Beoordelingen Hotel Hampshire 't Hof van Gelre****

19 mei 2013

Hampshire 't Hof van Gelre****
Beoordelingen Hotel Hampshire 't Hof van Gelre****
Nieuweweg 38, 7241 EW, Lochem
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hampshire 't Hof van Gelre**** in Lochem, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hampshire 't Hof van Gelre**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Hampshire 't Hof van Gelre scoort een 8,0 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hampshire 't Hof van Gelre**** in Lochem, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hampshire 't Hof van Gelre****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Hampshire 't Hof van Gelre**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Hampshire 't Hof van Gelre**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hampshire 't Hof van Gelre**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Hampshire 't Hof van Gelre**** met andere accommodaties in Lochem.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Hampshire 't Hof van Gelre****

met partner, Dec. 2012
"Hier weten ze nog wat verwennen is!"
heidiwil
5-1-2013 Hotel Hof van Gelre is een uitstekend hotel gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Lochem. In de omgeving kun je uitstekend wandelen. De stadswandeling kan ik ook aanbevelen. We zijn er geweest met oud en nieuw en het was erg goed, uiterst vriendelijk personeel, van directeur tot schoonmaakster, uitstekend gegeten en een fantastische oudejaarsavond gehad. De comfortkamer die we eerst hadden was erg klein, dus hebben weongeboekt naar een luxe kamer. Inmiddels hebben we hierover al bericht gehad dat we de volgende keer een ruimere comfortkamer krijgen, of anders korting op een luxe kamer. Kijk dat noem ik nog eens service!
Kortom een aanrader!

met vrienden, Aug. 2012
"Perfect!"
H. Ackermans
28-8-2012 Heerlijk hotel, vriendelijke bediening, super eten. Alles TOP! Een hotel om jaarlijks naar terug te keren.

met partner, 2012
"'t viel tegen."
Ben Beukers
23-8-2012 - vriendelijke, alerte medewerkers
- gedateerde kamer,geen aircond., versleten sanitair
- goede bedden
-pittige prijzen consumpties bijv. een whisky
€ 8,75, huiswijn € 4,25

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Hampshire 't Hof van Gelre*...

met vrienden, Juli 2012
"Een aanrader!"
Peters N
21-7-2012 Hotel ligt dicht bij dorp.Goede kamers.
We waren met 7 personen en mijn 1 persoonskamer was goed.

Eten, drinken,verzorging en service waren prima in orde.
Mooie fietstochten in de omgeving.

met partner, Juli 2012
"Leuke omgeving"
karin
15-7-2012 Vriendellijke receptioniste.
Goed ontbijt.
Gedateerde/oudbollige kamer.
Zeer gehorig hotel.
Zwembad is een pluspunt,maar er zit veel chloor in het water en de ruimte is erg benauwd.
Leuke omgeving,dichtbij het centrum(op loopafstand) met leuke/gezellige restaurants waar je prima kan lunchen/dineren.

met jonge kinderen, Juni 2012
"Nogmaals bezoeken"
Frits de Boer
23-6-2012 Onlangs hebben we dit hotel bezocht en genoten van de gastvrijheid van het hotel.
Een mooie kamer met balkon aan de voorkant, heerlijk.
De keuzes in de menu's waren ook rijkelijk. Onze zoon heeft zich prima vermaakt en men was zeer aardig voor 'm .
De badkamer is iets gedateerd, maar hier wordt aan gewerkt.
De beneden verdieping hebben ze al wel helemaal vernieuwd en aangepast aan deze tijd.
Er zijn ook zalen voor bijeenkomsten. Die zien er goed uit.
Mogelijk ga ik hier naar toe met mijn managementteam voor een bijeenkomst.
Het is een goede basis om te gaan genieten van de omgeving en de stad. De bar is ook erg gezellig.
Al met al , voor ons een herhaling waard.
Directeur R. Finster (Directeur/ Eigenaar), 25-6-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer De Boer! Hartelijk dank voor uw lovende woorden over 't Hof van Gelre. Dat u graag nog eens onze gast wilt zijn en zelfs zakelijk wilt verblijven is voor ons een groot compliment. Dat enkele badkamers nog gemoderniseerd moeten worden, is bij ons bekend en die actie staat hoog op ons wensenlijstje. Mocht u een zakelijk verblijf willen reserveren, maakt u dan even een afspraak van tevoren? Dan spreken we graag alle mogelijkheden door zodat uw verblijf tot in de puntjes geregeld wordt! Met gastvrije groet,

met partner, Mei 2012
"Goed hotel"
joechies
25-5-2012 Comfortabel hotel alhoewel de voorzieningen op de kamers gedateerd zijn. Het eten is voorteffelijk. Het basis menu is uit te breiden met opties waarvoor extra moet worden betaald. Het hotel ligt aan een rustige lommerijke laan. Het hotel vormt een prima uitvalsbasis voor mooie fietstochten. Er is op de tweede etage geen bereik voor het draadloos internet. Tijdens ons verblijf zou dit worden gerepareerd maar dit is niet gebeurd. Wij hoorden dat dit al veel langer defect was.
Directeur R. Finster - Directeur/ Eigenaar, 1-6-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw, heer, Hartelijk dank voor uw reactie op Zoover. Uiteraard zijn we blij als gasten ons beoordelen en verbeterpunten aangeven! Het is goed om te lezen dat u ons hotel als comfortabel heeft aangemerkt maar inderdaad... enkele kamers zijn nog niet gerenoveerd. Uw kamer behoorde daar ook bij. Voor een volgend bezoek staat inmiddels in het reserveringssysteem vermeldt dat u liever een andere kamer heeft. De diners die inclusief de arrangementen zijn, bestaan uit een keuze van de à la carte kaart. Met - voor de duurdere gerechten - een kleine toeslag. Wij geven hieraan de voorkeur t.o.v. een beperkt vaststaand menu dat vaak verplicht bij een arrangement wordt geserveerd. En gelukkig krijgen we hierop veel goede reacties. Op dit moment, vrijdag 1 juni, wordt er glasvezel in het hotel geïnstalleerd omdat de bestaande internetverbinding te vaak te wensen overliet. U ziet: We werken continu aan verbetering, en heten u graag nog eens van harte welkom!

met partner, Mei 2012
"Geen prijs/kwaliteit hotel"
Peter
10-5-2012 Algemene indruk was niet goed, want bij de receptie werd de leerling even op zijn nummer gezet met de klanten erbij.
Verder was het vlees van het hoofdmenu koud en hebben dit dan ook teruggegeven.
Ook hier werd weer een leerling op zijn nummer gezet waar de klanten bij waren.
Directeur R. Finster - Directeur, 14-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer Smeets, hartelijk dank voor uw beoordeling op Zoover.nl. Wij betreuren het, dat u geen goede algemene indruk van het ons hotel heeft gekregen. Het bijsturen van leerlingen is noodzakelijk voor hun prestaties. Direct op een situatie reageren hoort bij het leerproces, een eventuele fout kan dan direct hersteld worden. Echter, dit hoeft niet in het zicht of binnen gehoorafstand van de gast, daar heeft u volkomen gelijk in. Wij zullen hier -nog- beter op letten. Uw hoofdgerecht was niet juist van temperatuur, dat kan incidenteel voorkomen. Wat belangrijker is: is het nadat u het heeft teruggestuurd naar tevredenheid opgelost?

met vrienden, Apr. 2012
"Prima hotel op mooie plek!"
anita.harteman
21-4-2012 Zeer geschikt om een paar dagen te verblijven. Mooie omgeving, leuke stadjes als Zutphen en Deventer. Zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. Veel oudere gasten (in voorseizoen in ieder geval), wat betekent dat de, overigens prachtige lounge en bar, na 10.00 uur compleet verlaten zijn. Op loopafstand van het stadje Lochem, waar voldoende horeca aanwezig is.

met partner, Mrt. 2012
"Gastvrij en super ontbijt."
V.van.Caulil
23-3-2012 Na gratis parkeren, gastvrij ontvangen. Kamer op 1e verdieping was grandioos. Wat wenst een mens nog meer! Het antwoord kregen we de volgende morgen. Een uitgebreid ontbijtbuffet stond uitnodigend op ons te wachten. Wat een ontbijt! Al met al weten we zeker dat dit hotel vast nog eens op onze agenda zal prijken. De prachtige omgeving en het uitgebreide fietsknooppuntennetwerk nodigt uit tot het maken van mooie fietstochten.
Het leven in de Achterhoek is de moeite waard om geleefd te worden!
Directeur R. Finster - Directeur/ Eigenaar, 1-6-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer/mevrouw Van Caulil, Hartelijk dank voor uw lovende woorden! Kende u het begrip "Uutbloaz'n" al? Zo zeggen we dat in de Achterhoek als we even willen rusten na een lekkere inspanning. In normaal Nederlands: ‘Uitblazen’. En daarvoor zijn in de Achterhoek alle mogelijkheden. Voor het inspannen en voor het ontspannen. En volgens ons heeft u dat in optima forma beleefd! Mogen we u nog eens van harte welkom heten in de rustige Achterhoek?

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit