.

19 beoordelingen over Vijverhof**

met vrienden, Aug. 2011
Aanrader
Rinie en Henka van ...
11-8-2011 Een sfeervolle locatie en een prachtige omgeving, de kamers zijn zeer netjes en clean, de sevice is verder zeer goed te noemen, de aanbevelingen tot een drietal restaurants is perfect.
Het was een fantastisch week.

Ons favoriete hotel
Ingeborg Goddijn
4-6-2011 Sinds een jaar of 6 bezoeken wij hotel "de Vijverhof". En altijd zijn wij daar even gastvrij ontvangen. Een plek om terug te komen.

met vrienden, Mei 2011
Geweldig!
Sandra
18-5-2011 De prijs-kwaliteitverhouding is super. Geweldig weekend gehad. De locatie is prachtig, de bedden goed en het ontbijt luxe voor een B&B. De deal die ze hebben met restaurants in de buurt is ook ideaal.

alleenreizend, Okt. 2010
Rust en ruimte
chiel tiebout
13-10-2010 De Vijverhof B&B ligt prachtig mooi zoals de naam al zegt. Ambiance is "terug in de tijd" gevoel. Plezierige eigenaar/uitbater, goed ontbijt en prachtig terras aan de grote vijver. Ook het zelfbedieningssysteem van drankjes op de kamer of beneden is werkt simpel en is uitermate vriendelijk geprijsd.

met partner, Aug. 2010
Geweldig rustige plek
anouk_weijers
5-1-2011 Het hotel staat op een hele mooie locatie, daarnaast is het hotel zelf ook
heel mooi. Van binnen is het wat klein, zoals de kamers. Maar voor één of
twee nachtjes zeker wel aan te raden.
Je kunt hier alleen ontbijten, omdat het een Bed & Breakfast
is. Het ontbijt is niet spectaculair, maar wel genoeg.
De gastheer en vrouw zijn heel aardig en staan altijd voor je klaar. Ze
helpen je overal bij.
Omdat het een klein hotel is, zit er niet constant iemand bij de receptie.
Om het hotel in te komen krijg je een code en als je wat wilt vragen dan
druk je op de bel. De gastheer of vrouw komt dan binnen een minuut.
Dit is wel wennen als je grote hotels gewend bent, maar aan de
nadere kant heeft het ook weer iets.
In het hotel zijn veel folders aanwezig van activiteiten in de buurt, voor
jong en oud. Je kunt bij het hotel fietsen huren en prachtig fietsen in de
omliggende natuur.
Er zijn hier ook routes verkrijgbaar.
Kortom een heel mooi hotel om een nachtje, of twee heen te gaan!

met partner, Aug. 2010
Wat een ambi'ance!
A. Köhne
27-8-2010 We hebben hier 3 nachten in volle tevredenheid gelogeerd. Je voelt je na een prettig ontvangst direkt thuis. Een uitstekend verzorgt ontbijt met een prachtig uitzicht op de vijver. Zowel de kamers als overige ruimtes zijn zeer schoon.
De ligging van het Vijverhof straalt rust uit. Hetgeen dat aangeboden werd, heeft onze verwachting overtroffen.
We komen zeker terug.

Ad en Greet Castricum

met een groep, Juni 2010
Geweldige B&B!
Monique Breeman
8-6-2010 Prachtig gelegen B&B. Wij waren hier met een gezelschap van 8 personen. Het was een verrassingsweekend voor onze moeders en de eigenaar heeft hier heel goed op ingespeeld. Ik heb van te voren veel contact gehad met de eigenaar en niks was te veel en we zijn goed geinformeerd over de aktiviteiten in de omgeving. De Vijverhof heeft een 3-gangen keuzedinerarrangement met restaurant Kawop in het dorp. Voor 25 euro pp ex drankjes kan je er heerlijk dineren en dat maakte ons weekend helemaal compleet. Wij komen zeker nog eens bij de Vijverhof terug!

met partner, Mei 2010
Zeer vriendelijke eigenaar!
Ankie Smit
5-5-2010 Gastvrije ontvangst, prachtige locatie, keurige kamers, prima uitvalsbasis voor fiets-en wandeltochten!! We komen hier al jaren en blijven terugkomen!!

Ontzettend leuke B&B
John en Aline
1-8-2009 Uiterst gastvrije en attente eigenaar. Leuke accomodatie op zeer rustige, gunstige locatie. Mooi pand met leuke, grote tuin met terras. De kamer was netjes met een geweldige douche, alleen de bedden waren tamelijk zacht, wat wij minder comfortabel vonden. Maar dat is uiteraard heel persoonlijk.
Al met al een prima keuze en wij zullen de Vijverhof zeker aanbevelen!

alleenreizend
Zeer mooi gastvriendelijke b & b!
Anita
21-7-2009 De ontvangst is zeer prettig. De mensen die het hotel runnen zijn aardig en gastvrij. Je voelt je er welkom.
Het ontbijt is uitgebreid en erg lekker.
Een absolute aanrader!
Anita.
p.s. ook prima geschikt om alleen te boeken

9,6

met een groep (1)