Dolfinarium Harderwijk Nederland. Informatie & Beoordelingen Dolfinarium ~ Zoover

Beoordelingen Dolfinarium

30 mei 2012

Dolfijn finagain

Beoordelingen Dolfinarium

Strandboulevard Oost 1, 3841 AB, Harderwijk
Wil je weten wat anderen vonden van Dolfinarium in Harderwijk? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Dolfinarium.
Wil je weten wat anderen vonden van Dolfinarium in Harderwijk? Op deze pagina lees je beoordelingen van Dolfinarium. Je kunt 147 vakantiefoto's van Dolfinarium bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Dolfinarium zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Dolfinarium in Harderwijk.

97 beoordelingen over Dolfinarium

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Triest"
Ester
26-4-2012 veel lawaai en kleine hokjes voor de dieren

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Leuk indien niet te druk"
corkey Fehling
2-4-2012 leuk 3 x geweest en gezellig

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"De moeite waard!!!!!"
Familie Bos
2-4-2012 Leuk voor de kinderen, leuke shows op een leuke manier uitgevoerd.

met partner, Mrt. 2012
"Leuk voor jong en oud"
Danny & Cindy
10-3-2012 Vooral de walrus-show is heel grappig

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Altijd leuk"
Y. Bakkum
3-3-2012 Waren wel aan het verbouwen, maar altijd leuk, zeker de shows van de walrussen en de dolfijnen.

met jonge kinderen, 2012
"Redelijk park"
Fam
5-1-2012 Zoals velen al aangeven is de entreeprijs absurd hoog. Dan mag je toch wel meer verwachten, Is leuk om een keer heen te zijn geweest maar voor dat geld nooit weer

met partner, Dec. 2011
"GEWELDIG"
Boy van Beurden
4-3-2012 Wat een mooie shows en geweldige beesten!!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Logeren bij de dolfijnen"
klercq
11-12-2011 Logeren bij de dolfijnen is echt heel super, een aanrader !!!!
Wij, de ouders hebben dit gedaan met een arragement bij Hotel Baars, Best Western.
3 gangen diner en ontbijtbuffet, erg goed bevallen !

met jonge kinderen, 2011
"Dolfinarium is zeker de moeite waard"
Erna
22-11-2011 Als kind ben ik al in het Dolfinarium geweest waarbij de show in de grote koepel me het meest is bij gebleven. Sinds 2006 ga ik ieder jaar met mijn nichtje naar het Dolfinarium omdat zij hier heel erg van geniet. De entreeprijs is inderdaad vrij hoog, echter ik zorg altijd dat ik een kortingscoupon voorhanden heb. Bij de ingang krijg je een schema met alle shows en je moet je best doen om deze allemaal te zien op een dag. Wel jammer dat er dit jaar geen nieuwe show in de grote koepel was. Ik begrijp dat dit veel voorbereiding vereist, echter wanneer de show volgend jaar nog dezelfde is, dan zal ik toch gaan kiezen voor een ander pretpark. Afgelopen weekend de Sinterklaasshow bijgewoond dank zij vrijkaartjes van Zoover. We hebben er weer van genoten al moet ik zeggen dat ik er zelf geen 15 euro p.p. voor over zou hebben.

met jonge kinderen, Nov. 2011
"Dolfijne Sint show"
Anna
22-11-2011 Afgelopen zondag zijn wij naar de"dolfijne Sintshow"geweest in het Dolfinarium. We waren met 3 generaties, oma, dochter en kleinzoon, en hebben alledrie genoten!De hele show was heel leuk opgezet, waarin Sjon en Sjeffry een groot aandeel hadden. Ook sint en zijn pieten, de Pietenband, Bob de bouwer etc. het was in een woord geweldig!!
Volgende keer voor ons zeker nogmaals naar het Dolfinarium!!

Beste accommodaties in Harderwijk