Vakantiepark Dennenhoek**** in Hierden Nederland beoordelingen 5.7 | Zoover

Vakantiepark Dennenhoek**** Hierden

Beoordelingen Vakantiepark Dennenhoek****

Parallelweg 25, 3849 ML, Hierden
Vakantiepark Dennenhoek scoort een 5,7 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Dennenhoek****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Dennenhoek**** in Hierden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Vakantiepark Dennenhoek**** vinden. Je kunt 5 video's van Vakantiepark Dennenhoek**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiepark Dennenhoek**** met andere accommodaties in Hierden.

37 beoordelingen over Dennenhoek****

met een groep, Sept. 2011
"Eens maar nooit meer"
sandra
Onderkomens
20-9-2011 Nooit meer, eenmalig. Wij waren hier vanwege een familieweekeinde. Familie heeft hier vroeger vaak vakantie gevierd. Is volgens ons gedurende 30 jaar geen onderhoud meer gepleegd aan de oudere "bungalows".
Rook erg muf, huisje is verzakt, douchebak vertoont enorme kieren bij randen en wc pot beweegt bij elke beweging. Bedden (matras) slecht, dunne matras en klein 2-persoonsbed. Keuken dateert uit de beginjaren 70, alles plakte. Meest luxieuse was het koffiezetapparaat. Tv werkte niet. Overkapping terras was verrot en staat op instorten. Wij hebbn niets tegen eenvoudig uitgevoerde huisjes, maar moet wel heel en schoon zijn met goede bedden. De bungalow waar wij verbleven zou niet meer verhuurd mogen worden, is rijp voor de sloop!!!

met vrienden, Aug. 2011
"Hier komen wij nooit meer terug"
Melanie
Onderkomens
28-8-2011 We hebben 3 dagen verbleven op de dennehoek, bij aankomst schrokken we ons al dood we zagen de vervallen dingen bij de ingang en dachten dat het dat was maar NEE, de rest is ook een ellende mensen zijn nors en werken en net, het eten is duur en niet te kauwen! vies oud vet en mensen die onhygiensch te werk gaan.
bij het online boeken gingen er al een paar dingen verkeerd na telefonisch contact te hebben gehad klopte het nog niet en wist het meneertje van de receptie niet wat er fout ging nou wij wel! hij wou ons gewoon teveel laten betalen. Ook de winkel is totaal niet verzorgd alles is voor de polen waar ook de hele camping vol mee zit!
De toiletten zijn wel goed verzorgt nog beter dus als het comfort mis moeten ze dat gaan verhuren, want de trekkershutten zijn bijna het zelfde en voor het laatst gecheckt in 2008! dit weekend was 1 ellende voor ons! wat 4 sterren SLUITEN DIE HANDEL EN IEDEREEN DIE GEBOEKT HEEFT ZIJN GELD TERUG GEVEN

"Slecht zeer slecht"
toenax
Onderkomens
3-9-2011 Denk je naar een mooi park tegaan, kom je in de dennenhoek pffff wat een ramp was dat zeg. Zeer oude huisjes, hebben ons huisje bijna niet herkend omdat het op een oude schuur leek. Verf bladerde af, dakleer liet los, voordeur rot aan onderkant, heel gat erin. Rook muf, vocht aan de muur, spinnenraggen, niet schoon, kleine douche, douche had een pisstraal, lauw water, tegels los, gaten tussen de voegen, schimmel, oude meubels, wiebelende kleren kastjes, stoelen die vast zaten met tie wrap, vies oud kleed, geen stofziuger. Winkeltje... veel poolse spullen, over de datum artikelen, 1ste stonden er 2 berline bollen, die hebben er een dag of 4 gestaan. Verse broodjes van vorige dag. Park lelijk en bijna allemaal oude huisjes, restaurant, vies, rauw vlees, stinkende glazen, vies bestek. De thecnische dienst zei, tja als het aan mij had gelegen was het heel anders gegaan hier. Kortom de dennenhoek was de grootste fout van ons leven. Geen woorden voor....

"Ons zien ze bij de Dennenhoek nooit meer terug"
Kirsten
Onderkomens
29-7-2011 Dennenhoek Hierden zou een vier sterren park moeten zijn,maar die onderkomens vreselijk,oud,muf en veel achterstallig onderhoud.Animatie team stelde ook bar weinig voor vooral voor de oudere kids,was het elke keer we hebben teweinig kinderen het weer is niet goed,Gingen niet opzoek naar andere alternatieven. De supermarkt op het park verkochten ze weinig NL producten en heel veel Poolse dingen,dus nee was geen succes voor ons.

"Rumoerige plek"
maakit
Onderkomens
27-7-2011 Dicht bij snelweg en spoor, veel lawaaierige helicopters van de basis vlakbij, zeer krakkemikkige houten huisjes. Wel heel klantvriendelijk, midden in bos, genoeg voor kleine kinderen om te doen, heerlijk eten in het restaurant.

met partner, Mei 2011
"Dennenhoek bungalows"
T.
Onderkomens
28-3-2012 Dennenhoek is een prima park, er is niet zo heel veel te doen in de buurt, alles is wel een stukje rijden. Wel leuk om naar Dolfinarium te gaan!

met vrienden, Mei 2011
"Dit nooit weer"
apc.slot
Onderkomens
13-5-2011 Wij vinden de huisjes van voor de oorlog het is niet meer van deze tijd.
Geijser lauw water en de douches veel te klein
Op het toilet moest je schuin gaan zitten omdat er geen ruimte was voor je benen.
De mensen waren vriendelijk maar verder was het niets maar dan ook helemaal niets

met partner, Okt. 2010
"Alleen t weer zat tegen"
Fam K Middelburg
Onderkomens
23-11-2010 Fijne herfstvakantie gehad op Vakantiepark de Dennenhoek.
Dennenappels genoeg in ieder geval want we hadden allemaal dennenbomen rond ons huisje waar de eekhoorntjes volop in aan t springen waren.
Mooie fietstochten gemaakt en lekker tot rust gekomen.
De grote zandverstuiving dicht bij het park is heel geschikt om te wandelen.
Veel wild gezien in de bossen in de prachtige omgeving.
Goede service van Elvira van de receptie, nog hartelijk bedankt Elvira.
We hebben ook heerlijk gegeten in de Brasserie voor een heeeeel schappelijke prijs met een heerlijk Bels biertje erbij, en de bediening was heel vriendelijk.
In de bar hebben we gezellige mensen ontmoet waar we nog een leuk contact mee hebben.
Wij komen volgend jaar zeker terug.

met partner, 2010
"Lang weekend met z'n tweetjes"
Marieke en Eddy
Onderkomens
8-10-2010 Eind september ben ik samen met mijn een lang weekendje naar deze camping geweest, nog eventjes zonder kinderen lekker samen weg. De omgeving heeft veel mooie natuur, ideaal voor fietstochten, hoewel wij voor de lange wandelingen gekozen hebben. Het huisje was eenvoudig maar net, en had voor ons alles wat wij nodig hadden. Verder hebben wij het dolfinarium bezocht (heel dichtbij) en zijn naar een palingrokerij geweest. Wij hebben iedere avond in de brasserie van de camping gegeten, het eten was erg lekker, betaalbaar en heel gezellig en vriendelijk personeel.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Een gezellig vakantiepark midden op de Veluwe"
Familie van V
Onderkomens
29-9-2010 Op vakantie geweest op de Veluwe voor de eerste keer.
We hebben mooie fietstochten gemaakt door de bossen over de heide en vooral
ook langs het water.
Dolfinarium bezocht met de kids, dat was een onvergetelijke ervaring.
Het vakantiepark de Dennenhoek is mooi gelegen met een ruim zwembad en veel te doen voor de kinderen.
We hadden een goed onderkomen met alle comfort.
De Animatie was prima verzorgd.
Een goede service werd geboden toen we onze fiets kapot hadden werd die gelijk gerepareerd door een medewerker van de technische dienst.
Een gezellig terras voor de Brasserie waar je een heerlijk koud Belgisch biertje kan drinken.
In het restaurant hebben we heerlijk gegeten voor een betaalbare prijs en een goede service door de bediening, ga zo door.
Wij komen hier zeker nog terug.