Beoordelingen Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen***

22 mei 2013

Resort De Zeven Heuvelen***
Beoordelingen Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen***
Cranenburgsestraat 23 B, 6561 AM, Groesbeek
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen*** in Groesbeek, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen scoort een 7,6 uit 10, op basis van 266 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen*** in Groesbeek, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen*** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Gelderland. Vergelijk Vakantiepark Resort De Zeven Heuvelen*** met andere accommodaties in Groesbeek.

265 beoordelingen over Resort De Zeven Heuvelen***

met jonge kinderen, Mei 2013
"Mooie vakantie!"
Jacenri
Onderkomens
19-5-2013 Het resort biedt mooie vakantiewoningen met een riante ruimte om de huisjes heen. Onze ervaring is erg positief. Met kinderen is het park ook erg leuk! Er zijn op de diverse grasvelden diverse spelen te vinden om te doen!

met partner, Mrt. 2013
"Fantastisch Resort in de omg. Nijmegen"
Ruud
Onderkomens
30-3-2013 Prachtig resort voorzien van alle gemakken en luxe. Fraaie welness, tennisbaan en fitnessruimte. Gelegen in de mooie groene omgeving van Groesbeek en zeer goed gelegen tov Nijmegen. Ruim bemeten studio's/appartementen ipv kleine hotelkamers. Absoluut een aanrader met een hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

met partner, Feb. 2013
"Heerlijk rustig voelt als thuiskomen"
vissers
Onderkomens
5-2-2013 Na een heerlijke dag shoppen in Nijmegen kwamen we in ons zeer ruim appartement. het voelde direct als thuiskomen. Zeker voor herhaling vatbaar. Goed ontbijt, goede bedden en lekkere wellness centrum

met partner, Dec. 2012
"Ruime en modern hotel/appartementkamer"
vakantieganger
Onderkomens
30-12-2012 We hadden een ruime modern ingerichte familiekamer incl. keukenblok met zijn tweeen. Ruime schone badkamer met douche, groot bad en toilet. Fijne bedden. Thermostaat van de verwarming kon je zelf in te stellen. Tv, DVD speler en gratis WIFI op de kamer aanwezig.

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Vieze huisjes"
A. Rijnders
Onderkomens
1-1-2013 We raden u de vakantiewoningen niet aan. Het door ons gehuurde huisje was vies en slecht schoon gemaakt. Van een smerige vloer tot plinten waarop je champions kan kweken en spinnenwebben rond de lampen waavan je een trui kan breien. Je kan aan alles aflezen dat de schoonmaak een kosten post is die zo laag mogelijk gehouden diende te worden. Voor zo kwaliteits resort een slechte zaak. Afrader.
Ook de door ons extra bij gehuurde kinderbedje en kinderstoel waren stuk en smerig. Na aandringen is het bedje verwisseld maar de lol van een leuke vakantie was er wel van af. Bedankt Resort de Zeven heuvelen.

met partner, Okt. 2012
"Zeer aangenaam hotel, super service!"
Janssens Bruno
Onderkomens
1-11-2012 Via veiling een kamer met ontbijt geboekt voor 31 euro. We kregen een mooie studio toegewezen. De ontvangst was zeer prettig. We kregen een dagpas voor toegang tot het zwembad, de sauna en de fitness. De studio was mooi uitgerust, met kitchenette en nieuwe bedden. Het ontbijt was vrij uitgebreid. En op tien minuten rijden ben je in Nijmegen!

met partner, Okt. 2012
"Vriendelijk Hotel in mooie omgeving"
C. Raaymakers
Onderkomens
21-10-2012 Bij toeval appartement toegewezen gekregen voor 4 pers terwijl we met 2e waren.2 balkons, prima keuken alles compleet, grote badkamer, netjes! Achter het hotel ook nog bungalow park. zwembad en sauna prima, vriendelijk personeel. Zeer uitgebreid ontbijt! Mooie bosrijke omgeving en dicht bij Nijmegen.

met vrienden, Okt. 2012
"Mooi ruim apartement."
ellen
Onderkomens
16-10-2012 Keuken met ruim voldoende pannen, servies ed. Lekker veel kastruimte. Prachtige omgeving, dicht bij Nijmegen, hele leuke winkeltjes daar. Personeel heel vriendelijk en super service. Sauna en zwembad wat klein, maar wel erg lekker.

met partner, 2012
"Supermooi appartement!"
Koot
Onderkomens
15-10-2012 Via een veiling geboekt, upgrade naar family appartement gekregen.
Supergroot en gezellig. Speciaal om hier optimaal van te kunnen genieten, zijn we niet uit eten geweest, maar hebben we zelf gekookt en sfeervol gegeten in ons 'eigen' appartement.
De ontbijtzaal doet me denken aan een gepimpte kelder, jammer.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Prima plek die wij een keer per jaar bezoeken."
Rob Hoogduijn
Onderkomens
22-9-2012 Heerlijk ontspannen in een groene omgeving in je eigen appartement met ontbijtservice, Met fitness en zwembad met sauna faciliteiten. Gezellige restaurants waaronder Dikke Mik en La Vie in het centrum van Groesbeek alles beloop baar.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit