Hotel Parkhotel Bosch & Lommer*** in Hierden Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Parkhotel Bosch & Lommer***

6,3

30 mei 2012

Parkhotel Hierden nabij Harderwijk op de Veluwe

Beoordelingen Hotel Parkhotel Bosch & Lommer***

Molenweg 34, 3849 RN, Hierden
Hotel Parkhotel Bosch & Lommer scoort een 7,3 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Parkhotel Bosch & Lommer***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Parkhotel Bosch & Lommer*** in Hierden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 73 vakantiefoto's van Hotel Parkhotel Bosch & Lommer*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Hotel Parkhotel Bosch & Lommer*** met andere accommodaties in Hierden.

17 beoordelingen over Parkhotel Bosch & Lommer***

6,3
met partner, Feb. 2012
"Ons verblijf in parkhotel Hierden"
nynke_poelman
12-2-2012 In verband met bezoek aan de Zwaluwhoeve hier 1 nachtje geboekt. Gelukkig via veiling waardoor ik er bijna niets voor heb betaald maar vond het erg gedateerd. De kamers liggen 7 verschillende huisjes om het hotel in een tuin. Dat is wel erg leuk! Maar wanneer het -10 is en je moet even wat vragen bij de receptie is het wat minder. Kleine kamer (wel schoon!) met 2 1 persoonsbedden (ze hebben geen 2 persoonsbedden). Erg gehorig, kleine tv met kapotte afstandbediening. Geen extra dekens en kussens. Koude badkamer. 1 zakje shampoo en 1 zeepje... Tja viel mij wat tegen. Ontbijt was wel redelijk, 2 soorten brood, en eieren waren blauw. Het personeel was wel erg vriendelijk! Voor een bezoek aan de Zwaluwhoeve is het goed maar voor max 1 nachtje.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Prima prijs-kwaliteit!"
Jolanda
22-1-2012 Mooie ligging, Zwaluwhoeve vlakbij, prachtige omgeving. Kamers zijn eenvoudig maar superschoon en functioneel. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt meer dan compleet. Zou het zeker aanbevelen aan anderen! Wij waren er maar 1 nachtje maar de omgeving nodigde uit tot meer!

met partner, Nov. 2011
"Fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar"
Gina
27-11-2011 Geweldig ook voor hulpbehoevenden geslaagd.
Zeker dat we nog een keer terugkomen, en dit hotel aanbevelen aan vrienden en kenissen.

met partner, Okt. 2011
"Genieten in de bossen!"
Martijn van Dijk-Aa...
24-10-2011 Parkhotel Hierden is anders dan de standaard hotels: Een hoofdgebouw met een 7-tal omliggende gebouwtjes met 8 kamers per gebouwtje.
Midden in de bossen, dus práchtig in de herfst!
Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Er wordt hard gewerkt om alles te reorganiseren, zodat het weer een goed lopend hotel wordt.
Een goed ontbijtbuffet met genoeg keuze! Leuk detail: je kan lekker zélf je eitje bakken!
In de tijd van het jaar waren het vooral senioren die er verbleven, maar het hotel is ook zéker goed voor kinderen!
Minigof, en een schaakspel buiten. Binnen een bioscoop, bowlingbaan, voetbaltafel, sjoelbakken. Je hoeft je niet te vervelen!
Een schuur vol goede fietsen die voor een klein bedrag de hele dag gehuurd kunnen worden. Mooie fiets/wandelroutes in de omgeving.

met vrienden, Sept. 2011
"Herrie in het hotel zou hier langs moeten komen"
joyce
25-9-2011 Na een bezoekje aan de zwaluwhoeve hier een nacht gelogeerd. Wij hadden kamer 3 toegewezen gekregen. Na in dit paviljoen binnengekomen te zijn waanden we ons in de jaren 60. Na die tijd is de inrichting nooit meer aangepast!! Het meubilair, de badkamer, de gordijnen (plastic!), alle is uit die tijd. In het paviljoen hing een penetrante rioollucht en als klap op de vuurpijl lagen er dode pissebedden in de badkamer. Er kan enkel een klein klapraampje open dus die lucht ging niet weg. Ik terug anar de receptie om dit aan te geven en we kregen gelukkig een andere kamer nadat het meisje aangaf dat de schoonmaakster had aagegeven dat deze kamer eigenlijk niet meer verhuurd kan worden. Toen naar kamer 21. Dat was beter ondanks de kapotte lamp in de badkamer. De volgende ochtend was er geen warm water in het paviljoen. Bij het afrekenen was er geen sprake van begrip van de nieuwe eigenaresse of korting op de kamer zijn we bedremmeld naar huis getogen. Ik snap de postieve reacties hier niet

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Leuk rustig park"
roos
5-9-2011 goed onderhouden net park,,wij waren met onze dochter van 11 en die vermaakte zich prima,,de gasten zijn merendeels 60+ maar heel gezellig allemaal ,,wij gaan zeker nog een keer terug,,lekker zwembad,,de tv op de kamer is inderdaad wel veel te klein,,een breedbeeld zou heerlijk zijn,,maar de omgeving maakt alles goed,,,super

alleenreizend, Aug. 2011
"Fijn hotel, mooie omgeving, veel te beleven"
Marlies
6-9-2011 -Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam. -Was vergeten de bevestigingsmail uit te printen, werd geen probleem van gemaakt. -Ontbijtbuffet was heel uitgebreid en goed verzorgd (o.a. koffie van versgemalen bonen), ook 's avonds heerlijk gegeten. -Genoeg te doen in en om het hotel als het eens slecht weer is, goed gefaciliteerd. -Uitstekend matras, voor het eerst na een nachtje hotel dat ik geen rugpijn had :-) -Leuke verdeling van de kamers: meerdere huisjes op het terrein met een aantal kamers erin. - Netjes en schoon. -Sauna Zwaluwhoeve om de hoek. -Veel info over de omgeving aanwezig en voor een klein bedrag fietsen te huur -Voor herhaling vatbaar!

met vrienden, Aug. 2011
"Een prettig familiehotel"
Maurits
22-8-2011 Prachtig gelegen in de bossen van Hierden, het Parkhotel Bosch & Lommer, waar inmiddels Parkhotel Hierden op de gevel staat. Gelet op het aanwezige publiek richt het hotel zich waarschijnlijk op senioren. Daar is het zeer geschikt voor, gelet op de ligging. De kamers bevinden zich in zeven op het park gelegen gebouwtjes. Ze zijn eenvoudig, maar het ontbreekt aan niets. Wel zijn de kamers donker vanwege de grote bomen, die de locatie omringen. Er zijn veel voorzieningen. In het centrumgebouw worden op vaste tijden goede maaltijden in een familiaire sfeer geserveerd. Voor wie dit zoekt: aanbevolen voor een weekje verwennen.

met een groep, Aug. 2011
"Heeft het net niet"
berden
14-8-2011 Park hotel bosch en lommer is op zicht een aardig hotel, eten is oke, geen keuze menu, of a la carte, de hotelkamers liggen verspreid over terrein, wat op zicht prettig is, echter doordat het hotel in bebost gebied ligt is er weinig natuurlijke ventilatie, wat de kamers vochtig maakt, zeker bij minder weer, kamers zijn doelmatig ingericht, de medewerkers zijn zeer vriendelijk, echter het hoofd van de receptie, dient zich nog veel eigen te maken, ten eerste kregen we geen bevestiging, ondanks 3 keer bellen, ook kregen we geen totaal rekening, en klopte deze ook nog niet, dit kan veel professioneler !!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Meer van verwacht, viel tegen"
Fam. S
18-8-2011 Mooie locatie midden in de bossen. Goede ligging om allerlei uitstapjes te maken.
Hotel vonden we onder de maat. Ouderwetse inrichting, veel bejaarde mensen waar niks mis mee is maar voor duidelijk voor die doelgroep. Kamers stonken enorm muf, echt vies! inrichting kamers heel simpel. sanitair functioneel alleen jammer dat onze zoon die rolstoelafhankelijk is (hadden we gemeld) niet kon douchen ivm afwezigheid douchestoeltje. Prijs viel vies tegen omdat we gebeld hadden (ivm reservering 3 personen en info rolstoeltoegankelijkheid) voor een boeking. Boek via internet dan zijn de kosten 50 % goedkoper! Heel flauw. Prijs kwaliteitsverhouding was onder de maat. Ontbijt simpel maar snel op terwijl we op tijd kwamen. In kelder speelmogelijkheden maar lift aan trap deed het niet... Vertrek kan tot 11 uur maar om 09.15 u klopte de schoonmaak al aan de deur... Nee, niet voor herhaling vatbaar.