Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** in Hoenderloo Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Residence Victoria****

30 mei 2012

Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** Hoenderloo

Beoordelingen Hotel Golden Tulip Residence Victoria****

Woeste Hoefweg 80, 7351 TP, Hoenderloo
Hotel Golden Tulip Residence Victoria scoort een 7,3 uit 10, op basis van 114 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Golden Tulip Residence Victoria****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** in Hoenderloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** met andere accommodaties in Hoenderloo.

114 beoordelingen over Golden Tulip Residence Victoria****

met partner, Mei 2012
"Geen wonder dat Oranje hier logeert!"
Henk van Rees
28-5-2012 Als gepensioneerde heb je niet de luxe van een topspeler in het Oranjeteam, maar we hebben wel net zo mogen genieten van alle faciliteiten en het heerlijke eten in dit hotel en op de fiets in de omgeving.
We hebben een fantastiche week gehad en kunnen dit aan een ieder aanbevelen.

met partner, Apr. 2012
"Hotel Victoria is leuk voor een weekend"
Corrie
2-5-2012 Hotelkamers zijn wel aan renovatie toe, zeker badkamer die niet al te schoon is. Ligging is wel mooi maar je hebt niet echt het idee in hotel te zijn daar het uit appartementengebouwen bestaat waar de kamers zijn. Het restaurant en het zwembad liggen nl. op een plein waar je altijd buiten om naar toe moet.
Het ontbijt is goed maar niet echt bijzonder voor 4 sterren. Het diner was niet echt om over naar huis te schrijven geen 4 sterren waardig.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 5-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. Inderdaad ligt Golden Tulip Victoria prachtig in het groen op de Veluwe. Op dit moment zijn wij bezig met het renoveren van een deel van onze hotelkamers. Wij nemen uw punten graag mee voor intern overleg.

"Wat een heerlijkheid!"
Elsgeet
25-4-2012 Wat een rust en heerlijke kamers. Upgrade naar kamer met terras genomen voor 15 euro meer en het leek wel of ik een tuin had van 100m! De konijntjes liepen op 20 meter van me vandaan. Ben met twee honden hier geweest en deze werden alom geaccepteerd, zeker door het personeel die het prachtig vond, de bakjes water waren niet aan te slepen! Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Prijzen waren prima. Je wilt natuurlijk altijd minder betalen, maar kijk daar eens om je heen..., wat een onderhoud allemaal, dat kost toch echt zoveel geld!. De appeltaart was heerlijk.
Kamers waren iets gedateerd, maar superschoon. Vloerbedekking waarschijnlijk net nieuw, 't zag er prima uit. Misschien een matje bij de openslaande deur om het zo schoon te houden? Internet op de kamer was niet toereikend, maar in het hotel zelf wel.
Ontbijt was ook prima, alles wat je maar wenst was aanwezig. Heel belangrijk; de koffie was heerlijk. Het enige wat we misten was een afvalbakje op tafel.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 5-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Wij danken u voor voor uw genomen moeite om uw bevindingen aan ons kenbaar te maken. Zeer prettig te vernemen dat uw verblijf zo naar wens verlopen is. Met uw verbeterpunten gaan wij graag aan de slag. Graag begroeten wij u weer in ons hotel.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk voor een nacht"
suzannebv
16-4-2012 wij hebben hier 1 nacht overnacht, via veiling gewonnen maar kamer geupdate naar een suite.geen spijt van gehad. kamer was heel ruim en comfortabel.het was een verbouwd woonhuis, 1 voordeur, 4 kamers.geen overlast van andere gasten.zwembad was heerlijk warm.prachtige omgeving.ontbijt was zeer uitgebreid alleen geen verse jus.diner was goed maar niet uitmuntend.bediening 's avonds was niet erg allert en lieten een aantal steken vallen.gerechten waren niet gaar en niet compleet ; sausje vergeten en er werd niet gevraagd of we nog iets wilde drinken, terwijl we dit wel aangaven bij het opnemen van de bestelling.helaas.gemiste kansen. wat ons vreselijk stoorde is dat de receptie voor iedere gast een euro extra berekend bij het opmaken van de rekening. dit is tbv de kankerbestrijding.beetje vreemd,wij doneren zelf al en dit kwam erg opdringerig over.zet dan een collectebus neer.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 5-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Dank u wel voor uw reactie op Zoover. Prettig te vernemen dat uw verblijf naar wens geweest is, op een aantal punten na. Deze verbeterpunten zullen wij per omgaande intern doornemen en actie op ondernemen. Graag tot ziens.

met partner, Apr. 2012
"Prettig hotel in een mooie omgeving"
Rina Snackers
16-4-2012 Bijzonder hotel, omdat het uit allemaal appartementen om het centrale gebouw heen, bestaat.
Wij hadden en bon voor een comfortkamer en hebben deze geupgrade naar een wat luxere kamer (executive). Een nadeel kan de trap zijn. Onze executive lag op de eerste verdieping. We hebbeb een driegangen menu bijgeboekt en dat was uit de kunst. De bediening is zeer vriendelijk en attent. We gaan er graag nog eens naar toe.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 5-5-2012
Eigenaar zegt:  Geachte mevrouw Snackers, Hartelijk dank voor uw bezoek! Graag ontvangen wij u graag voor een volgend verblijf. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om standaard, maar ook luxere kamers te reserveren op de begane grond. Tot ziens.

"Een aanrader"
albert kuiper
30-3-2012 Een leuk hotel. Niet een geijkt hotel. Geen hoogbouw of een betonnen kolos. We hadden tegen een geringe meerprijs een suite geboekt. Het was het ruimschoots waard. Ruim, schoon, eigen terras met lounge meubeltjes. Kleinschalig gebouw. Klein minpunt; de infomap staat vol met spelfouten. Even iemand nemen die de Nederlandse taal goed beheerst en dan verbeteren. Staat zo slordig!
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 4-4-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer Kuiper, Hartelijk dank voor uw reactie. Graag begroeten wij u wederom in ons hotel.

"Leuk hotel."
Jaco
4-4-2012 Voor de vierde keer hier geweest.
Eerst zouden we in februari met een bon gaan maar waren helaas verhinderd, na een mailtje mochten we de bon op een ander tijdstip gebruiken en zijn nu 2 nachten achter elkaar geweest.( wij waren zeer blij met deze service)
We hebben upgrade geboekt naar een suite en dat was er één met een groot teras waar heerlijk de zon op scheen. ( teras van hotel was helaas nog niet buiten gezet, erg jammer met dit mooie weer)
Als je vanuit het hotel recht de weg oversteek kan je uren schitterend wandelen.
Eten was ook weer goed en betaalbaar.
Helaas is de prijs in de bar iets aan de hoge kant, € 5,50 voor een Duvel.
dit is in de meeste horeca tussen de € 3,25 en € 4,50.
Wel een heerlijk haardvuur in de pub.
We komen zeker weer terug.

met partner, Mrt. 2012
"Prima prijs kwaliteits verhouding"
zaandam60
24-3-2012 via veiling dit hotel geboekt dus de prijs kwaliteits verhouding erg goed.we hadden comfort kamer gekregen deze zag er keurig uit .alleen de deur van de ingang van de kamer is een dunne opdek deur wel erg goedkoop en zeker niet echt veilig gevoel .we zaten op de eerste verdieping dus dat betekend met een smal wentel trapje omhoog op een gevaarlijk overloopje (zeker niet geschikt voor jonge kinderen)en dan je kamer in.eten en drinken deden we bij ander hotel (ongeveer 6km verderop)dus heerlijk gegeten en gedronken voor een normaal bedrag.zoals te lezen hier is de drank nogal duur in dit hotel vandaar dat we waren getipt.ontbijt was heerlijk maar is zeker geen 4 sterren waard gewoon eenvoudig maar goed
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 4-4-2012
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw reactie. Intern hebben wij uw aandachtspunten besproken. Graag tot ziens,

alleenreizend, Mrt. 2012
"Over de datum"
Paul Smink
17-3-2012 Aomodatie ligt mooi, maar er is echt wel een update nodig.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 4-4-2012
Eigenaar zegt:  Geachte heer Smink, Dank voor uw genomen moeite om uw reactie kenbaar te maken. Inderdaad ligging is prachtig. In de maand mei zullen wij wederom starten aan de renovatie van tal van hotelkamers. Graag tot ziens,

met partner, Mrt. 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stefanie
23-4-2012 Het weekend van 9 tot en met 12 maart zijn mijn man en ik hier verbleven.
We werden erg vriendelijk ontvangen en de kamer zag er prima uit.
Wij hebben ook gebruikt gemaakt van de fietshuur van het hotel.
Aangezien het hotel midden in het bos ligt, konden wij genieten van een fietstocht door het bos.
's Avonds in het restaurant van het hotel gegeten, lekker eten en vriendelijke bediening.
Wij hebben een heerlijk weekend gehad en zullen zeker weer terug keren.