Beoordelingen Hotel Golden Tulip Residence Victoria****

Golden Tulip Residence Victoria****
Beoordelingen Hotel Golden Tulip Residence Victoria****
Woeste Hoefweg 80, 7351 TP, Hoenderloo
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** in Hoenderloo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Golden Tulip Residence Victoria scoort een 7,3 uit 10, op basis van 175 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** in Hoenderloo, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Golden Tulip Residence Victoria****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 87 vakantiefoto's van Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Golden Tulip Residence Victoria**** met andere accommodaties in Hoenderloo.

175 beoordelingen over Golden Tulip Residence Victoria****

6,7
met partner, Juni 2013
"Geen hotel maar jeugdherberg"
Barbara
16-6-2013 Een zeer kleine, gehorige kamer in een gebouw dat veel weg heeft van een jeugdherberg. Gewone gasten verblijven in dit gebouw samen met kinderen die op voetbaltrainingskamp zijn en die 's nachts en 's morgens vroeg over de gangen rennen en schreeuwen.

met partner, Juni 2013
"Nog een keer, maar wel een paar leerpuntjes."
annet
2-6-2013 Een nachtje dit hotel met ontbijt en een dag fietshuur voor 2 pers. excl. toeritenbelasting en reserveringskosten 49 euro, topper dus.
Uitmuntend ontbijtbuffet!!! Heerlijk in de serre! Upgrade naar kamer met bad i.p.v. douche in ruimcomplex Sparrenburgh. Een beetje bungalowachtig park in een mooie omgeving. Zwembad is vol met zes volwassenen. Kamer niet echt schoon,haren van vorige gast nog in bad en spinrag op balkonnetje. Inchecken, geen goede start. We waren te vroeg en vroegen naar wandelroutes, die bleek men niet te hebben,aan de overkant waren routes, maar bij terugkomst bleek men wel routes te hebben. Met cadeaubon al 50 euro aanbetaald, wilde men opnieuw laten betalen. Men vertelde dat we fietsen konden huren, maar die zat al voor een dag in het arrangement. De andere dag wilden we fietsen van het arrangement, wilde men deze weer laten betalen..uh. Bijzonderheden boekingen, in het scherm aangeven met een opvallende kleur zodat er een klantvriendelijkere ontvangst is..

met oudere kinderen, Mei 2013
"Ligging maakt alles goed"
Mirjam
28-5-2013 Hotel is geen 4 sterren, service van de receptie is prima.
We hadden 3 kamers besproken, gelukkig voor het ontbijt was onze tafel voor 7 personen gereserveerd. 2 kamers op de bovenverdieping, bereikbaar via een stijle smalle wenteltrap.
Ontbijt is goed, al miste ik (zeker op moederdag) iets extra's, zoals een stukje brie of wat zalm. Maar er was voldoende en werd goed aangevult.
Kamers zijn goed schoon, maar sterk aan renovatie toe.
We hebben geen gebruik gemaakt van het diner, voor 25 euro een zeer beperkt 3 gangenmenu.
De Veluwe is prachtig en vele mogelijkheden voor uitstapjes.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 28-5-2013
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw genomen moeite om uw ervaring met ons te delen. Graag tot een volgend bezoek.

met partner, Mei 2013
"Hotel valt tegen"
Hans Gerritsen
9-5-2013 We hebben een weekend lang genoten van de prachtige ligging van het hotel en van de schitterende omgeving, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.
Het hotel zelf valt tegen, vooral de kamers waarbij is gekozen voor een
opzet van een soort gebouwtje met 2 kamers beneden en 2 kamers
hierboven, te bereiken via 1 voordeur en een smal wenteltrapje komen
zeer gedateerd over, het lijkt meer op een jeugdherberg.
Nu boek ik geen hotel om TV te kijken, maar als ik het nieuws even wil zien blijkt dat er maar een paar zenders beschikbaar zijn (geen buitenlandse) en dat die de kwaliteit hebben van een jaren 70 camping TV,waarbij het beeld er niet is, sneeuwt of zeer onscherp doorkomt.Dit kan echt niet voor een 4 sterren hotel.
De enthousiaste medewerkers aan de balie hadden dit al eerder gehoord, en waren er natuurlijk ook niet blij mee.
Ontbijt was super, alleen vreemd dat ze je kamernummer niet checken.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 28-5-2013
Eigenaar zegt:  Geachte heer Gerritsen, Onze dank voor uw moeite om uw ervaring met ons te delen. Op de sites en brochures staat de ligging van onze accomodatie beschreven. De tv zenders heeft absoluut onze aandacht. Graag tot ziens,

met partner, Mei 2013
"Weinig mis mee."
mjpkoolen
15-5-2013 Schuifpui gaf in de avond/ nacht problemen met sluiten.
Gebeld en een keuken/ restaurant medewerker loste het binnen 10 minuten op door het snoeihard dicht te knallen. Sorry buur.
De douchecabine kan wel een antikalk behandeling gebruiken zeer veel oranje aanslag.
Maar voor herhaling vatbaar ook al staat het centrale gedeelte helemaal los van de kamers. Niet echt lekker als je wil gaan eten en het regent, maar een echte Hollander laat zich niet afschrikken.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 28-5-2013
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw reactie en graag tot ziens.

met partner, Apr. 2013
"Mooi weekend met mooi uitstapjes"
Jan
8-4-2013 Mooi gelegen hotelaccommedatie met aparte kamers in apart gelegen gebouwen in het bos.Het ontbijt was prima verzorgd en we hebben ons prima vermaakt.De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend te noemen.De kamers zijn naar de prijs te zien goed en men is bezig met een upgrade.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.Er zijn natuurlijk wat minpuntjes maar dat ligt aan de gasten en niet aan de accommedatie.
Het mooiste zou zijn als de gasten niet rookten en geen huisdieren meenamen mits ze alleen kunnen zijn en dan geen lawaai maakten!!
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 12-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie Husers, Hartelijk dank voor uw reactie. Complimenten brengen wij graag over aan onze collega's. Met alle plezier zijn wij u weer van dienst bij uw volgend bezoek in Golden Tulip Victoria.

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Gezellig hotel, mooie ligging"
carl jacobs
3-4-2013 Wij zijn al vaker in dit hotel geweest. Wij vinden dit een leuk en gezellig hotel lekker in de natuur en de steden Arhem en Apeldoorn in de buurt mocht je een dagje willen shoppen. Deze omgeving is geweldig om te wandelen en fietsen. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Het ontbijt is goed en meer dan voldoende keuze. Het restaurant is ook prima en het eten goed. De kamer die wij hadden was prima alleen liep de douche heel slecht af en de TV had een heel donker beeld wat je niet bij kon stellen. De badkamer is echt heel erg ruim. De accommodatie is wel kindvriendelijk alleen miste ik op het toilet bij de bar de mogelijk om een baby te verschonen.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 12-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte familie Jacobs, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij stellen het zeer op prijs dat u ons en andere gasten op de hoogte stelt over uw ervaring. Graag nemen wij uw aandachtspunt intern mee. Graag ontvangen wij u binnenkort weer in ons hotel. Tot ziens!

met partner, Mrt. 2013
"Mooie rustige kamer"
Vloothuis
10-3-2013 De kamers zijn zo ruim dat de tv klein lijkt. ( is niet zo).
Goed ontbijt, goed bed, prachtig complex wat op een park lijkt, en bovenal in de nacht rustig. Komen zeker nog eens terug in het voor of najaar.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 12-4-2013
Eigenaar zegt:  Geachte heer/mevrouw Vloothuis, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn dat uw verblijf naar wens geweest is. Graag tot ziens in Golden Tulip Victoria.

met partner, Feb. 2013
"Geen 4**** waardig"
D.K.
18-2-2013 Het is geen traditioneel hotel, het zijn meerdere gebouwen op het terrein.
De omgeving is groen, midden in het bos, mooie omgeving.
Het personeel is klantvriendelijke al varieert het wel wie je voor je hebt, de ene heeft net wat minder moeite met moeilijke vragen.
De prijs/kwaliteit is te groot, ik bedoel een glas sinasappelsap voor 3 euro? Er is een restaurant,zwembad,fitnessruimte(uitstekend!)
De kamers zijn oke, maar niet meer dan dat, had het gevoel dat het niet goed werd schoongemaakt want het was er erg stoffig.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 21-2-2013
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw genomen moeite om uw ervaring met ons te delen. Wellicht tot een volgend bezoek.

met partner, Feb. 2013
"Winterarrangement"
Jo
14-2-2013 geslaagd arrangement. toch een paar minpuntjes. Wij zijn de 75 jaar gepasseerd, en hoewel men steeds je geboortedatum moet weten, kregen we toch een kamer op de verdieping. Via een smalle wnteltrap moeten we de koffers naar boven slepen.
De weg op het hotelterrein was sneeuw- en ijsvrij, maar de toegangspaden naar de kamers waren spiegelglad.
Er was wel een ordner met fietsroutes, maar de gratis wandelroutekaart van Hoenderloo en omgeving ontbrak, terwijl enkele wandelingen tegenover het hotel begonnen.
De kamer was overigens ruim en netjes.
Personeel was vriendelijk
Hotel licht midden in de bossen.
Hotel Manager Ruth Westerveld-Zwitserlood, 21-2-2013
Eigenaar zegt:  Geachte gast, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij hebben uw aandachtspunten intern besproken. Graag tot een volgend bezoek.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?