Vakantie Beoordelingen Harderwijk Gelderland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Harderwijk

30 mei 2012

Harderwijk

Beoordelingen Harderwijk

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Harderwijk. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Harderwijk. Ben je zelf op vakantie geweest naar Harderwijk? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Harderwijk scoort een 8,4 uit 10, op basis van 44 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Bed and Breakfasts, 1 Bungalow, 1 Vakantiehuis, 5 Hotels en 1 Villa in Harderwijk. Op Zoover vind je bovendien 238 vakantiefoto's van Harderwijk. Je kunt 1 video van Harderwijk bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Harderwijk. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Harderwijk

met partner, 2012
"Gezellig centrum"
melliejgurl
Sfeer
29-5-2012 Het centrum van Harderwijk vind ik gezellig ogen met vele leuke restaurantjes!
We hebben heerlijk Italiaans gegeten bij Gallura!
Het pleintje voor het dolfinarium vond ik erg sfeerloos maar gelukkig maakte het plein verderop veel goed!

met partner, Mei 2012
"Gemoedelijk plaatsje"
Sylvia
20-5-2012 Gezellige terrasjes en leuke restaurantjes

alleenreizend, Apr. 2012
"Fijn plekje Nederland"
arija
Sfeer
29-4-2012 Een binnenstad met leuke pleinen en veel terrasjes, een oude vissershaven met scheepstimmerwerf welke tijdens het zomerseizoen te bezoeken is. Hartelijke bediening en lekker eten en drinken. Probeer het pannekoekenhuis eens aan de haven, tegenover de rondvaartboten. Is beide erg goed!

met partner, Apr. 2012
"Leuke stad"
Gerrit
10-4-2012 mooie stad met mooie winkels en kleine straatjes

met partner, Mrt. 2012
"Verrast"
Marlies
Sfeer
23-4-2012 Ik kende Harderwijk eigenlijk alleen van het Dolfinarium en was dan ook zeer verrast over hoe leuk en oud de stad eigenlijk is. Niet heel veel tijd doorgebracht, maar wel van elke minuut genoten. We waren ook erg gecharmeerd van 't bioscoopje. Kroegen zagen er gezellig uit, en Harder's Plaza zit daar natuurlijk ook, dus uitgaansleven zal wel prima zijn.

met partner, 2012
"Erg leuke stad!"
Charlot
Sfeer
5-3-2012 Harderwijk heeft alles. Het uitgaansleven is er goed, maar het bied ook rust en cultuur. De omgeving is prachtig, de Veluwe en de stranden. De sfeer is daarom ook erg goed.

met vrienden, Mrt. 2012
"Niet te groot en sfeervol."
Peter
Sfeer
5-3-2012 Wij hebben het gecombineerd met een bezoek aan de Zwaluwhoeve. Dit ligt 5 minuten verderop. Wij hebben het gevoel dat we een soort van minivakantie hebben gehad. 2 heel verschillende dingen gecombineerd. Winkelen de ene dag en relaxen de tweede dag.

met partner, Jan. 2012
"Gezellig"
Sebastiaan-H
Sfeer
14-2-2012 Je kunt er gezellig winkelen er zijn voldoende terrasjes en een daagje dolfinaruim is altijd leuk voor het hele gezin.
Tevens zit je vlakbij de Zwaluwhoeve als je een dag heerlijk wilt relaxen

met partner, Jan. 2012
"Relaxed"
Meanda
Sfeer
8-1-2012 het was gewoon relaxed vertoeven , heerlijk terras, gezellig marktplein, en zeker met de ijsbaan voor de deur. De dag in de zwaluwhoeve was ook geweldig.

met partner, Dec. 2011
"Dicht bij Zwaluwhoeve en aan de rand van de Veluwe"
hans
17-12-2011 Uitstekende uitvalsbasis na bezoek Zwaluwhoeve.

1 2 3 4 5 volgende