Landhuis Hallenboerderij Groote Engel in Hulshorst Nederland beoordelingen 9.6 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.955 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Hulshorst > Landhuis Hallenboerderij Groote Engel

Beoordelingen Landhuis Hallenboerderij Groote Engel

30 januari 2012

9,5
voorkant van Groote Engel
9,6

Landhuis Hallenboerderij Groote Engel scoort een 9,6 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Hallenboerderij Groote Engel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Hallenboerderij Groote Engel in Hulshorst, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Landhuis Hallenboerderij Groote Engel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Landhuis Hallenboerderij Groote Engel met andere accommodaties in Hulshorst.

40 beoordelingen over Hallenboerderij Groote Engel

Groote Engel Hulshorst
Marion
1-2-2012 Geweldige B&B. De gastvrouw Jolande heeft oog voor stijl en detail. Dat kwam goed tot uiting in de inrichting van de kamer. Wij sliepen in de Aubergine kamer en het is heerlijk om met de geur van vers gebakken broodjes wakker te worden. Bij het ontbijt verse jus, fruit, eitje zoals je het wilde hebben. Prachtige wandelroutes in de omgeving. Echt een weekend om de accu op te laden. Dank!

Top B&B
mark
30-1-2012 Top locatie voor een top weekendje weg!
Mooie wandelroutes in de omgeving op loopafstand.
Een supergastvrij verblijf, en een geweldig mooie kamer (kastanje).
Al met al een super weekend.
Jolande je bent een groote- engel!

Perfect getaway!!
Abigael
6-1-2012 Een heerlijke plek om tot rust te komen, met een heerlijke kamer, een bibliotheek aan dvd's en een openhaard met alle keuze aan drankjes. Een goede uitvalsplaats om de Veluwe te verkennen. Wij voelden ons gelijk erg welkom.

Helemaal goed!
Hanneke en Frans
27-11-2011 Wat is het hier genieten! We logeerden in de prachtige Kastanjekamer; heerlijke bedden en een super badkamer (met bubbelbad en stoomcabine). Dvd-speler op de kamer, genoeg dvd's in de collectie van Jolande en een prachtige wijnkelder!
Een heerlijke mini-vakantie! Vanuit de B & B hebben we prachtig gewandeld (je hoeft daarvoor niet met de auto op pad) en we hebben 2 x heerlijk gegeten in Harderwijk. 's-Ochtends kregen we een top-ontbijtje!
Jolande, dank je wel voor alles! We komen snel weer terug!

Verliefd
Karoline en Roland
20-11-2011 Een bed and Breakfast om verliefd op te worden. Alles is tot in de puntjes verzorgd door Jolande, de lieve gastvrouw. Er is een fantastisch ontbijt, alleen al hiervoor raden wij de Groote Engel aan iedereen aan!

met partner, Nov. 2011
Geweldige Bed and Breakfast!
Fam.Houdijk
15-11-2011 Prachtige kamers, zeer verzorgd ontbijt
en zeer attente, lieve gastvrouw!
Echt een aanrader!!
Zijn ontzettend verwend!

Wat een verwennerij!
Monique Wezel
15-11-2011 B&B "Groote Engel" biedt alles wat je je maar kunt wensen.
Prachtige ruime en schone kamers (wij hadden de "Aubergine") met een heerlijk bed en benodigdheden om koffie en thee te maken. Een mooie en zeer verzorgde badkamer. Een heerlijk ontbijt met verse biologische producten. Een gezellige huiskamer met openhaard. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Je wordt heel warm ontvangen door Jolande, een zeer aardige gastvrouw die er alles aan doet om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Wij kozen voor Veluwe Verwen, met een uitstekend 4 gangen diner in restaurant Ratatouille (echt heerlijk gegeten en vriendelijk personeel) en een bezoek aan de "Veluwse Bron". Een echte aanrader voor een TOP WEEKEND!

Heerlijk vertoeven!
Bertine spijkers
10-11-2011 In deze bed & breakfast wordt je helemaal in de watten gelegd door de gastvrouw. Thee met zoetigheid bij de openhaard in de warm ingerichte woonkamer als ontvangst. Fietsen huren of reserveren voor het eten: het wordt allemaal voor je geregeld. Prachtige accomodatie met hele mooie kamers. Echt een aanrader om te genieten van de natuur en in veel luxe tot rust te komen.

...op niveau onthaasten...
Wouter
6-6-2011 Hier ligt de NRC op de stapel leesvoer. Goede wijnkelder. Magnifieke locatie om te onthaasten.

met partner, 2011
Heerlijke plek om geheel tot rust te komen
nicolette
6-3-2011 De Groote Engel is een geweldige plek om te relaxen. De gastvrouw is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was heerlijk met veel verse producten.
De Kastanje kamer was geweldig! Een heerlijk groot bed en een badkamer met wirlpool en stoomcabine. Alles zag er keurig uit, was schoon en rook lekker. De gehele uitstraling is zeer luxe en maakt het een geweldige plek om te genieten.

9,5

alleenreizend (1)