Camping De Pampel***** in Hoenderloo Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 18.273 bezoekers online
Home > Nederland > Gelderland > Hoenderloo > Camping De Pampel*****

Beoordelingen Camping De Pampel*****

-1  °C

9 februari 2012

Vakantieboerderijen

Camping De Pampel scoort een 8,2 uit 10, op basis van 243 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Pampel*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Pampel***** in Hoenderloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 138 vakantiefoto's van Camping De Pampel***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping De Pampel***** met andere accommodaties in Hoenderloo.

242 beoordelingen over De Pampel*****

met partner, 2012
Leuke camping
tied sat
8-1-2012 we hebben in september twee weken op de pampel gestaan en is ons prima bevallen,leuke camping met mooie plekken.het was alleen jammer dat we s,morgens gewekt werden door de bouwactiviteit van het nieuwe sanitairgebouw maar dat wisten we van te voren.we komen zeker terug

met partner, 2011
Mooie plek
klok
6-12-2011 De camping is netjes en heel kindvriendelijk.. Je heb een mooi bebost gebied waar je mooi kan fietsen of wandelelen en Natuurlijk ijs van Ko.. HAHA

met jonge kinderen, Sept. 2011
Rustig naseizoen, weinig voor kleine kinderen
miertje
12-9-2011 We geloven dat dit in het hoogseizoen een hele leuke camping voor kinderen zal zijn, maar niet in het naseizoen. De gemiddelde leeftijd ligt dan toch boven de 50, dus speelkameraadjes zijn er niet veel.

Ook moet je ´s morgens erg op tijd zijn voor broodjes, want de winkel is al om 10.00 uur dicht. Dus wij stonden dan ook om 10.15 aan een gesloten deur. Ik zou zeggen, leg de resterende broodjes dan bij de receptie.

De stroom is er 2 keer uitgeknald, terwijl we toch niet zoveel aan hadden staan. Dit probleem hebben we nog nooit eerder gehad. Dit kon aan de strenge instelling van een nieuw systeem liggen, werd ons verteld bij de receptie.

De overdekte speelhal nodigt inderdaad niet uit, want het was erg donker dus hier ook niet in geweest. Speeltuin voor was wel erg leuk. Het sanitair was ok, maar weinig voor een hele camping. Leuk kindersanitair.

In het dorp Hoenderloo ligt ook een lekkere snackbar en ijscozaak, en je kunt dichtbij ook bowlen(Ruggestee), ook een aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping De Pampel***** bij:

Prima, maar iets te snel gegroeid
nils
29-9-2011 Na 2 jaar weer een keer terug op de Pampel. Uitstekende vakantie gehad. Blijft een prima stek. Echter het sanitair was nogal overbelast doordat er wel veel nieuwe plaatsen bij gekomen zijn maar het nieuwe sanitair dit najaar pas wordt gebouwd. De eerste week van onze vakantie stond er een tijdelijke voorziening met douches. Die ging voor het goede net een weekje te vroeg weg.

Ook het zwembad is niet helemaal meer in verhouding met de grootte van de camping en kan erg druk zijn. Verder is dit cabrio-zwembad ideaal bij elk weertype.

Een echt minpuntje is de hork in de winkel. Welk tijdstip we ook kwamen, altijd was het brood op en moesten we minimaal 10 minuten wachten. Toen we de winkeluitbater hier naar vroegen, kregen we te horen dat het meisje achter de kassa geen tijd had om en klanten te helpen en brood te bakken. We moesten maar even geduld hebben of naar het dorp gaan. Ik snap dat dat arme kind in het hoogseizoen niet alles alleen kan, maar zorg dan voor versterking!

met jonge kinderen, 2011
Leuke camping, vooral voor jonge kinderen
Marijke
23-8-2011 Voordat ik boekte viel mij op dat de reacties op Zoover óf zeer negatief zijn, óf helemaal lyrisch. Ik nam aan dat de waarheid wel in het midden zal liggen. Nu we terug zijn van 10 dagen De Pampel weet ik dat dit klopt. De Pampel is een nette, gezellige camping, vooral erg leuk voor jonge kinderen. De van ons zijn 7 en 9. Zij hebben zich prima vermaakt, vooral met andere kinderen. Twinkeltheater was ietwat kinderlijk voor hen, maar is verder leuk gedaan. Toiletgebouwen komen idd soms niet fris over, deze zouden vaker een grondige beurt mogen krijgen. Tussen de douchestralen van de douches in het hoofdgebouw kun je heenlopen zonder nat te worden, aan de andere kant: op welke camping zijn de douches wel perfect?
De campingwinkel vond ik prima: elke dag verse warme broodjes én 'gewoon' brood van de bakker. Daarnaast voldoende assortiment voor de vergeten boodschappen.En inderdaad, het is een campingwinkel en geen supermarkt. Dus kleiner assortiment en duurder dan de Deen. Lijkt me logisch

Top vakantie gehad
Suus
20-8-2011 Hele leuke camping voor jonge kinderen. Animatie team was top. Er werd veel georganiseerd. Binnenzwembad is niet heel erg groot maar met mooi weer kan het dak eraf zodat je 1 groot buiten zwembad hebt. Speeltuuinen waren top. sanitair is goed. Niet altijd even schoon maar dit komt door de gasten. De kinderen hebben zich prima vermaakt!! Mooie ruime plekken en leuke omgeving.
Bij de receptie waren ze ook erg vriendelijk.

Heerlijke vakantie gehad!
marielle
6-9-2011 wij hebben een woodlodge gehuurd voor 2 weken (laatste 2 weken van augustus) Echt waar de woodlodges zijn geweldig. Ze zijn helemaal van hout binnen en erg ruim ook! echt een aanrader. Zelfs een 2 persoons hemelbed. Echt alles vind je in deze tent, en je mist geen enkele glas, mes of lepel. Echt alles compleet. De kinderen vonden Aartje twinkel echt helemaal geweldig, wel jammer dat de animatie de laatste week van onze vakantie minder was aangezien er veel kinderen al weer naar school moesten (noorden nog niet) Aartje was er ook niet meer en dat vond me dochter erg jammer. Camping is erg overzichtelijk en erg mooi gelegen in het bos. Je kan op park de hoge veluwe (hoenderloo is 1 van de entreeen) lekker fietsen (gratis te leen in dit park, zijn de witte fietsen zelfs kinderfietsen aanwezig) je betaald alleen een klein bedrag aan entree van het park. Echt een aanrader!! pannekoekenhuis is ook erg leuk in hoenderloo zelf.

Kortom echt een heerlijke vakantie gehad!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Zeer mooie, ruime camping.
ten Brinke
19-8-2011 De Pampel is een mooie camping. Zeer goed bevallen. Prive sanitair is geweldig.

met jonge kinderen, 2011
Fijne vakantie
Nanda
14-8-2011 Wij snappen het commentaar ook niet, fijne vakantie gehad, kinderen vermaakten zich uitstekend! En wij vonden het personeel juist erg vriendelijk.

met jonge kinderen
TOP CAMPING
lotje
14-8-2011 Perfect onderhouden camping met ruime plaatsen.
De kids hebben genoten van het overdekte/openlucht zwembad met lekker verwarmd water ook de grote indoorspeeltuin was favoriet!!
Personeel allemaal even vriendelijk.
Sanitair netjes en schoon wordt meerde malen per dag schoongemaakt.
In het restaurant lekker gegeten voor een leuke prijs.
Kortom wij komen zeker terug volgend jaar!!

zakelijk (1)