Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal) in Kootwijk Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal)

6,5

30 mei 2012

Het huisje.

Beoordelingen Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal)

Kerkendelweg 30, 3775 KN, Kootwijk
Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal) scoort een 7,6 uit 10, op basis van 224 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal) in Kootwijk, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 110 vakantiefoto's van Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal) vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal) met andere accommodaties in Kootwijk.

223 beoordelingen over Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst (vh. Landal)

6,5
met partner, 2012
"Prachtige omgeving"
ruijsink
Onderkomens
29-5-2012 Vakantiepark Hogeboom de Berkenhorst heeft leuke huisjes op een gezellig, natuurlijk terrein. gelegen in bosrijke omgeving dicht bij stuifzand.
Zeer vriendelijk personeel.

met oudere kinderen, Mei 2012
"Heerlijk, kleinschalig park."
De Aardappeleters
Onderkomens
29-5-2012 Huisnr.107, 6-pers.luxe. naast tennisbaan, goed terras, heerlijke hoekbank,
rustig park met klein maar super zwembad, prachtig fietsen in de omgeving, fietspakket bijgereserveerd was prima in orde, auto 1x gebruikt, rest van de tijd gefietst of wandelen, Nette supermarkt met goede voorraad
Lastminute geboekt maar we komen zeker terug.
Gezin met 2 kids ,11 en 12 jaar

met jonge kinderen, Mei 2012
"Normaal, goed park"
C.M. Kruizinga
Onderkomens
12-5-2012 Het park was lekker rustig in de periode dat wij er waren. Daar houden wij van. De indeling van de huisjes was super voor de samenstelling van ons reisgezelschap. Het zwembad is voor kinderen tot een jaar of 8 leuk. Voor mijn dochter van 2,5 jaar fantastisch dus. In de directe omgeving is het alleen leuk als je van fietsen en wandelen houd, niet ons ding. De parkwinkel word op hun eigen website omschreven als normale supermarkt. Deze was rond uit slecht. Niks was aangevuld, personeel ongeinteresseerd.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuke Midweek"
ccrum
Onderkomens
4-5-2012 Mooi jaren 70 park met ook nieuwe huisjes, alles goed schoon, restaurant is goed en vriendelijk personeel, supermarkt heeft veel lege vakken, eigenaar kan wel iets meer personeel inzetten. Zwembad klein maar tot 10/11 jaar voldoende, kan wel iets meer toezicht met name wat etensresten betreft, die liggen her en der verspreidt. Mooie omgeving, in de omtrek voldoende te doen.

met partner, Apr. 2012
"Mooie ligging"
karin
Onderkomens
22-4-2012 Heerlijk rustig park in natuurlijke omgeving, erg mooi! Personeel vriendelijk en behulpzaam. Zwembad en sauna ook in orde.Jammer dat de huisjes (4B) binnen en buiten wat verouderd zijn, een verfbeurt en wat nieuwe meubels etc. zou geen kwaad kunnen.Maar al met al een heerlijke midweek gehad.

met een groep, Apr. 2012
"Wel een aardig park"
Bertram
Onderkomens
10-5-2012 We zijn in dit park voor een midweek geweest, het park was kleinschalig maar ook wel mooi opgezet. Wij hadden een standaard 6 persoon huisje, op zich een goede accommodatie maar is wel al gedateerd. De omgeving van het park is heel mooi, via de achterkant liep je zo het Kootwijkerzand op .
We hadden dit geboekt via touroperator, daar stond dat ons huisje een LCD tv zou hebben maar helaas was hij er niet, wel nog navraag gedaan bij de receptie en die zou mijn vraag door geven aan het hoofdkantoor en die zou me terug bellen, maar helaas, tot op de dag van vandaag hebben ze niet terug gebeld.

met vrienden, Apr. 2012
"Zeker terug maar nu met kids !"
saskia van den Berg
Onderkomens
16-4-2012 Berkenhorst vakantiepark ligt geweldig, is sfeervol en bied voor elk wat wils, op en rondom het park.
Weekendje met vriendinnen geweest, we gaan zeker nog een keer terug maar dan met echtgenoten en kids !

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk weekje Berkenhorst"
erik-annemarie
Onderkomens
4-5-2012 Hier ga je naar toe als je wilt genieten van de rust op de Veluwe. Buiten het suptropische zwembad, waar het erg druk kan zijn door bezoekers uit de regio is er voor wat oudere kinderen op het park zelf niet veel te doen. Maar wat is het park toch prachtig gelegen aan de Kootwijkerzandverstuiving. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust die echt nog wel te vinden is in Nederland !
Wij zaten in een verouderd type huisje maar daar merk je niks van. Bed en bank oke, tv oke en een magnetron in het keukentje. Vriendelijk personeel, ontvangst op koninginnedag met een oranje bittertje en bij het voetbal op grootscherm bitterballen van het huis. Kortom, een prima park voor een aardige prijs

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk park"
Linda
2-5-2012 Vorig jaar ook hiernaartoe geweest en het bevalt nog steeds erg goed.. Zespersoons luxe huisje nr 113, van alle gemaaken voorzien, zelfs sauna. Zwembad is ook leuk, wel wat klein, maar je kan je er wel goed vermaken. En de omgeving is natuurlijk super!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Leuke plek voor een weekendje weg"
tamaraboth
Onderkomens
22-4-2012 We hebben het hier erg naar ons zin gehad. Het is een klein parkje en wij hadden een 2 persoons huisje gehuurd. We hadden een baby van 11 maanden bij ons. Deze sliep bij ons op de slaapkamer waar zeker voldoende ruimte voor was. Het is aan te raadden als je kind nog in een campingbedje slaapt om dit huisje te huren. Je bespaart er geld mee.