Camping Ben's Dream De Rimboe*** in Hoenderloo Nederland beoordelingen 6.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Ben's Dream De Rimboe***

5,7
6,4
5,1

30 mei 2012

Camping Ben

Beoordelingen Camping Ben's Dream De Rimboe***

Krimweg 160, 7351 TM, Hoenderloo
Camping Ben's Dream De Rimboe scoort een 6,1 uit 10, op basis van 61 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Ben's Dream De Rimboe***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Ben's Dream De Rimboe*** in Hoenderloo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Camping Ben's Dream De Rimboe*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Ben's Dream De Rimboe*** met andere accommodaties in Hoenderloo.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Ben's Dream De Rimboe***

5,7
6,4
5,1
met jonge kinderen, Mei 2012
"Schandalig!!"
suus
3-5-2012 wij zijn in de meivakantie van 1 tot en met 3 mei 2012 2 dagen in de trekkershut geweest.
100 euro voor 2 nachten, maar echt schandalig slecht. Ik ben niet veeleisend, ons maakt het allemaal niet zoveel uit. Maar dit sloeg nergens op. Slechte douche, slechte wc, en de hut was waarschijnlijk in 1970 al afgeschreven. Zwembad was groen met kikkers erin, de kinderboerderij had geen diertjes, en het was een troostelose bende. Normaal schrijf ik niet eens op zoover, maar dit MOET ik doen, want het was echt heeeeel selcht. sorry!!!!

"Mooi gebaar"
belinda
29-7-2011 We hebben een midweek vertoefd hier ,in een huisje.
Wij waren een groep wandelaars die de 4 daagse van apeldoorn liepen,en het huisje was geschonken.We hebben een fijn verblijf gehad hier,en Ben en Partner bedankt voor het gebaar naar ons toe.

"Lekker genoten"
ester
23-8-2011 prima camping lief personeel heerlijk in de bossen een aanrader

met een groep, Juli 2011
"Gezellig huisje in een mooie omgeving"
Niels
18-7-2011 Na een gastvrij onthaal door Ben en Mia zelf zaten we het gezellige huisje Specht. Een 12-persoons huisje met een gezellig tuintje; waar we ondanks het weer toch nog even gebruik van hebben gemaakt. In de dagen dat het regende bood het huisje een warme beschutting waar de hele groep graag thuiskwam. De ligging in het bos is heel mooi en stil. Ik heb ook geen moment last gehad van andere vakantiegangers. Ik zal mij mij het verblijf herinneren als rustig, natuurlijk en gezellig.

met een groep, 2011
"Prachtige ligging in de bossen"
Klinkhamer
18-7-2011 prachtige bungalow midden in de bossen. Rustige omgeving. Goed restaurant en en leuk zwmbad voor de kids.

met een groep, Juli 2011
"Groene oase in de Rimboe"
Jan Fokke
18-7-2011 Ik verbleef met een groepje in een bugalow op het park. Ik heb immens genoten van de rust en de stilte als ik achter de bungalow in alle stilte mijn boekje las met een glas Rose. Dit park ligt echt middenin de bossen en biedt een fantastische gelegenheid tot MTB-en, wandelen, hiken, en andere buitensporten. Een groene aanrader. Ben en Mia bedankt voor de gastvrijheid!

met een groep, Juli 2011
"Huisje was leuk, sanitair kan beter"
PM Gunter
19-7-2011 Vergelijking met concern campings is niet reeel.
Sanitaire verbetering kan de waardering zeker omhoog brengen.

met een groep, Juli 2011
"Gezellig, rustig en gastvrij"
adri
18-7-2011 We hebben tijdens de Apeldoornse 4daagse een fantastische thuisbasis gehad op Ben's Dream de Rimboe. Lekkere warme douches, ruime woonkamer, gezellig buitenterras en goede bedden. Het was er goed uitrusten na een vermoeiende dag.

met een groep, Juli 2011
"Leuk, gezellig prima te doen."
MARGREET
18-7-2011 In het huisje was het goed vertoeven, warme/hete douche, lekker bed, tuintje erbij en een gezellige lange eettafel waar je met zijn alle aan kon eten en een gezellige zithoek.

"Super verblijf"
belinda
18-7-2011 Na de wandelingen hebben we lekker tot rust kunnen komen in de bungalow.

1 2 3 4 5 6 7 volgende