Vakantiehuis Harderwijk in Harderwijk Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Harderwijk

9,6
9,5

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Harderwijk

Harderwijk
Vakantiehuis Harderwijk scoort een 8,5 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Harderwijk? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Harderwijk in Harderwijk, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiehuis Harderwijk met andere accommodaties in Harderwijk.

10 beoordelingen over Harderwijk

9,6
9,5
met partner, Apr. 2010
"Fantastisch hotel mooie ligging"
Dick
12-4-2010 gastvrijheid staat hier bovenaan!
Vriendelijk personeel en een mooie menukaart.

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Hartstikke leuk"
joxxie
25-1-2011 Het is een onwijsleuke plek. Goed onderhouden en het ziet er allemaal erg verzorgt uit. is de omgeving zijn ook een paar leuke toeristentrekkers

met oudere kinderen, Juni 2009
"Vakantiehuis is harderwijk is leuk"
ike
9-10-2009 vakantiehuis slagharen is heel erg leuk voor volwassen en kinderen,maar er is teveel hondepoep.Jammer dat sommige mensen dat niet kunnen betalen ,want je komt op 100 euro per dag

met jonge kinderen, Juli 2008
"Fantastisch mooi gezellige mensen"
bianca
22-3-2011 fijne mensen laten je met rust en de waterrijke omgeving en de bossen voor ieder wat wils

met jonge kinderen, Juli 2008
"Voor herhaling vatbaar"
baartse
16-4-2009 een mooi en fijn huis met veel ruimte en een speeltuin in de buurt voor de kinderen

Valerie Slagboom
14-1-2007 Dit is leuker dan andere huisjes, dit is echt een gezellig huis! Mooie grote tuin (vrijstaand huis), lekkere bedden, welkomstpresentje, vaatwasser, al het services in al aanwezig, spelletjes liggen er al, centrum van Harderwijk is gezellig (voor jong en oud)en zo kan ik nog wel even door gaan! Zeker de moeite waard! (in de zomer zelfs een zwembad)

Marleen Timmer
14-1-2007 Dit is een erg sfeervol en comfortabel huis waar je goed met 8 personen kunt vertoeven, niet in de laatste plaats dankzij de vele leuke extra's die je niet in andere vakantiehuizen zult aantreffen. We hebben hier een heel leuk weekend beleefd en zouden ons hier ook voor langere tijd goed kunt vermaken.

Machteld
14-1-2007 De vakantie begon bij het bekijken van de website. We voelden meteen een sfeer van ontspanning, ruimte en romantiek. Die sfeer proefden we ook tijdens ons verblijf in dit prachtige vakantiehuis. We waren even helemaal weg van ons drukke leven, echte ontspanning. Kortom een aanrader voor iedereen, die er even lekker tussen uit wil.

Wil van der Weele
14-1-2007 Verademing om daar te zijn.Net of het bos alleen van jou is.Het huis is geweldig, alles is er gewoon.Heel sfeervol.De vacantie begint op de drempel.Warme duidelijke verwelkoming.Voor jong en oud.Echt een aanrader.

sanne
13-1-2007 geweldig huis, mooi ingericht lekkere bedden. ik kom graag terug.gastvrij ontvangen.prachtige tuin.