Hotel Buitenlust*** in Hoenderloo Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover

Serré

Beoordelingen Hotel Buitenlust***

Apeldoornseweg 30, 7351 AB, Hoenderloo
Hotel Buitenlust scoort een 7,7 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Buitenlust***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Buitenlust*** in Hoenderloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Buitenlust*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Buitenlust*** met andere accommodaties in Hoenderloo.

17 beoordelingen over Buitenlust***

"Op zich redelijk, maar met duidelijke minpunten"
Anoniem
8-8-2011 Wij zijn hier een weekendje geweest. Van buiten zag het hotel er leuk uit, genoeg parkeerruimte en mooi tussen de bossen vlakbij de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Bij het inchecken voelden wij ons helaas niet zo heel welkom door de ongeinteresseerde houding van het personeel. De kamer was klein maar wel heel schoon. De badkamer was recentelijk gerenoveerd en zag er goed uit. Helaas was de kamer erg gehorig waardoor wij de gesprekken van de buren in de badkamer letterlijk konden volgen. Dit geeft geen prettig gevoel voor je eigen gesprekken en we hadden de neiging om te fluisteren. Daarnaast bestond het bed uit twee eenpersoonsbedden op wieltjes, hierdoor schoven de bedden steeds uit elkaar en is een van ons ertussen gevallen. Een niet erg prettige ervaring. Al met al zouden we hier niet snel meer terugkomen. De omgeving was verder wel heel mooi!

"Fijn hotel"
Coby vermeulen
8-6-2011 Fijn hotel, prachtige omgeving,schone kamers, goed eten en goede services

met partner, Juni 2010
"Erg prettig gelogeerd"
harry
15-7-2010 We hebben een prachtig weekend op de veluwe gehad mede dankzij dit hotel.
We verbleven op bassis van een fiets arrangement en hebben dat van begin tot eind zeer goed ervaren. Goed ontbijt( voldoende keuze) ,Lekker avond eten, mooie schone kamers en vriendelijk personeel. Kortom leuk hotel voor herhaling vatbaar.
Harry en Bianca

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Buitenlust*** bij:

"Een weldaad om hier te vertoeven"
Miltenburg
12-4-2010 Ons 50 jarig huwelijksfeest werd een daverend succes. Al onze gasten waren super tevreden. Kwaliteit en service verdienen alle lof. Kamers zijn schoon en de bedden confortabel.Buitenlust ga zo door!!! Wij en óók onze familie en vrienden komen vast nog wel eens terug.

"Dit nooit meer"
nel
21-3-2010 Kamer: nachtkastje op hoofdstoothoogte in donker. Niet over nagedacht. Heel steile trap naar boven.
Badkamer: erg klein met wastafel (alleen fontientje) waar je je tanden niet kunt poetsen zonder nat te worden. Erg gladde douchevloer.
Eten: eerste dag erg flauwe hap waarbij alles hetzelfde smaakte. Geen smaakvariatie.
Tweede dag stukken beter door de zeer lekkere frites. Helaas moesten we wel extra betalen voor de mayo die we bij de frites wilden. Absurd: dit hoort in NL toch gewoon bij frites?
Ontbijt: uitstekend! Erg uitgebreid, veel keuze.
Bediening: vriendelijk, hadden kamernummers en bijbehorende personen meteen in hun hoofd.
De kater kwam bij vertrek. Erg onvriendelijke bejegening bij afrekenen.

met vrienden, Mrt. 2010
"Onbeschoft"
A. Belmer
6-4-2010 prima weekend gehad met groep van 13, maar slechte ervaringen zondagochtend na het uitchecken. Ons buiten klaarmakend voor nog een wandeling riep de oude eigenaar ons van een afstand na waar de sleutels van kamer 6 en 9 waren (gewoon in de kamerdeur dus), en toen een van ons de na de wandeling nog genoten 3 koffie met € 50,- afrekende was nadat hij even afgeleid was het wisselgeld meteen al weer opgeborgen en beweerde de eigenaar glashard dat er met € 10,- was betaald. Onvermurwbaar; voordeel van de twijfel nooit van gehoord, evt. kasverschil aan het eind van de dag afwachten was er niet bij, dat we met 13 man in 2 dagen buiten het arrangement om toch niet weinig hadden omgezet speelde ook geen rol, op een e-mail de volgende dag of er misschien kasverschil was geweest werd niet gereageerd. Verschil van mening is mogelijk, maar daar ga je dan anders mee om. Deze behandeling was ronduit onbeschoft.
Verder pluim voor het personeel.

"Rustig en gezellig"
Mirjam en Henk
15-10-2008 Een fietsarrangement geboekt,met bij aankomst koffie met appeltaart. De kamer die wij hadden lag op de 2e etage aan het einde van de gang, prima indeling en alles netjes voor elkaar. We hadden ook het diner er bij en dat was heerlijk, goede hoeveelheid en lekker opgediend. Ontbijt was ook keurig verzorgd, ruime keuze in koffie,thee en beleg. Dit hotel is zeker een aanrader om eens een lekker weekend de bossen in te trekken en een weekendje rust te nemen. Personeel en eigenaar zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

met partner, Okt. 2008
"Klein maar fijn"
Ann en Jos
28-10-2008 Wij zijn hier 2 dagen geweest,kleine kamer maar met hele goede bedden.Ontbijt niet erg uitgebreid maar wat er was was goed.we hadden half pension wat betekende dat je niet wist wat je voorgezet kreeg maar dat pakte goed uit erg lekker allemaal.alleen hadden we een keer mayonaise erbij gevraagd en koste achteraf op de afrekening€1,85. 4 flesjes leffe bij de gezellige open haard €15,- Voor zo`n klein hotel vonden we erg prijzig.

"Klein vriendelijk hotel"
jenny Brama-Jordaan
28-8-2008 Wij hebben 3 dagen in buitenlust doorgebracht omdat we een on track wandeltocht wilden maken. De kamer was oké,de bedden heerlijk,de douche was wat moeilijk te bereiken doordat je bijna over de wc moest klimmen maar alles was schoon en helder!Het ontbijt was heerlijk en er was heel veel keus! We hebben de eerste avond in Apeldoorn gegeten en de tweede avond in Ede, dus over het diner kan ik niets zeggen!

Bep en Jaap
13-5-2008 Afgelopen Pinksterweekend voor het eerst geweest.
Een echte aanrader.Zeer uitgebreid ontbijt. Diner is erg goed.
Personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Echt een aanrader.!!!!!!