Camping Recreatiecentrum Heumens Bos***** in Heumen Nederland beoordelingen 5.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Recreatiecentrum Heumens Bos*****

5,4

30 mei 2012

zwembad 1

Beoordelingen Camping Recreatiecentrum Heumens Bos*****

Vosseneindseweg 46, 6582 BR, Heumen
Camping Recreatiecentrum Heumens Bos scoort een 5,9 uit 10, op basis van 58 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Recreatiecentrum Heumens Bos*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Recreatiecentrum Heumens Bos***** in Heumen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Camping Recreatiecentrum Heumens Bos***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Camping Recreatiecentrum Heumens Bos***** met andere accommodaties in Heumen.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Recreatiecentrum Heumens Bos*****

5,4
met een groep, mei 2012
"Mooie camping maar saai"
Jennifer
30-5-2012 Deze mensen hadden het beheer van de horeca bij de Heer Pijnappels moeten houden,die wist perfect waar hij mee bezig was.
Tegenwoordig staat er een suf en saai type achter bar die er totaal geen kaas van gegeten heeft en de gezellige sfeer dan ook ver te zoeken is.
Verder lopen eigenaars erbij alsof ze uit een achterstands wijk komen in plaats wat naar mijn inziens niet kan met een 5 sterren camping.
Camping zelf is netjes en verzorgt

met jonge kinderen, 2012
"'Fantastische plek!' leuke camping"
winnie
26-5-2012 deze camping is zeer mooi en wij hebben ons goed vermaakt
Kindvriendelijk en het personeel is ook vriendelijk

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Zeer Slecht"
johannes
4-5-2012 Er zijn in de omgeving betere campings, ontvangst (heeft u al betaald?), niet van welkom. Vooraf veel excuses over juist onderwerpen op dit forum.

met een groep, Dec. 2011
"We waren hier eind september ."
fr_woning
7-12-2011 -288- Met de bridgeclub waren we hier een week , we troffen het want we hadden schitterend weer . Zodoende stonden we allemaal aan de zonnige kant van het veld . Helaas waren de kampeerplekken wat aan de kleine kant . We hadden vlak bij ons plekje een waterkraan , je moest dan wel steeds een heuveltje op en af , wel eens lastig met een volle jerrycan . In het restaurant kregen we goede maaltijden , een apart zaaltje hadden we voor het bridgen . Tegen de camping aan staat een molen . Het zwembad mochten we nog gebruiken , maar het open zwembad , was toch te koud . Onze boodschappen haalden we in het plaatsje Heumen of Malden .

"Mooie omgeving"
Marlies
22-9-2011 Een week hier verbleven en helaas voor ons de laatste keer. Wij vinden dit geen 4 sterren camping. Toileten en douches waren vaar erg vies. Speeltuin was erg sobertjes.

"Geweldig en Supper Vriendelijke!!! Iedereen daar!!"
Kimberley
2-8-2011 Wij hebben het in iedergeval supper goed naar onze zin gehad!!
erg jammer van het weer maar goed daar kan niemand wat aan doen
en toch hebben ze voor de kinderen met Slecht weer altijd wel wat te doen ook met goed weer leuke water spelletjes! ECHT goed geregeld 1 aanrader dus!!!!!

Groetjes Kimberley.

"Leuke camping!!"
Jeffrey dh
2-8-2011 Leuke camping! Zeker voor de kids. Ben zelf 20 jaar, en ben vorige week voor de 2e keer op deze camping geweest voor een week!! De kids (van een vriend en vriendin waar ik mee mee was) hebben het ook erg goed naar hun zin gehad! Voor de jongste van 5 was er iedere ochtend knutselen, en voor de oudste 2 van 10 was er ook van alles zoals een vossenjacht, levend stratego, voetbal 2 tegen 2 toernooi, en moonlight zwemmen. En niet te vergeten de Bingo voor de kids. Wat ik heb gelezen over een rampzalige bingo vind ik onzin, want het is een gewone normale goede bingo, vind inderdaad wel jammer dat kids niet zelf kunnen kiezen. Wat betreft douchemuntjes, tja het blijft voor hen zoeken naar de fouten, maar heb dit 2 keer in een week gehad, vervelend, maar zij vinden dit ook! Leuk personeel, vriendelijk en de campingbaas valt reuze mee, je moet deze meneer kennen... En naar 2 x op de camping staan ken je hem wel, en kun je wel met hem lachen!

Kortom, leuke camping en zeker de moeite waard!!!

"Prima camping"
Ralf & Karin Sandne...
7-8-2011 Wij stonden hier drie weken en hebben volop genoten. Alleen het weer speelde niet altijd mee, de camping ligt in een mooie centrale bosrijke ongeving.
Ps. Fietsen niet vergeten, [prachtige fietsroutes].

met vrienden, Juli 2011
"Prima plek"
Groot
24-7-2011 De vierdaagse week zit er weer op.de tocht helaas niet volbracht.prima camping met veel faciliteiten tijdens de vierdaagse.er was busvervoer,voetverzorging en lekker eten.
Ook het sanitair was prima al waren er wel wat weinig douches als je na het lopen je even wilde opfrissen.Ook de vierdaagseintocht van de 30 km (deze komt langs de camping)was heel gezellig.in de avond nog genoten op het blarenbal. kortom,als ik volgend jaar weer loop,weer naar deze camping.

met jonge kinderen, 2011
"Fantastische plek"
john
14-7-2011 Wanneer je het hele jaar hard werkt en er na uitkijkt om met je gezin op vakantie tegaan, is Heumensbos zijn 5 sterren dubbel en dik waard.
Een profecioneel team van medewerkers staat 24 uur per dag klaar om het voor de gasten het zoveel mogelijk naar de zin temaken.
Wij komen al voor het zesde seizoen op deze camping en met veel plezier,mijn kinderen zijn nu van de leefdtijdsgroep van 12 en 15 jaar,en kijken nog ieder jaar er naar uit tijdens weekenden of vakantie's naar heumenbos tegaan.
Het park is zeer kindvriendelijk;Zwembad met kinderbadje,speeltuin,animatie team met iedere dag thema vermaak(van poppenkast tot bouwweek)
Ga zo door team Heumensbos,klasse

groetjes John